B’nai B’rith -cum a instalat Carol al II-lea cu succes masoneria in Romania

Distribuie!by Bînai Bîrith International (sau Uniunea Lojilor Bînai Bîrith), înfiinţată de 12 emigranţi evrei la New York (SUA), la 13 octombrie 1843 şi structurată ca lojă masonică. Se ştiu puţine lucruri din interiorul Bînai Bîrith, pentru că este o asociaţie încă şi mai discretă decît masoneriile clasice, iar “renegaţi” apar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Bînai Bîrith International (sau Uniunea Lojilor Bînai Bîrith), înfiinţată de 12 emigranţi evrei la New York (SUA), la 13 octombrie 1843 şi structurată ca lojă masonică. Se ştiu puţine lucruri din interiorul Bînai Bîrith, pentru că este o asociaţie încă şi mai discretă decît masoneriile clasice, iar “renegaţi” apar doar în cazuri excepţionale. În prezent, B’nai B’rith International îşi are sediul central la Washington D.C. (2020 K Street, NW, 7th Floor Washington, DC 20006), în umbra Casei Albe, cu care are legături privilegiate, oricare ar fi preşedintele, şi numără în Statele Unite şi în alte 47 de ţări mai mult de 600.000 de membri, exclusiv israeliţi (evrei). Asemenea celorlalte formaţiuni masonice anglo-saxone, ea se prezintă drept o organizaţie filantropică, dar participă în taină la viaţa politică. De ea sînt legaţi mai mulţi senatori şi deputaţi, fie ca membri, fie ca simpatizanţi. Principal susţinător al Israelului în Statele Unite ale Americii, B’nai B’rith-ul conduce cea mai mare parte dintre organizaţiile şi mişcările sioniste care acţionează pe teritoriul S.U.A., în aşa mare măsură încît se poate considera că centrul mondial al deciziei sioniste se găseşte la New York. Acest lucru explică, în parte, diferenţele notabile care există uneori între guvernul israelian şi marile organizaţii sioniste americane. Colectoare de fonduri şi susţinătoare ale pretenţiilor financiare ale statului Israel – aflat în permanent deficit bugetar în ciuda sumelor fabuloase vărsate de Germania cu titlu de despăgubiri – marile organizaţii evreieşti americane impun, cel mai adesea, punctul lor de vedere în politica internă a statului Israel. Ca şi în cazul francmasoneriei tradiţionale, puterea B’nai B’rith rezidă în reţeaua de asociaţii, grupuri şi cercuri, ai căror conducători şi animatori sînt afiliaţi lojelor, dar publicaţiile israelite din Statele Unite ale Americii sînt foarte discrete în ceea ce priveşte activitatea B’nai B’rith.

Cîteva articolaşe strecurate în presă sau unele comunicate oficiale difuzate de mass-media confirmă însă că B’nai B’rith posedă agenţi infiltraţi în înalta conducere a American Jewish Committee, American Jewish Congress, Conferinţa preşedinţilor principalelor organizaţii evreieşti americane şi World Jewish Congress, care controlează la rîndul lor cea mai mare parte dintre organizaţiile evreieşti sau sioniste americane. Realitatea este că B’nai B’rith (Fiii Alianţei sau Fiii Legămîntului) este implicată în toate acţiunile secrete din lume pentru crearea unei oligarhii mondiale, a unui guvern mondial unic, care să fie din start confiscat în mod ocult de către evrei, prin pretinsul drept sacru de “popor ales de Dumnezeu”. Încă de la înfiinţare, B’nai B’rith şi-a afirmat ca ideal programatic acela de “unire a Israeliţilor în munca de promovare a înaltelor lor interese şi acelea ale umanităţii”. George L. Packard, în lucrarea “Cine conduce America?”, arată că puterea masoneriei americane tradiţionale – considerată moştenitoarea Constituţiilor lui Anderson – este întărită de influenţa enormă a Ordinului (masonic) Internaţional B’nai B’rith. Cele 99 de grade de iniţiere ale B’nai B’rith sînt în realitate triplarea celor 33 de grade ale ritului masonic cel mai consacrat în lume, cel mai important şi cel mai cunoscut, Ritul Scoţian Antic şi Acceptat, cunoscut vulgar şi ca “masoneria americană”. Cu toate acestea, organizaţia evreiască nu şi-a declarat aproape niciodată public caracterul ocult sau masonic.

Atenţia B’nai B’rith privind România datează încă de la înfiinţarea acestui ordin masonic israelit (1843), avînd în vedere colonizarea discretă, dar masivă a României cu evreii veniţi din Polonia şi Ucraina. Scopul acestei atenţii era “împămîntenirea” evreilor în România şi dominarea de către aceştia a întregii vieţi economico-financiare a ţării. Prima rezidenţă permanentă din România a Bînai Bîrith a fost înfiinţată în 1870 de către consulul american Benjamin Peixotto. Tradiţia infiltrării în România a agenţilor B’nai B’rith prin înalţi diplomaţi ai Statelor Unite ale Americii a continuat pînă în prezent (a se vedea mai departe cazul ambasadorului Alfred Moses, care a activat şi în timpul regimului lui Ceauşescu). De asemenea, influenţa acestei organizaţii se simte chiar şi prin implicarea în viaţa cotidiană a românilor a posturilor de televiziune penetrate de agenţi mondialişti sau sionişti, în general evrei, inclusiv postul naţional oficial de televiziune, care a fost şi este controlat în mod semnificativ.


loading...

Înclinaţia evreilor pentru posturi de televiziune românesti este dovedită si de cazurile posturilor (fost) Tele 7 ABC (al evreului Fredy Robinson), Prima TV (al evreilor Alex Bittner şi Dan Fischer) sau B1 (unde co-acţionar este evreul Elan Schwartzenberg). Despre televiziunea B1, populaţia crede că ar apartine fraţilor magnaţi Păunescu. Există însă informaţii despre apartenenţa lui George Păunescu la B’nai B’rith. Concret, el a fost cooptat drept informator oficial al Anti Defamation League din România, dar Anti Defamation League este un Serviciu secret sionist, în slujba B’nai B’rith. O mare parte de presa scrisă este preluată de grupul evreiesc Ringier sau de către concernul “german” evreiesc Bertelsmann. În celelalte cotidiene importante româneşti există oameni de încredere ai evreilor sau în solda secretă a acestora. Nici Palatul Cotroceni nu a scăpat de această influenţă prin comisiile prezidenţiale Băsescu, conduse de GRUPUL GDS – EUROPA LIBERă în frunte cu Vladimir Tismăneanu, membru al lojei B’nai B’rith, fiul celui mai important toriţionar comunist Leonte Tismăneanu, evreu rus care a vînat şi ucis numeroşi cetăţeni români în perioada 1944-1964, fiind promotorul regionalizării României şi al înfiinţării Republicii Transilvania. Tocmai el este cel pe care Traian Băsescu l-a însărcinat cu elaborarea raportului privind procesul comunismului, prin care sînt judecaţi şi condamnaţi o serie de patrioţi români de prim rang, între care cei mai de seamă sînt Corneliu Vadim Tudor şi Adrian Păunescu. Prin redactarea acestui raport se evidenţiază clar misiunea acestei reţele sioniste a B’nai B’rith de promovare a intereselor sale în România şi de înlăturarea a tot ce este naţional şi patriotic în acest areal mioritic.

În ceea ce priveşte masoneria română, odată cu acapararea mascată a masoneriei universale de către Bînai Bîrith în anul 1874, în România începe o perioadă de frămîntări în cadrul lojilor masonice, manifestîndu-se o adevărată rezistenţă naţională masonică faţă de ofensiva israeliţilor. Principala influenţă a B’nai B’rith în România, pînă în anul 1948, a fost realizată îndeosebi prin manipularea lojilor masonice penetrate de evrei, ceea ce a împărţit practic masoneria română în două curente importante şi rivale: primul naţional, al doilea cosmopolit şi dominat de evrei. Curentul masonic naţional a fost reprezentat sporadic de Marea Lojă Naţională din România şi de Ordinul Masonic Român (care reuneau cîteva zeci de loji masonice), fiind condus multă vreme de maiorul patriot Constantin Moroiu, care s-a implicat frecvent la nivel masonic mondial în favoarea marilor interese naţionale ale României. Pe de altă parte, curentul cosmopolit (evreiesc) a fost reprezentat de lojile masonice româneşti obediente masoneriei americane, de lojile de limbă germană sau de lojile obediente Marelui Orient al Franţei.


Mai multe încercări de instalare a unei Puteri Masonice Naţionale controlate de evrei a fost încununată de succes abia în 1929, sub regimul pro-evreiesc al regelui Carol al II-lea. Numele acestei “puteri naţionale” a fost acela de Marele Orient al României, iar încercările constituirii sale datează de la 1 mai 1879. Curentul masonic cosmopolito-evreiesc a urmărit mai mult promovarea intereselor economice şi politice ale alogenilor, subordonîndu-se prioritar intereselor străine ţării. El a fost controlat, direct sau indirect, de către B’nai B’rith prin lojile evreieşti, americane sau “germane”, de obedienţă directă la masoneria italiană sau franceză. Ca şi astăzi, se poate spune – a se vedea declaraţiile venerabilului Dan Amedeo Lăzărescu, în capitolul “România, ţintă Sionistă” – că tot Marele Orient al Franţei, format din evrei, se opunea intereselor României. Aşa cum se arată în capitolul menţionat, apropierea României de pactul militar Nord Atlantic a fost precedată de apariţia la Bucureşti a Lojilor Bazelor NATO. “Masonii români afirmă că au intrat în lojile masonice ale bazelor NATO încă din 1993!”, scria presa românească în februarie 1997. Ştirea apăruse şi în 1993: “Una din Lojile Bazelor NATO şi Supremul Consiliu Mamă al Jurisdicţiei de Sud al S.U.A., în 7 mai 1993, şi-au trimis mai mulţi reprezentanţi în România, la Bucureşti”. Aceştia erau Fred Kleinknecht, “Suveranul Mare Comandor al Lumii”, şi adjunctul său, evreul Arnold Hermann, agent B’nai B’rith.

Apariţia blocului militar NATO însăşi coincide cu perioada în care masoneria americană (dominată la rîndul ei de către Bînai Bîrith) a cunoscut cea mai puternică influenţă asupra armatei. Legăturile directe ale Bînai Bîrith cu Lojile Bazelor NATO sînt evidenţiate şi de faptul că baza militară NATO din Frankfurt găzduieşte sediul central al Lojilor europeane ale Bînai Bîrith. Agenţii Lojei B’nai B’rith din Frankfurt au avut dese întîlniri secrete, în perioada 1990-1993, în România, acestea fiind găzduite de Cercul Militar Bucureşti, numit azi Casa NATO, într-o perioadă în care prim-miniştri ai României au fost un evreu – Petre Roman – şi Theodor Stolojan – membru al ocultei financiare mondiale reprezentată de BANCA MONDIALĂ şi FMI. În acest context, oraşul german Frankfurt se configurează ca noua capitală a plănuitelor “State Unite ale Europei”, vechi ideal masonic, fapt dovedit nu numai de alegerea sa de către iudeo-masonerie drept sediu central al B’nai B’rith în Europa, fiind şi sediu al bazelor militare NATO, ci şi de plasarea aici a sediului Băncii Centrale Europene, care controlează moneda “comunităţii europene”, Euro.

Sursa: http://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/09/25/mihai-razvan-ungureanu-agent-strain/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite