Bocșan, cel ce a fabricat dosarul lui Dan Diaconescu, a mai inscenat si alte dosare si este chemat in judecata cerandui-se daune de 1,5 mil. euro

Distribuie!by “In justitia din Romania sa nu ai incredere sa o intrebi nici cat e ceasul”, atata timp cat Nastase, Petre Roman, Iliescu si toata sleahta care au distrus aceasta tara de 25 de ani, e libera si prospera. Mai mult, cand cineva incearca sa ii demaste public pe acesti […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“In justitia din Romania sa nu ai incredere sa o intrebi nici cat e ceasul”, atata timp cat Nastase, Petre Roman, Iliescu si toata sleahta care au distrus aceasta tara de 25 de ani, e libera si prospera. Mai mult, cand cineva incearca sa ii demaste public pe acesti corupti, ce se intampla de 25 de ani in coace? I se insceneaza un dosar si subiectul este redus la tacere si denigrat masiv de intreaga mass-media. Acesta este si cazul lui Dan Diaconescu, omul care a aratat de mult, in special prin cazul Elodia, dar si dupa ce a intrat in politica, defectele justiei masonice din Romania. Este omul care s-a luptat literalmente prin forte si resurse proprii sa isi faca un partid, sa trezeasca poporul roman si sa arate cine este vinovat pentru nivelul umilitor de trai in care se afla aceasta tara de 25 de ani. Este omul care a facut nenumarate acte caritabile si s-a dedicat trup si suflet trezirii populatiei prin mica lui televiziune, fapt ce i-a adus si inchiderea acesteia datorita sistemului masonic corupt care s-a speriat ca o mica televiziune putea sa miste tara inspre trezire. Dupa incercarea de a salva o industrie, una din cele peste o mie, taiate la fier vechi de catre sistemul mafiot ce conduce tara, au inceput sicanele si denigrarile masive din partea mass-mediei slugarnice si aservite occidentului, apoi participarea partidului poporului PPDD in parlament si tradarea celor care s-au folosit sa intre prin acest partid in lumea politica, cumparati de marile partide care au distrus sistematic tara pana in prezent, au inceput presiunile, iar cireasa de pe tort si motivul pentru care i-a fost inscenat acestor dosar de “santaj” a fost candidatura la presedintia Romaniei, fiind singurul candidat care avea un plan clar stabilit, transparent si cu solutii simple de redresare a tarii.

Dosarul in care DD este acuzat este atat de penibil, iar faptul ca mass-media aservita nu a analizat nicio clipa dosarul, martorii si verdictul de acuzare, nu face decat sa ne intareasca mai mult convingerea ca tot ce i se intampla acestui om este o mare frauda, in special pentru motivul ca denuntatorul care a dus la fabricarea acestui caz, nu mai traieste, pentru faptul ca intr-un om al sistemului cum este primarul acuzator nu se poate avea incredere si mai ales  pentru faptul ca martorii nu au dovezi in sustinerea faptelor invocate, nu mai spunem ca prezenta acestora este aproape inexistenta.


Ce deducem de aici este ca e clar ca atunci cand un om care a platit taxe statului atatia ani prin firmele detinute, deranjeaza intr-un mare fel, expunand coruptia sistemului, trebuie eliminat, redus la tacere si denigrat, fabricandui-se un dosar care sa il incrimineze si sa il izoleze intr-un arest de 5 ani, dupa care sa nu se mai poata exprima public inca 5 ani, dupa achitare, acest model fiind foarte cunoscut in trecut ca practica masonica de intimidare si de exemplu, ca vreodata daca ar dori sa se mai nasca un om anti-sistem, sa stie ce i se va intampla.

Dar iata ca cel care s-a ocupat in inventarea dosarului si a motivelor incriminatorii nu este la prima incercare fiind acuzat de o fosta victima pentru santaj si presiuni, cerandui-se astazi 1,5 milioane de dolari pentru nedreptatea facuta. Cititi in continuare:


Bocșan, cel ce a fabricat dosarul lui Dan Diaconescu, mai face o mizerie! Polițistul Iustin Micu cere 1,5 milioane euro daune procurorului Bocșan: Mi-a permis să-mi fac insulina doar dacă recunosc săvârșirea faptei! Antena3, 17 decembrie 2013

Iustin Micu, unul dintre cei patru poliţişti pe care procurorul Luciian Papici i-a trimis sub acuzare şi care au fost la un pas de a face închisoare, fără nicio probă, a venit la Sinteza Zilei pentru a-şi spune povestea.

Iustin Micu a prezentat documente care dovedesc că a fost pus sub acuzare pe nedrept.

Acesta socilită despăgubiri de 1,5 milioane de euro pentru nedreptatea care i s-a făcut.

Procurorii Lucian Papici şi Gheorghe Bocşan, în perioada în care făceau o echipă de top în DNA, au întocmit un rechizitoriu prin care s-a dispus trimiterea în judecată a patru poliţişti de frontieră, printre care şi Iustin Micu, sub acuzaţia de luare de mită, deşi nu existau probe care să dovedeasca faptul că aceştia ar fi luat mită 700 dolari.

În acelaşi dosar, Papici şi Bocşan au fabricat o serie de acuzaţii, încălcând astfel legea, fapt confirmat chiar de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţe printr-o decizie definitivă dată în luna februarie 2013, prin care poliţiştii au fost achitaţi.

Poliţiştii au demonstrat că acuzaţiile aduse de procurorii DNA nu au fost reale, dar şi că le-a fost prejudiciată viaţa profesională.

de D.D., 17 Dec 2013,http://www.antena3.ro/romania/victima-procurorilor-calai-papici-si-bocsa…

Politistul Iustin Micu cere 1,5 milioane euro daune morale procurorului Gheorghe Bocsan

Procurorul DNA Gheorghe Bocsan  este chemat sa raspunda pentru eroarea judiciara comisa in 2010 impotriva politistului de frontiera Iustin Robertino Micu , abuz confirmat de Inalta Curte de Casatie si Justitie si de Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Lucian Papici, procuror-șef Dna, coordonator de dosare si procurori!

Politistul Iustin Micu cere 1,5 milioane euro daune morale procurorului Gheorghe Bocsan, pentru grava eroare judiciara confirmata de ICCJ: „M-a torturat psihic si fizic… Nu mi-a permis sa-mi fac insulina decat daca recunosc savarsirea faptei… Am avut credite bancare, nu am mai putut achita la timp ratele, am in intretinere un copil minor”. Dupa achitarea lui Micu, CEDO a condamnat Romania pentru abuzul lui Bocsan

La mijlocul lunii trecute, Micu a inregistrat pe rolul Sectiei a V-a civile a Tribunalului Bucuresti o cerere de chemare in judecata, in care ii cere procurorului Gheorghe Bocsan, in solidar cu Ministerul Finantelor Publice, despagubiri de 6,75 milioane lei, echivalentul a 1,5 milioane euro:

„Obligarea in solidar a paratilor (n.r. – Ministerul Finantelor Publice si procurorul Gheorghe Bocsan) la plata sumei de 6.750.000 lei reprezentand daune materiale si morale in baza art. 504 Cpp, ca urmare a solutiei de achitare dispusa de ICCJ conform Deciziei nr. 480 din 11.02.2013, pronuntata in dosarul nr. 50008/2/2010„.

Actiunea are ca obiect „reparare prejudicii erori judiciare” si a fost inregistrata pe rolul TMB la trei zile dupa ce Curtea de la Strasbourg a condamnat Romania in cauza Micu, pentru incalcarea Art. 3, Art. 5 si Art. 13 din Conventie.

loading...

La 13 ianuarie 2015, CEDO a sanctionat abuzul comis impotriva lui Iustin Micu in dosarul in care patru politisti de frontiera au fost trimisi in judecata pentru o pretinsa luare de mita de 700 de dolari de la niste cetateni turci, fara a exista insa probe, ci doar inscenari si falsuri.

Cauza, care ii priveste pe ofiterii de politie Guiu Lucian Catalin, Micu Iustin Robertino, Barbor Bogdan si Grama Danut Ion, a fost finalizata in 2010 cu rechizitoriul semnat de procurorul Gheorghe Bocsan, pe atunci la DNA, si confirmat de Lucian Papici, fostul sef al Sectiei a I-a.

Gheorghe Bocșan, fost procuror Dna, specializat în fabricare de dosare!

Toti cei patru politisti au fost retinuti, condamnati in 2011 la cate 2 si 3 ani de inchisoare cu suspendare de judecatorul Dumitru Mirancea de la CAB, fost procuror, dar in cele din urma achitati in februarie 2013 de Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru ca nu exista probe, iar fapta nu a fost comisa de inculpati.

Prezentam motivele actiunii initiate de politistul Iustin Micu impotriva procurorului Gheorghe Bocsan:

„In fapt, sunt incadrat in Ministerul de Interne din data de 01.06.1990, in calitate de agent de politie si de la data incadrarii mele si pana in prezent mi-am facut cu onestitate profesia, respectandu-mi cu strictete juramantul militar si atributiile de serviciu si in toata aceasta perioada nu am avut abateri disciplinare si nu am fost subiect al vreunei cercetari judiciare, mai mult decat atat, am fost promovat constant pana la functia de agent sef politie.

La data de 05.09.2007 orele 18 ma aflam pe aeroportul Bucuresti-Baneasa ‘Aurel Vlaicu’ asigurand controlul pasagerilor cursei Istanbul-Bucuresti cu nr. IOR2012. In urma controlului de rutina al actelor pasagerilor acestei curse am constatat nereguli in actele unor pasageri turci, motiv pentru care acestia au fost supusi unui control amanuntit.

In urma acestui control, sapte pasageri, cetateni ai Republicii Turcia, au fost returnati si au primit interdictie de a mai intra in Romania, constatandu-se implicit o grupare infractionala de trafic de persoane.

Pentru a contracara ancheta penala demarata, ancheta la care au participat inclusiv serviciile speciale de informatii, coordonatorul acestei retele de trafic de persoane, Abdullah Kocatas, a formulat un denunt penal pe data de 06.09.2007, in care denunta o pretinsa infractiune de luare de mita, in sensul ca celor sapte cetateni turci li s-a pretins si acestia au platit 700 euro pentru a nu fi cercetati penal pentru infractiunea de trafic de persoane.

In urma anchetei desfasurate de DGA – structura centrala, dosarul a fost inaintat procurorului DNA Bocsan Gheorghe, care a preluat in ancheta directa acest caz. Mentionez ca in urma cercetarii penale efectuate nu s-a pus niciodata problema ca eu personal sa-mi fi incalcat atributiile de serviciu sau sa solicit si sa incasez vreo suma de bani cu titlu de mita.

Spre surprinderea mea, la data de 09.03.2010 am fost citat la sediul DNA de procurorul Bocsan Gheorghe. Cu aceasta ocazie, fara a mi se arata nicio proba, mi s-a adus la cunostinta ca impotriva mea s-a pus in miscare actiunea penala pentru infractiunea de luare de mita.

Timp de 17 ore, procurorul Bocsan Gheorghe m-a supus unui tratament injositor, m-a torturat efectiv psihic si fizic pentru a recunoaste savarsirea acestei infractiuni.

Desi i-am adus la cunostinta ca sunt bolnav de diabet si sunt insulino-dependent, procurorul Bocsan Gheorghe nu mi-a permis timp de 17 ore sa-mi fac insulina decat daca recunosc savarsirea faptei.

Procurorul a permis sa-mi administrez insulina doar cand a constatat ca sunt la un pas de a intra in coma diabetica, dupa care a dispus retinerea mea pentru 24 de ore pentru luare de mita.

Mentionez ca procurorul Bocsan Gheorghe nu mi-a aratat sau comunicat nicio proba din acest dosar, de probele in acuzare am luat cunostinta doar cu ocazia judecarii propunerii arestarii mele de catre Curtea de Apel Bucuresti.

Cu aceasta ocazie, am constatat ca procurorul Bocsan Gheorghe s-a deplasat personal in Republica Turcia si, cu incalcarea flagranta a dispozitiilor Legii nr. 302/2004, s-a deplasat la sediul firmei denuntatorului, care a asigurat audierea a trei martori, prezenta a doi martori asistenti dintre propriii salariati, precum si un translator neautorizat, tot salariatul sau.

Aceasta situatie a fost stabilita prin Decizia nr. 480/11.02.2013 a ICCJ, care a constatat in mod expres toate aceste abuzuri si incalcari flagrante ale legii, constatand nulitatea tuturor actelor intocmite de procurorul Bocsan Gheorghe si inlaturarea acestor probe din dosarul cauzei.

Faptul ca am fost retinut, torturat fizic si psihic, lipsit de libertate 24 de ore, trimis in judecata si am suportat calvarul unui proces care a durat 3 ani pentru o fapta pe care nu am savarsit-o, avand ca temei probe obtinute prin abuz flagrant, mi-a creat in mod evident grave prejudicii materiale si morale.

In privinta daunelor materiale directe, mentionez ca pana la data punerii in miscare a actiunii penale aveam un venit de 2.800-2.900 lei lunar, iar ulterior acest venit s-a redus la jumatate.

Acest lucru a avut in mod evident un efect devastator asupra vietii mele de familie, intrucat am avut credite bancare, nu am mai putut achita la timp ratele, am in intretinere un copil minor, caruia nu am mai putut sa ii asigur meditatiile si cheltuielile de agrement inerente varstei.

In drept, imi intemeiez actiunea pe dispozitiile art. 504 din vechiul Cod de procedura penala.

In dovedirea actiunii inteleg sa ma servesc ca probe de inscrisuri, o proba testimoniala cu 4 martori si o expertiza medico-legala avand ca obiectiv stabilirea starii mele de sanatate dupa retinerea la data de 09.03.2010„.

februarie 16, 2015,http://www.vreaudreptate.ro/politistul-iustin-micu-cere-15-milioane-euro…

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite