BOLNAVII din Spitalul CFR Constanța SUFERĂ de FOAME. Răspunsul HALUCINANT al directorului: „Nu avem bani, se duc pe salarii”

Distribuie!by Situație dramatică la Spitalul CFR Constanța, bolnavii flămânzesc în saloane pentru că firma care asigura hrana în sistem catering a reziliat contractul, nefiind plătită de peste un an de zile. Directorul spitalului este în concediu medical. Zeci de pacienți ai Spitalului CFR Constanța suferă de foame, de patru zile, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Situație dramatică la Spitalul CFR Constanța, bolnavii flămânzesc în saloane pentru că firma care asigura hrana în sistem catering a reziliat contractul, nefiind plătită de peste un an de zile.

Directorul spitalului este în concediu medical.
Zeci de pacienți ai Spitalului CFR Constanța suferă de foame, de patru zile, pentru că managerii nu au găsit o soluție pentru a plăti datoria de aproape 300.000 de lei la firma care le furniza hrana zilnică. Administratorul firmei  de catering, Petre Preda, a declarat pentru EVZ că, începând din 16 august nu a mai trimis mâncare la Spitalul CFR. Timp de aproape un an de zile, mai exact din septembrie 2016, am asigurat hrana pacienților fără a primi vreun leu. Am făcut notificări la spital, am trimis adrese domnului ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc. Nicio reacție ”, spune Petre Preda.
Cel mai greu este pentru pacienții care nu sunt din Constanța. Dacă celor din zonă mâncarea le este adusă de rude, bolnavilor din afara Constanței le sticlesc ochii în cap de foame”, spune un medic din spital. Când s-a dus să-și vadă bolnavii, de dimineață, le-a cumpărat  niște plăcinte. Pacienții nu au nici de unde să își cumpere de mâncare, dacă pot, magazinele sunt departe. Mulți, nici nu au bani. Și mai greu este în week-end când în spital este pustiu.
 Doamna Elena Burcea, de 75 de ani, este din Mihai Viteazu, o comună la 70 kilometri de Constanța, și mai are de stat în spital cel puțin două săptămâni. Infirmiera ne-a anunțat, miercuri dimineață, că nu mai primim mâncare de acum încolo. Noroc cu colega de salon care este din Constanța. Când fiul ei i-a adus mâncare, mi-a dat și mie. Băiatul meu nu poate veni zilnic, dar când a venit i-am dat și eu, ei. Uite așa ne descurcăm. Dar sunt alții care nu au rude”, povestește bolnava.
 Administratorul firmei de catering, Petre Preda, spune că a fost sunat, astăzi, de un medic de la spitalul CFR explicându-i că are două paciente, cazuri sociale, care nu au bani să își cumpere mâncare. “M-am oferit ca, până la externarea celor două paciente, să le asigur eu hrana. Este mare păcat, oamenii au plătit toată viața contribuțiile la stat și acum, bolnavi fiind, au ajuns să sufere de foame în spital”, își arată, Petre Preda, dezamăgirea.
Contactată de EVZ, managerul spitalului CFR Constanța, Sirma Tomoș, a confirmat “situația dramatică” prin care trec bolnavii, explicând că nu a putut onora contractul cu firma de catering pentru că “nu sunt bani, bugetul spitalului este gol pentru că 95% din cheltuiei se duc pe salarii”. Soluția de avarie propusă de ea este ca, de luni, spitalul să achiziționeze mâncare, “dau eu bani de la mine”, și să fie gătită în fosta bucătărie a unității, de către fostele bucătărese care acum sunt infirmiere sau femei de serviciu.
http://evz.ro/bolnavii-spitalul-cfr-constanta.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Foarte multi vor urî Noua Ordine Mondiala si vor muri protestand impotriva ei
Cine sunt consilierii lui Iohannis care au făcut selecția oengiștilor invitaţi la Cotroceni
Omul care a depus plangere la DNA impotriva Guvernului Grindeanu, detine 4 ONG-uri sorosiste si surpriza apare in poze cu Nicusor Dan!!!
Folosești expresia „Îmi cer scuze”? Află ce greșeală faci, fără să sesizezi!
Ce conțin de fapt televizoarele din casele voastre? Sisteme de manipulare pulsatorie, acustică și electromagnetică a sistemului nervos
Cei mai mari artisti ai trupelor rock, pop, recunosc pe FATA ca se inchina lui SATAN LUCIFER
Cancerul, 10 factori care favorizează instalarea celei mai cumplite maladii | vaccinarea este unul dintre factori
Poporul român, jignit grosolan de doi oficiali ai FBI: „Toți sunt slinoși…Sunt un amestec între necinstea rusească și atitudinea „mi se cuvine” a italienilor. Yuck!”. Peste 25 de „români slinoși” au murit pentru SUA în Irak și Afganistan
Fabrica de pâine Titan, unul dintre principalii producători de pâine din România, detinuta de austrieci, DISPARE de pe piață
NOI DEZVĂLUIRI în ancheta de la magazinul Profi „Carnea MIROSEA, am fost obligat să o vând” | Încă 10 angajați confirmă
CASTIGATORUL PREMIULUI NOBEL ITI PREZINTA PRINCIPALA CAUZA A CANCERULUI! VEZI AICI CARE ESTE…
Prof. dr. Dan Enescu: ne luptam cu arsuri nemaintalnite, cu un compus nemaivazut, nemaiauzit, plagile au o culoare pe care nu am mai vazut-o niciodata la o arsura
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite