BOMBĂ! Deontologul Lucian Mândruţă a fost deconspirat. Pentru cine lucrează acesta

Distribuie!by Protejat ani la rând de catre toate guvernele care s-au perindat la conducerea ţării din anul 1995, Adrian Sârbu se confruntă în aceste zile cu mari probleme. Omul de afaceri este suspectat de evaziune fiscală, după ce ar fi eludat statul prin mai multe firme. Autorităţile au declanşat o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Protejat ani la rând de catre toate guvernele care s-au perindat la conducerea ţării din anul 1995, Adrian Sârbu se confruntă în aceste zile cu mari probleme.

Omul de afaceri este suspectat de evaziune fiscală, după ce ar fi eludat statul prin mai multe firme. Autorităţile au declanşat o anchetă de proporţii, cel puţin 700 de foşti sau actuali angajaţi ai grupului de presa Mediafax fiind interogaţi la Inspectoratul General de Poliţie din Bucureşti. Oamenii se tem pentru viitorul lor şi al familiilor, angajaţii picând la mijloc între interesele financiare ale lui Sârbu şi legislaţia statului român, scrie Activenews.ro.


Dosarul instrumentat este unul complex. Procurorul de caz i-a chemat la audieri pe toţi cei care au semnat, în calitate de beneficiari, contracte cu cateva firme, printre care se află SC RETAIL EUROPE CONSULT SRL, SC EASTFIELD PROD SRL sau PRODUKTIV COMPLET MANAGEMENT SRL. Chiar dacă oamenii scriau pentru publicatiile Mediafax acest lucru nu era specificat pe contractul de Drepturi de Autor, însă atât ziariştii cât şi anchetatorii ştiu că în spatele acestor firme de apartament se află Adrian Sârbu. Se pare că mogolul media nu a platit niciun impozit sau taxă pentru aceste contracte timp de mai mulţi ani, prejudiciind bugetul statului cu câteva milioane de euro.

Cine se ascunde în spatele lui Lucian Mândruţă


Acesta este omul pentru care lucrează „deotologi” ca Andreea Esca (The One), Cristian Tudor Popescu (Gândul), Claudiu Pândaru (Gândul), Lucian Mândruţă (La Ştiri), Alex Livadaru (La Ştiri), Costin Ştucan (Prosport) sau Cristian Hoştiuc (Ziarul financiar).

Mediafax Group deţine mai multe publicaţii şi siteuri, printre care: gandul.info, prosport.ro, promotor.ro, Ziarul financiar, Agentia de Presa Mediafax, Business Magazin, The One, CSID sau descopera.ro

loading...

În curând, Adrian Sârbu urmează să îşi lanseze, tot printr-un interpus, o nouă televiziune cu care speră, probabil, să îşi mai cumpere câţiva ani de libertate. Omul din acte este Lucian Mândruţa, cel care a revenit sub aripa lui Sârbu dupa un periplu la trustul Intact. Acesta va conduce televiziunea „La Ştiri”, cu sediul în clădirea Mediafax Group din strada Aurel Vlaicu 62-66.

La îndemnul lui Sârbu, Lucian Mândruţă a devenit unul dintre criticii aprigi ai lui Ponta. Una dintre afirmatiile dure la adresa prim-ministrului se referă la calitatea sa de familist. Nimic mai adevărat, Ponta nu este un exemplu în acest sens, însă trebuie să îi reamintim lui Lucian că în momentul în care a venit la Mediafax Group a cerut imperativ ca şirile referitoare la adulterul său să fie scoase de pe toate siteurile din trust. Este vorba despre escapada din anul 2010, când fostul prezentator de la Antena 1 a fost surprins de paparazzi alături de amanta pe un câmp din Mogoşoaia!

Imunitatea lui Sârbu

Se spune că imunitatea sa în faţa legii vine din vremurile tulburi ale Revoluţiei, Sârbu având încă în posesie mai multe filme care ar putea face lumină în legatura cu ceea ce s-a intamplat în 1989 şi, totodată, ar putea compromite mai multe persoane cu mare greutate in viaţa publica din România. Dovada ca a fost un apropiat al lui Saul Bruckner, cunoscut maselor drept Silviu Brucan, este faptul că fostul propagandist comunist, agent KGB şi conducător al defunctului „Scânteia”, a realizat timp de 10 ani, între 1996 si 2006, emisiunea „Profeţii despre trecut” la Pro TV.

Sursa:http://www.obiectiv.info/bomba-deontologul-lucian-mandruta-a-fost-deconspirat-pentru-cine-lucreaza-acesta_61079.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Jerusalem Post: Finanțările lui SOROS vizează crearea unui Haos Global care să distrugă autoritatea Statelor Naționale.

Factura la gaze impusă românilor de firma germană E.ON. Cotidianul.ro “CLIENȚII, OBLIGAȚI SĂ PLĂTEASCĂ CEEA CE NU EXISTĂ – Surprizele din factura de gaze naturale”

Norvegia, ţara milionarilor. Fiecărui norvegian îi revine un milion de coroane din vânzarea petrolului

Reteta Antica: Ajuta la Indepartarea Parului de pe Fata si Corp , Definitiv!

Operatiunea •Primavara Araba• (2011): orchestrata de SUA pentru a inlatura •regimurile totalitare• din Orientul Mijlociu, provocand haos si dezastru!

Închide