Bomba! Un cadru medical face dezvaluiri|63 de morti in prima noapte|Am fost amenintati sa tacem!

Distribuie!by Un cadru medical care nu și-a dezvăluit identitatea a dezvăluit vineri noaptea în direct la Kanal D că 63 de persoane ar fi murit acum o săptămână în club Colectiv, dar adevărul e ascuns de autorități, scrie flux24.ro 63 de morți ar fi înregistrați doar în primele ore după […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un cadru medical care nu și-a dezvăluit identitatea a dezvăluit vineri noaptea în direct la Kanal D că 63 de persoane ar fi murit acum o săptămână în club Colectiv, dar adevărul e ascuns de autorități, scrie flux24.ro

63 de morți ar fi înregistrați doar în primele ore după incendiul din club Colectiv la IML, a spus acesta.


În acest moment, 32 de morți au fost confirmați oficial. 4 au fost anunțati începând de sâmbătă. Per total ar fi vorba deja de 67 de morți.

Cadrul medical, cel mai probabil o asistentă, a fost prezentată de Kanal D în direct  dar cu fața blurată și cu sunetul distorsoniat pentru a nu i se recunoaște vocea.


Ea a fost prezentată drept doamna Doina.

Kanal D a prezentat și o înregistrare din noaptea tragediei în care un oficial a declarat imediat după dramă că a NUMĂRAT deja peste 30 de morți. Era la câteva minute după incendiu.

Asistenta medicală a spus că ar fi fost de față la operațiunile de salvare și lucrează la unul din spitalele de urgență din Capitală.

Ea a spus că în noaptea respectivă 63 de morți erau deja la IML.  Această informație i-ar fi fost confirmată de un alt cadru medical de la Institutul Medico Legal.

loading...

Secretarul de stat Raed Arafat a fost contactat telefonic și  vizibil nervos a spus că nu știe nimic, dar va sesiza Procuratura.

Am fost amenintați că dacă spunem adevărul vom fi concediați, ne vor desface contractele de muncă, a spus cadrul medical în direct.

Cadrul medical l-a acuzat direct pe secretarul de stat, Raed Arafat, că s-ar afla în spatele acțiunii de mușamalizare a numărului exact de victime.

Resuscitarea celor de la maternitatea Bucur s-ar fi făcut fără respectarea regulilor, a mai declarat cadrul medical, citat de flux24.ro

– See more at: http://www.nasul.tv/bomba-un-cadru-medical-face-dezvaluri-63-de-morti-doar-in-prima-noapte-am-fost-amenintati-sa-tacem/#sthash.uXWCBqEx.dpuf

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite