Britanicii, REVOLTATI de cea de-a treia SARCINA a lui Kate Middleton, in conditiile in care STATUL nu sprijina MATERIAL cetatenii pentru cresterea celui de al TREILEA copil

Distribuie!by Vestea venită luni din partea Casei Regale a Marii Britanii, cea conform căreia Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de-al treilea copil al cuplului, ar fi trebuit să fie un motiv de fericire pentru locuitorii Regatului. Din păcate, nu toți au fost încântați, iar unii dintre ei au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vestea venită luni din partea Casei Regale a Marii Britanii, cea conform căreia Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de-al treilea copil al cuplului, ar fi trebuit să fie un motiv de fericire pentru locuitorii Regatului. Din păcate, nu toți au fost încântați, iar unii dintre ei au avut reacții negative.

Admiratorii s-au grăbit să îi felicite pe Ducele și pe Ducesa de Cambridge, după ce Palatul Kensington a confirmat sarcina lui Kate . Ducesa suferă de grețuri matinale accentuate ceea ce o va împiedica să efectueze următoarele deplasări programate. Kate suferă de sindromul Hyperemsis Gravidarum, fiind predispusă la amețeli, grețuri matinale severe și deshidratare.


Potrivit Mirror., vestea a fost puțin agreată de cetățeni ținând cont că cei din partidul Conservator au introdus un număr limită pentru numărul de copii pentru care părinții pot primi ajutor din partea statului. Părinții primesc aproximativ 2.300 de lire sterline , ajutor pentru creșterea copiilor, pentru primul și al doilea născut. Cel de-al treilea copil al unei familii nu beneficiază de suport material din partea statului.  Bineînțeles, există câteva situații extraordinare în care această lege nu se aplică, iar mama primește ajutor financiar și pentru cel de-al treilea copil. În cazul în care mama poate dovedi că a fost violată sau că cel mic a venit pe lume în urma unor relații abuzive, care nu s-au desfășurat de comun acord va primi suma de bani menționată anterior.  Internauții au criticat decizia cuplului regal de a avea un al treilea copil, dar și acțiunile partidului Conservator. Una dintre persoanele revoltate a scris pe Twitter:

„ Logica Partidului Conservator este defectă. Îi felicită pe Kate și William pentru al treilea copil, dar,în același timp, refuză să mai acorde sprijin familiilor obișnuite care au același număr de copii precum cuplul regal.” O altă femeie revoltată a scris:


loading...

„ Dacă Kate ar fi fost săracă, un om de rând, nu ar fi primit bani pentru îngrijirea viitorului său copil. Cu toate acestea, noi contribuim în continuare la bunăstarea Casei Regale. “

Mulți se întreabă de ce plătitorii de taxe sunt obligați să plătească pentru încă un membru al Familiei Regale, în timp ce oamenii obișnuiți se străduiesc din răsputeri să își crească copiii, fără să primească vreun sprijin.  Există totuși o mică problemă în argumentele aduse de oameni pentru că Ducele și Ducesa de Cambridge nu sunt finanțați din fondurile Reginei Elisabeta, ci din banii aflați în contul ducatului de Cambridge. Mai mult decât atât, Prințul William primește un salariu lunar pentru munca pe care a depus-o în serviciul militar.

Britanicii, REVOLTATI de cea de-a treia SARCINA a lui Kate Middleton, in conditiile in care STATUL nu sprijina MATERIAL cetatenii pentru cresterea celui de al TREILEA copil

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Cat de adevarata e stirea despre ce s-a vazut pe cer cu trei ore inainte de cutremurul din 77 ?
Barnevernet! Un caz Șocant din 2015! Protecția copilul nazisto-norvegiana-monarhica a mai furat un copil iar acest caz este extrem de Șocant.
Cum a murit Eminescu. Lovit în timp ce cânta “Deşteaptă-te, române!” († 15 Iunie 1889)
Un medic face declarații incredibile: Bebelușii nu țipă când îi avortez pentru că le tai corzile vocale!
Un guvern care nu pune copiii pe primul loc, înaintea armamentului și a banilor pt. partide e o mizerie, la fel ca toate guvernele de dupa revoluție
Ion Iliescu i-a decorat pe Schweighofer, austriecii l-au decorat pe Iohannis pentru sustinerea companiei Schweighofer, frumos nu?
De ce este Mugur Isarescu, varul regelui Mihai, demolatorul numarul 1 al Romaniei
Medicul meu Orl nu si-a vaccinat copilul, si are deja 2 ani si jumatate, pt ca nimeni nu ii poate garanta ca nu se va activa leucemia infantila. Medicul imunolog la care am fost pt prima data pt a vedea daca imi vaccinez copiii cu modificari cromozomiale, mi-a scris negru pe alb sa nu vaccinez pana la 3 ani(pe cea mica) si nici pe cea mare pana nu avem analiza imunologica si genetica completa.
O fetita din Arad a murit de rujeola, desi aceasta era vaccinata anti-rujeola, medicii si mass-media pro vaccinare inventeaza diferite cauze si scuze!
80 de medici, în atenția DNA după ce ar fi primit mită de la o companie distribuitoare de medicamente
ABUZ:Toți câinii din țară trebuie microcipați până la 1 ianuarie 2015
Cutremur 77: Cu toţii îşi amintesc că intervenţia autorităţilor a fost foarte promptă, dar la fel de bine îşi amintesc dezastrul rămas după cutremur. Orice poveste despre cutremurul din 4 martie 1977 se încheie identic: A fost un coşmar care nu poate fi descris în cuvinte!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite