Bunicul uneia dintre adolescentele omorâte: fetele au fost ucise pentru TRAFIC DE ORGANE. Ăsta a fost doar un cărăuş plătit, nu este el în stare să secţioneze un om.

Distribuie!by Bunicul uneia dintre cele două adolescente dispărute din judeţul Olt ete convins că dedesubturile acestui caz sunt mai mult complicate decât se credea iniţial. Potrivit Observator, bărbatul crede că fetele ar fi fost răpite pentru trafic de organe şi că suspectul Gheorghe Dincă ar fi doar un pion al […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Bunicul uneia dintre cele două adolescente dispărute din judeţul Olt ete convins că dedesubturile acestui caz sunt mai mult complicate decât se credea iniţial. Potrivit Observator, bărbatul crede că fetele ar fi fost răpite pentru trafic de organe şi că suspectul Gheorghe Dincă ar fi doar un pion al unei reţele mult mai complexe. „Sufletul meu îmi spune că este vorba despre trafic de persoane, trafic de organe. Ăsta a fost doar un cărăuş plătit, nu este el în stare să secţioneze un om. Nu îl ajută pe el mintea să facă aşa ceva. Este doar un nenorocit pe care l-au scos în faţă”, spune bunicul Luizei.

Bărbatul este extrem de afectat de situaţie, în special pentru că a fost ultima persoană care a vorbit la telefon cu nepoata sa. Acesta a povestit şi că a primit mai multe apeluri ciudate, în care o voce de bărbat îi spunea că fata a fugit din ţară alături de iubitul ei, cu destinaţia Elveţia.


loading...

Domnule, mai bine aş fi murit. Cu dânşii nu am avut probleme, cu cei de la DIICOT. Probleme au fost cu ăştia de la poliţie. Ăştia făcuţi la apelul de seară. Oameni corupţi, murdari. Procurorii ne-au ajutat, au fost înţelegători, am fost mulţumiţi de demersurile pe care le-au făcut. În schimb cu ciobanii ăştia nu se poate, domnule. Aşteptau să le dăm noi informaţii. Nu veneau cu nimic. Aşteptau totul de la noi”, a mai spus bunicul fetei dispărute din aprilie.

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/diverse/fetele-din-caracal-ucise-pentru-trafic-de-organe-ipoteza-socanta-18252325?utm_source=capital&utm_medium=referral&utm_campaign=articolCapital


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

PENIBIL: Moise Guran face publică o LISTĂ a siteurilor de evitat ( printre care si site-ul nostru), inclusiv DATELE PERSONALE ale unor persoane. Autorul listei e organizatorul Zilei fără pantaloni la Metrou și vrea să se bată cu Biblia 6 ore
Trump: omul care a renuntat la stilul de viata de milionar ca sa fie umilit, ridiculizat si terfelit, pentru a salva poporul american!
FILM DOCUMENTAR: Marxismul Cultural - adus in Romania de consiliera lui Iohannis, care sustine DISTRUGEREA CRESTINISMULUI, casatoriile de acelasi sex, avorturile, distrugerea familiei!!! Asta inseamna si miscarea #rezist
5.000 de oieri au luat cu asalt Parlamentul. Dezvăluiri despre culisele războiul împotriva oierilor!
Peste 3 milioane de oameni vor deveni şomeri în următorii doi ani, la nivel global
REVOLTĂTOR. Casa lui Horea, o RUINĂ. Conacele grofilor maghiari, refăcute cu milioane de euro din banii publici!!!
Fascinant, sarbatorile biblice evreiesti ( date lui Moise de Creator) se suprapun cu fazele din gestatia umana. Coincidenta sau creatie inteligenta?
Europarlamentarul Laurențiu Rebega: Niciodată Europa nu ne-a dorit binele! Să fim înțeleși! Europa ne vrea PROSTI!
ADEVARURI TULBURATOARE: Singurul interviu acordat de catre Nicu Ceausescu presei romane
Republica Prelucratoare prin Aschiere Romania
INCREDIBIL!!!! Serialul Simpsons nu a prezis doar ca TRUMP va fi presedinte| Au prezis exact harta electorala
Nu va mintiti copii!! Apocalipsa spune ca mincinosii vor sfarsi intr-un iaz cu pucioasa si foc
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite