CACEALMA SI MANIPULARE PENIBILE. Klaus Iohannis negociaza cu ONG-urile lui SOROS ce vor romanii. O mai mare manipulare nu s-a vazut de mult. Protestarii trebuie sa refuze simulacru de negocieri purtate de Iohannis cu ONG-urile lui SOROS

Distribuie!by Nota Redactiei : Pentru cine nu stie ONG-urile lui SOROS sunt denumite in comunicatele oficiale “Societate Civila” sau “coalitii si organizatii non-guvernamentale cu larga recunoastere publica” “EMANATII REVOLUTIEI” – adica ONG-urile LUI SOROS – discuta la Cotroceni invitate de Iohannis In fata Cotrocenilor se striga ca in 1989 – […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nota Redactiei : Pentru cine nu stie ONG-urile lui SOROS sunt denumite in comunicatele oficiale “Societate Civila” sau “coalitii si organizatii non-guvernamentale cu larga recunoastere publica”

“EMANATII REVOLUTIEI” – adica ONG-urile LUI SOROS – discuta la Cotroceni invitate de Iohannis

In fata Cotrocenilor se striga ca in 1989 – 1990 – “La Palat, La Palat sa-i dam jos de EMANATI.” si “Invitatia la Palat, O Manevra de Rahat!”

Reprezentanti ai Pietei Universitatii – PROTESTEAZA IN ACEST MOMENT – la intrarea in Palatul Cotroceni impotriva DIVERSIUNII facute de IohannisPrintre INVITATI, 18 persoane, persoane pe care IOHANNIS I-A CHEMAT PE ASCUNS FARA SA ANUNTE POPULATIA.

Va rugam Reveniti va vom arata sumele de bani primite de aceste ONG-uri via fdsc.ro acolo unde isi varsa SOROS si “norvegienii” banii in Romania.

1. Nicusor Dan – ONG “Salvati Bucurestiul” – ONG finantat de SOROS via fdsc.ro – candidat la primaria Bucurestiul si seful noul partid “Uniti Salvam Bucurestiul” (cea mai discriminanta invitatie Nicusor Dan fiind deja implicat politic)

2. Elena Calistru – ONG-ul “Funcky Citizenz” – ONG Finantat de SOROS

3. Horia Onita – ONG-ul “Consiliul National al Elevilor” – un ONG “mosit” de oamenii lui Pippidi din ONG-urile SAR si Romania Curata – ONG-uri Finantate de SOROS

4. Catalin Dula – ONG-ul “Pro Infrastructura” – ONG Finantat de SOROS

5. Cristina Guseth – ONG-ul “Freedom House” – ONG Finantat de SOROS via fdsc.ro, CEE Trust etc.

6. Sorin Ionita – ONG-ul “Expert Forum” – ONG Finantat de Guvern si de Soros

7. Liviu Mihaiu – ONG-ul “Salvati Dunarea si Delta” – un ONG Finantat de Soros

8. Stefan Darabus – alt ONG-ist

9. Adi Despot – Artist de la formatia “Viata de Vie”

10. Tudor Benga – ?

11. ??? – ONG-ul “Consiliul Tineretului”

12. Ema Stoica – Jurnalist

13. Alexandru Binder

14. Edmond Niculusca

15. Andrei Cornea – Grupul pentru Dialog Social – ONG Finantat de SOROS

16. Clara Matei – Asociatia Medicilor Rezidenti

Altii invitati nu au putut fi inca identificati de reporteri Fluierul, aflati la intrarea de la Cotroceni.


————————————————

Klaus Iohannis ii primeste la consultari pe reprezentantii societatii civile (n.red. ONG-urile lui SOROS).

Procedura de selectie a acestora a fost anuntata, iar selectia este in curs de a fi finalizare

Presedintele Klaus Iohannis ii va primi pe reprezentantii societatii civile (n.red. ONG-urile lui SOROS) la consultari la Palatul Cotroceni vineri la ora 13:30, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat. “Administratia Prezidentiala este in curs de a finaliza procedura de selectie a participantilor la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, pe baza propunerilor primite in cursul zilei de joi, 5 noiembrie”, se mai arata in comunicat.

“Pe adresa consultari@presidency.ro, au sosit, pana la termenul anuntat, un numar de 5.520 de mesaje, in care sunt propuse una sau mai multe persoane cu grad ridicat de reprezentativitate din partea manifestatilor, precum si din partea ONG-urilor”, precizeaza Administratia Prezidentiala.


loading...

Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele, pentru formarea unui nou Guvern, continua vineri, fiind asteptati la Cotroceni reprezentantii UNPR si ALDE si, in premiera, cei ai societatii civile si ai protestatarilor, care s-au putut inscrie pentru unul din cele aproximativ 20 de locuri. Consultarile de vineri incep la ora 11:30, cand la Palatul Cotroceni va sosi delegatia UNPR. De la ora 12:30 urmeaza sa discute cu presedintele Iohannis si reprezentantii ALDE.

Klaus Iohannis a avut joi primele consultari la Cotroceni, cu PSD, PNL, UDMR si minoritatile. PSD a anuntat ca vrea o noua runda de negocieri cu partidele, liberalii insista pentru organizarea de alegeri anticipate.


Joi, Klaus Iohannis a anuntat in cadrul unei declaratii de presa ca va chema la discutii si reprezentanti ai societatii civile, dar si lideri reprezentantivi pentru protestatarii din tara, care au iesit in strada in ultimele zile. Ulterior acestui anunt public, Administratia Prezidentiala a precizat si modalitatea in care doritorii se pot inscrie pentru a ajunge la intalnirea cu presedintele. Potrivit unor surse oficiale, numarul participantilor la aceasta runda suplimentara de consultari va fi de aproximativ 20.

Astfel, Presedintia a anuntat ca au fost invitate “coalitiile de organizatii non-guvernamentale cu larga recunoastere publica (n.red. ONG-urile lui SOROS) sa desemneze fiecare cate un reprezentant care sa participe la consultarile de vineri, 6 noiembrie a.c, la o ora care va fi comunicata ulterior”.

Manifestantii sunt la “etc..”

Mai mult, Klaus Iohannis “invita pe manifestanti sa indice persoanele care au un grad ridicat de reprezentativitate pentru miscarile civice din ultimele zile”.Potrivit unor surse oficiale, in primele ore de dupa anuntul oficial au fost transmise cateva sute de mailuri, atat de la ONG-uri, cat, in cea mai mare parte, de la persoane care se prezentau a fi “protestatari” in care se cerea prezenta la consultarile de vineri.

Administratia Prezidentiala nu a prezentat, public, criteriile pe baza carora vor fi selectate aceste persoane. Termenul limita a fost joi, ora 24.00. Ulterior, urma sa fie facuta o centralizare, iar persoanele de pe lista finala sa fie verificate de catre Administratia Prezidentiala. De acest proces se ocupa Departamentul Relatii cu Autoritatile Publice si Societatea Civila, condus de consilierul prezidential Andrei Muraru.

Foto: CURG ONG-urile lui SOROS Rauri Rauri

(FLUIERUL) http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=520154&title=cacealma-si-manipulare-penibile-klaus-iohannis-negociaza-cu-ong-urile-lui-soros-ce-vor-romanii-o-mai-mare-manipulare-nu-s-a-vazut-de-mult-protestarii-trebuie-sa-refuze-simulacru-de-negocieri-purtate-de-iohannis-cu-ong-urile-lui-soros

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite