Cadou de Centenar: BBC a realizat un reportaj despre defrișările masive din România- Străinii jefuiesc România extraordinar de mult!

Distribuie!by Defrișările masive  din România au ajuns în atenția presei internaționale care a ținut să expună acest subiect, devenită de mulți ani o problemă în căutare de soluții. BBC a realizat un reportaj despre tăierea pădurilor din Valea Cernei, criticând această situație, informează Mediafax. BBC a făcut un reportaj în care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Defrișările masive  din România au ajuns în atenția presei internaționale care a ținut să expună acest subiect, devenită de mulți ani o problemă în căutare de soluții. BBC a realizat un reportaj despre tăierea pădurilor din Valea Cernei, criticând această situație, informează Mediafax.

BBC a făcut un reportaj în care condamnă defrișările care au loc în România, în special în Valea Cernei unde se află  ultimele păduri de fag din Europa.  BBC a surprins în timpul reportajului persoane care tăiau copaci, acestea fiind un bun detaliu în critica adusa de către postul internațional. Postul britanic ținut să sublinieze și faptul că Parcul Național nu se află sub protecția UNESCO.


loading...

“Aceasta este Valea Cernei din România, unde sunt ultimele păduri de fag din Europa. Dar viitorul pădurilor este amenințat de defrișările masive. Grupul ecologist Agent Green cere oprirea defrișărilor în această zonă”, comentează BBC.

https://www.activenews.ro/stiri-mediu/BBC-a-realizat-un-reportaj-despre-defrisarile-masive-din-Romania-153680


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite