Camelia Smicală, amendată din nou de statul finlandez

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Camelia Smicală este o româncă ce a căzut victimă sistemului finlandez de protecție a copilului. Și, mai ales, au de suferit copiii ei, de care a fost despărțită în mod brutal, iar toate intervențiile sale la autorități au fost în zadar.

Într-o postare pe Facebook, Smicală anunță că a mai primit o factură de la statul finlandez, în condiițiile în care anul trecut mai plătise 20.000 de euro.


“Vă anunț că am mai primit o factură de 3000 de euro de la statul finlandez, pe care nu am cum să o plătesc. Acea factură se adaugă la condamnarea mea de anul trecut. S-au gândit că cele 20.000 de euro plătite anul trecut, plus cele peste 45.000 plătite pentru faptul că tatăl copiilor i-a amenințat (pe copii) cu innecul, nu sunt de ajuns.Conduc in fiecare zi 160 de km doar pentru a plăti amenzile plătite pentru faptul că m-am încăpățânat să rezist”, a scris Carmen Smicală pe Facebook.

România Liberă a publicat un amplu interviu cu coșmarul prin care a trecut femeia în ultimii ani, relatat chiar de ea.


loading...

Statul român este OBLIGAT, prin instituțiile abilitate, să o sprijine pe Camelia Smicala. Prigoana la care este supusă de nenorociții ăștia care i-au smuls copiii din casă nu le ajunge: Finlanda îi vrea și banii!

Sursa: Romania Libera

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite