Camelia Smicală, amendată din nou de statul finlandez

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Camelia Smicală este o româncă ce a căzut victimă sistemului finlandez de protecție a copilului. Și, mai ales, au de suferit copiii ei, de care a fost despărțită în mod brutal, iar toate intervențiile sale la autorități au fost în zadar.

Într-o postare pe Facebook, Smicală anunță că a mai primit o factură de la statul finlandez, în condiițiile în care anul trecut mai plătise 20.000 de euro.


“Vă anunț că am mai primit o factură de 3000 de euro de la statul finlandez, pe care nu am cum să o plătesc. Acea factură se adaugă la condamnarea mea de anul trecut. S-au gândit că cele 20.000 de euro plătite anul trecut, plus cele peste 45.000 plătite pentru faptul că tatăl copiilor i-a amenințat (pe copii) cu innecul, nu sunt de ajuns.Conduc in fiecare zi 160 de km doar pentru a plăti amenzile plătite pentru faptul că m-am încăpățânat să rezist”, a scris Carmen Smicală pe Facebook.

România Liberă a publicat un amplu interviu cu coșmarul prin care a trecut femeia în ultimii ani, relatat chiar de ea.


loading...

Statul român este OBLIGAT, prin instituțiile abilitate, să o sprijine pe Camelia Smicala. Prigoana la care este supusă de nenorociții ăștia care i-au smuls copiii din casă nu le ajunge: Finlanda îi vrea și banii!

Sursa: Romania Libera

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Uimitoare rugaciune puternica si cu efect
CINE are INTERES să ASCUNDĂ ADEVĂRUL? Şoferul ambulanţei ne-a spus că n-au avut ce face şi l-au lăsat ACOLO. Acolo unde?| Trupul EROULUI Claudiu Petre a dispărut şi a apărut brusc după ce situaţia lui a fost amplu mediatizată
Polonia se îndreaptă către o ieșire din Uniunea Europeană. Donald Tusk: „Mă tem că suntem mai aproape ca niciodată de acest moment”
Norvegia: Rețea de pedofili de 51 de persoane, între care și politicieni, care abuzau copii, inclusiv bebeluși. Unul din pedofili plănuia să-și violeze propriul copil, aflat încă în burta mamei! Ipoteză: copii români între victime!
David Rockefeller a creat și patentat Virusul Zika cu scopul de a ucide milioane de oameni
Arsenie Boca - Sfaturi pentru boli 100% eficiente
Om de stiinta isi pierde locul de munca pentru ca e crestin
Sacrificiile de copii in cinste zeilor demoni, se practicau pe vremuri in temple, piramide, astazi in centrele de planificare familiala
Luați de-aici Fake News-uri coapte în studiourile ProTV! HotNews, Ziare.com, Mândruță și Guran, aveți legătura!
Neagu Djuvara | 1 decembrie nu ar trebui să fie Ziua Națională a României. Data aceasta a fost hotarata de Iliescu
Sistemul medical vaccinist a mai lichidat o gravida de data asta, cine raspunde in cazurile acestea nu cei care detin functii de conducere in sistemul sanitar si care dau jos bannere informative?
Congresmanul Robert Aderholt, AVERTISMENT despre influența lui Soros în România | Ce ne îngrijorează pe mulți dintre noi e că așa ceva s-ar întâmpla pe ascuns și că oamenii din România nu vor cunoaște exact ce se petrece
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite