Canada a legalizat relațiile sexuale între oameni și animale

Distribuie!by Actele sexuale cu animale sunt legale în Canada, atâta vreme cât nu există penetrare între cele două părți, a decis Curtea Supremă a acestui stat, informează The Independent. Decizia a venit ca urmare a unui caz în care un bărbat fusese condamnat ca urmare a 13 acuzații de molestare […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Actele sexuale cu animale sunt legale în Canada, atâta vreme cât nu există penetrare între cele două părți, a decis Curtea Supremă a acestui stat, informează The Independent.
Decizia a venit ca urmare a unui caz în care un bărbat fusese condamnat ca urmare a 13 acuzații de molestare sexuală a fiicelor sale vitrege. Între acestea era și acuzația că a încercat să-și forțeze câinele să întrețină relații sexuale cu una dintre fiice, dar a eșuat.
Reprezentanții legali ai bărbatului au argumentat că “bestialitatea”( zoofilia) se referă direct la cazurile în care există penetrare între om și animal și că nu definește toate legăturile sexuale cu patrupedele.
Astfel, Curtea a decis că “penetrarea” este esența infracțiunii pedepsită de Codul Penal și în lipsa acesteia, nu se poate vorbi de bestialitate.
Conform informațiilor prezentate în cadrul procesului, individul punea unt pe organele genitale ale fiicelor sale victime și obliga câinele familiei să-l lingă, în timp ce el filma toată scena.
Acesta a a încercat să convingă câinele să întrețină relații sexuale cu una din fiicele sale, dar a eșuat. Curtea Supremă de Justiție a Canadei a decis că totul e legal. Din cei opt judecători, doar unul a considerat că zoofilia, indiferent că implică sau nu penetrare, nu este în regulă. Parlamentul trebuie să introducă în lege noua definiție a zoofiliei.
Tatăl vitreg denaturat ispășește o condamnare de 16 de ani pentru faptele sale, dar acum a fost achitat de acuzația de “bestialitate”.
Canada este una dintre cele mai liberale țări ale lumii. După ce a legalizat căsătoriile între homosexuali și adopția de copii către aceștia,  Parlamentul se pregătește să introducă o legislație care pedepsește “discriminarea de gen”. Cu alte cuvinte, e vorba despre măsuri care să-i protejeze persoanele care că “genul” lor nu este identic cu sexul biologic cu care s-au născut.
Recent, televiziunea de stat a Canadei a difuzat un documentar în care și-a propus să demonteze“preconcepții greșite despre pedofili”.
http://www.activenews.ro/externe/Canada-a-legalizat-relatiile-sexuale-intre-oameni-si-animale-134072

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

UIMITOR! Marturia unui doctor: Om inviat din moarte si din IAD
CEDO a decis ca, copiii românului Florin Barbu să rămână definitiv la cuplul gay! Marea Britanie i-a luat copiii și i-au dat unui cuplu gay!
„REGELE LEMNULUI”, austriacul GERALD SCHWEIGHOFER, „TERMITA” ce devorează pădurile României. Ce legătură este între austriac și KLAUS IOHANNIS
Video: MUGUR ISARESCU – CRIZA inceputa in 2008 va sfarsi cu AL TREILEA RAZBOI MONDIAL si NOUA ORDINE MONDIALA
“Niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală". Cristian Răchitan, unul dintre cei mai buni "diagnosticieni din lume”: Efectele negative sunt atât de mari, încât te tratezi de una şi creezi alte două boli
Fiul lui Razvan Theodorescu a fost omorat de un sarpe, tatal sau se inchina la sarpe|Coincidenta sau sacrificiu?
E OFICIAL! ANAF le DĂ MAREA LOVITURĂ chiar în prag de sărbători. Banii trimiși în România de românii plecați la muncă în străinătate VOR FI VERIFICAȚI în detaliu, iar apoi IMPOZITAȚI. Măsura aceasta ÎI VA AFECTA enorm pe co-naționalii noștri!
ANCHETĂ Doamna Daciana e femeie de casă: spală. Bani
EXCLUSIV DC News: Documentul potrivit căruia Parchetul a început urmărirea penală în cazul lui Dacian Cioloș
Rares Bogdan si Silviu Manastire: ofiteri in cadrul Serviciului de Informatii Externe, ambii au gradul de maior. 90% din cei pe care ii vedeti la televizor sunt OFITERI SUB ACOPERIRE ai serviciilor secrete romanesti!
Stii ca umanitatea a picat testul cand un copil trebuie sa lucreze pentru mancare
PERVERTIRE: Pentru prima dată, Disney introduce o poveste gay într-unul din serialele pentru copii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite