Canalul ARTE il prezinta pe Adrian Sobaru ca erou- VICTIMA a capitalismului salbatic

Distribuie!by “Ne-aţi ciuruit. Ne-aţi ucis viitorul copiilor noştri. Ne puteţi lua viaţa şi banii, dar nu şi LIBERTATEA” Canalul de televiziune franco-german arte îl prezintă pe Adrian Sobaru ca pe un erou, victimă a capitalismului sălbatic. Ascultaţi cum îşi justifică acesta gestul, ascultaţi ce spune soţia lui despre el. Mult […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ne-aţi ciuruit. Ne-aţi ucis viitorul copiilor noştri. Ne puteţi lua viaţa şi banii, dar nu şi LIBERTATEA”
Canalul de televiziune franco-german arte îl prezintă pe Adrian Sobaru ca pe un erou, victimă a capitalismului sălbatic. Ascultaţi cum îşi justifică acesta gestul, ascultaţi ce spune soţia lui despre el. Mult prea puţini români i-au înţeles gestul, din păcate. În linkul de mai jos, imagini inedite cu românul care a vrut să se jertfească pentru poporul său.

Călin, băiatul cu autism al familiei Sobaru, se afla în faţa televizorului când tatăl său s-a aruncat de la balcon. “S-a uitat singur la ştiri şi a văzut imaginile în care tatăl lui a sărit de la balcon. A rămas împietrit o vreme, dar n-a zis nimic. Într-un final, m-a întrebat cum mai poate veni Moşul dacă tati e în spital”, a povestit Mădălina Sobaru pentru Jurnalul Naţional. Secretară la o şcoală din Capitală, femeia a mărturisit că atât ea, cât şi soţul ei făceau eforturi supraomeneşti pentru a-i asigura băiatului tratamentul pentru autism. Din păcate, în ultimul an, Călin a încetat să mai facă progrese şi chiar a început să aibă accese violente, ceea ce l-a demoralizat mult pe Adrian. “Totul costă, doctori, şcoală, tratament. Nimic nu se poate face fără să dai bani”, a spus Mădălina.


loading...

În pragul disperării, Adrian Sobaru s-a oferit să meargă în locul unui coleg la o filmare în Parlament, unde s-a aruncat de la un balcon.
www.tubechop.com/watch/5280850

Sursa text: pagina de FB Nicolae Ceausescu


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite