Cand a aplicat pentru un job, acest barbat a primit un test: sa spele podeaua. Ce a urmat?

Distribuie!by Iata o lectie de viata pe care trebuie sa o stim cu totii: niciodata nu trebuie sa ne pierdem speranta, soarele va rasari intotdeauna dupa furtuna. Un barbat somer a aplicat pentru un job la o companie internationala. Dupa ce l-a intervievat, managerul de la resurse umane i-a dat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata o lectie de viata pe care trebuie sa o stim cu totii: niciodata nu trebuie sa ne pierdem speranta, soarele va rasari intotdeauna dupa furtuna.

Un barbat somer a aplicat pentru un job la o companie internationala. Dupa ce l-a intervievat, managerul de la resurse umane i-a dat un test important: sa spele podeaua. Barbatul a trecut aceasta proba cu brio.


Esti angajat” – i-a spus pe loc managerului. “Da-mi adresa ta de mail pentru a iti trimite contractul de angajare si data la care trebuie sa vii la munca.” – a adaugat angajatorul.

Nu am un calculator… si nici e-mail nu am.” – a spus tanarul.


Imi pare rau.” – a raspuns managerul. “Daca nu ai un e-mail, inseamna ca nu existi. Si nu putem angaja persoane care nu exista.” – a mai spus acesta.

Omul a fost foarte dezamagit. Nu stia ce sa faca. El avea doar 10 dolari la el. Odata ce ii cheltuia, nu mai avea cu ce sa isi cumpere mancare.

El a mers la supermarket si a cumparat o lada de rosii cu cei 10 dolari ai sai. Apoi a mers din usa in usa si a vandut rosiile in mai putin de doua ore. Si-a dublat banutii investiti. A repetat acest proces de trei ori si s-a intors acasa cu 60 de dolari. Atunci si-a dat seama ca poate supravietui. A inceput sa mearga in fiecare zi la supermarket dis de dimineata, sa cumpere rosii si apoi sa le vanda. Se intorcea acasa seara foarte tarziu.

loading...

 

n fiecare zi isi dubla sau tripla banii. A strans bani si a reusit sa isi cumpere un cos… apoi un camion. Intr-un timp foarte scurt, el a reusit sa isi faca propria afacere, cumparand mai multe camioane de livrare.

Cinci ani mai tarziu, omul a devenit unul dintre cei mai mari retaileri de produse alimentare din State. Apoi s-a gandit ca este timpul sa planifice viitorul familiei sale, asa ca a decis sa isi faca o asigurare de viata.

Dupa ce a vorbit cu brokerul de asigurare si a hotarat planul de protectie, brokerul i-a cerut adresa de mail. Omul a raspuns: “Eu nu am un e-mail.”

Brokerul a ramas uimit: “Nu pot sa cred. Nu aveti un e-mail si totusi ati reusit sa construiti un imperiu. Va puteti imagina ce ati fi putut fi daca aveati un email?

Barbatul s-a gandit pentru un moment, apoi a raspuns: “Spalam podele la o companie internationala.

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite