Cantareata Raisa recunoaste ca este adepta a cultului Iluminatilor si se bucura enorm ! “Nu ma deranjeaza absolut deloc sa spun ca sunt adepta Illuminati” !

Distribuie!by ‘Ati auzit de aceasta cantareata ? Eu nu, dar nu conteaza, daca am auzit eu, ci conteaza afirmatiile ei. Ea se ocupa cu cantatul in cluburile din Ploiesti si din Bucuresti, iar in septembrie 2013, a recunoscut cu nonsalanta ca este adepta a cultului Iluminatilor. Citez articolul din Libertatea.ro: […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

‘Ati auzit de aceasta cantareata ? Eu nu, dar nu conteaza, daca am auzit eu, ci conteaza afirmatiile ei. Ea se ocupa cu cantatul in cluburile din Ploiesti si din Bucuresti, iar in septembrie 2013, a recunoscut cu nonsalanta ca este adepta a cultului Iluminatilor.

Raisa adepta a Iluminatilor

Citez articolul din Libertatea.ro:


‘După ce Inna și Antonia au fost de-a lungul timpului bănuite că ar fi din cultul “Illuminati”, iată că acum o artistă de la noi a fost surprinsa făcând semnele acestei grupări secrete.

Raisa, o tânără cântăreață, și MC prin cluburile din Ploiești și Capitală, a participat, sâmbăta aceasta, la Miss Universe Romania, unde a interpretat single-ul ei de debut “Tourist”.


La sfârșitul reprezentației, aceasta, împreună cu dansatorii ei, nu s-au ferit în a arăta, chiar în prime-time, unul din mesajele subliminale, pe care Illuminati le răspândesc.

“Nu mă deranjează absolut deloc să spun că sunt adepta Illuminati. Dimpotriva, cred că sunt prima persoană care promovează acest cult, fără a se feri de gura lumii, cum s-ar zice. M-am documentat foarte mult în privința semnelor, pe care le promovează această organizație, dar mai mult m-am regăsit în “doctrina” lor. A-ți dori să obții puterea este principiul după care mă ghidez și voi încerca să insuflu și celor din jurul meu acest lucru”, a declarat Raisa.”’

loading...

Observati cum aceasta recunoaste, se mandreste cu asta, dar mai ales faptul ca recunoaste, ceea ce e socant, ghidarea dupa obtinerea puterii. Sint curios ce inseamna pentru aceasta fatuca, “puterea” si despre care putere vorbeste ? Cumva despre cea a banilor ?! Fetita draga, acea putere, n-o controlezi tu, caci esti doar o papusica a lor, un pion, un sclav, pe o imensa tabla de sah, pe care, preferi sa te “joci”, dar nu visa mai mult decat esti !

P.S. Astia sint cei care ne distrug copiii, dezaxandu-i, ducandu-i spre alcool, droguri, tigari etc. !”

SURSA: http://www.fara-secrete.ro/cantareata-raisa-recunoaste-ca-este-adepta-a-cultului-iluminatilor-si-se-bucura-enorm/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite