Capitalism, rafturi pline și burți goale: o mamica isi trimite copilul sa ciuguleasca cateva boabe de struguri ca nu are bani sa ii cumpere, sunt mult prea scumpi!!!!

Distribuie!by Azi mi-am amintit de bunica , ce spunea într-o zi de vară: “- Vai de acele timpuri când vor fi de toate , rafturile pline de bunătățuri și voi o să vă uitați la ele că nu aveți bani să le cumpărați. .. Eu nu am să mai fiu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Azi mi-am amintit de bunica , ce spunea într-o zi de vară:
“- Vai de acele timpuri când vor fi de toate , rafturile pline de bunătățuri și voi o să vă uitați la ele că nu aveți bani să le cumpărați. .. Eu nu am să mai fiu pe aici dar ține minte că e semnul ce vine din cer ..ploaia de foc care va nimici răutatea .. să nu uiți.”
Astăzi am vrut să cumpăr struguri în special, sunt foarte scumpi 3 euro kilogramul..exagerat de scump.. si văd o mamă cum iși trimite copilul să ciugulească boabe de struguri .. copilul se apropie privește in jur cu teamă și culege prima boabă.. eu la 10 metri privesc cu un nod in gât , copilul mă vede si apleacă capul eu plec de acolo si nici nu mai știu pentru moment ce dracu fac eu acolo .. asta se petrece într/o țară cu “nivel occidental”- european cum le place la români să se infoaie in pene .. nivel occidental.. După un timp mă întorc la locul cu pricina de data asta era acolo un cuplu in care el mai “bărbat” ciugulea niste boabe de strugure .. Imi fac curaj si iau de acolo un ciorchine , ajung acasă .. si nu reusesc să mă ating de strugurele ăla.. Imi amintesc cum culegeam strugurii la Bunica .. aud vorbele bunicii .. și știu că nu mai este nici ea, nici via, nici casa .. doar rafturi pline .. si o ploaie de foc ce o aștept .. să curețe pământul..
https://youtu.be/supTTAOFIa8

loading...

 

 

Concluzia: l-ati urat pe Ceausescu si ati vrut capitalism, il aveti acum!!! Pofta Buna!!!


 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite