Cardinal german: „Homofobia” nu există. Este o invenție a lobby-ului homosexualilor pentru „dominarea totalitară” asupra minții altora

Distribuie!by Cardinalul german Gerhard  Ludwig Müller, care a condus până anul trecut Biroul de Doctrină al Vaticanului,  a negat, într-un interviu, existența „homofobiei”, afirmând că aceasta este o invenție a lobby-ului homosexualilor pentru „dominarea totalitară” asupra minții altora. În interviul acordat săptămâna trecută scritoarei catolice Costanza Miriano, cardinalul german Gerhard Ludwig […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Cardinalul german Gerhard  Ludwig Müller, care a condus până anul trecut Biroul de Doctrină al Vaticanului,  a negat, într-un interviu, existența „homofobiei”, afirmând că aceasta este o invenție a lobby-ului homosexualilor pentru „dominarea totalitară” asupra minții altora.
În interviul acordat săptămâna trecută scritoarei catolice Costanza Miriano, cardinalul german Gerhard Ludwig Müller a avut un discurs dur la adresa așa numitei „Zile internaționale împotriva homofobiei”, celebrată la 17 mai.
„Homofobia pur și simplu nu există. Este o invenție, un instrument de dominare totalitară asupra minții altora”, a declarat cardinalul. „Mișcarea homosexuală nu are argumente științifice și, prin urmare, a construit o ideologie care încearcă să domine, încercând să-și construiască propria realitate”, a spus cardinalul, conform site-ului Breitbart.com.
Înaltul prelat susține că există o legătură între strategia lobby-ului homosexualilor și cei aflați în slujba marxismului, pentru inventarea unei „fobii” de care ar suferi cei care îndrăzensc să li se opună.
„Este schema marxistă conform căreia realitatea nu este cea care formează gândirea, ci gândirea e aceea care formează realitatea”, a spus cardinalul german. „Prin urmare, oricine nu acceptă această realitate trebuie să fie considerat bolnav. Așa cum, de exemplu, ați putea folosi poliția sau instanțele judecătorești pentru a combate o boală. În Uniunea Sovietică, creștinii erau închiși în spitale de nebuni”, a amintit înaltul prelat vorbind despre „măsurile pe care le luau regimurile totalitare,  precum național-socialismul și comunismul”.
Cardinalul a spus că deplânge faptul că mulți preoți și episcopi nu au astăzi curajul să vorbească mai mult împotriva ideologiilor promovate de grupuri care fac lobby pentru homosexuali. Ba chiar, spune el, unii lideri catolici au participat la evenimente din cadrul „Zilei împotriva homofobiei”.
„Astăzi, unii episcopi nu au curajul să spună adevărul și acceptă să se lase intimidați”, a afirmat cardinalul german, care consideră că aceștia nu înțeleg că homofobia este „o înșelăciune care servește pentru a amenința oamenii”.
„Noi, creștinii nu trebuie să ne temem de amenințări”, a continuat el. „În primele secole, adepții lui Hristos erau închiși sau sfâșiați de fiare. Astăzi, oamenii sunt sfâșiați de psiho-terorism, profitându-se de ignoranța lor”.
Subliniind că episcopii și preoții sunt chemați să fie păstori pentru toți oamenii, chiar și pentru cei care iubesc persoane de același sex, cardinalul german a ținut totuși să spună că „a iubi nu înseamnă a te supune propagandei gender”.
Întrebat de ce totuși, în prezent, această agendă a progandei gender este promovată de mai multe guverne din Occident, cardinalul german răspunde:  „Politicienii noștri din Europa trebuie să aibă grijă de mulți oameni, de cei fără locuri de muncă, de problema lipsei nașterilor, a familiei, de multe probleme grave „ În schimb, ei se preocupă să transforme democrațiile noastre în sisteme totalitare. Ideologia însăși este violentă. Cum poate un parlament să decidă ce este adevărat și ce nu?”, se întreabă Müller.
https://www.activenews.ro/externe/Cardinal-german-„Homofobia-nu-exista.-Este-o-inventie-a-lobby-ului-homosexualilor-pentru-„dominarea-totalitara-asupra-mintii-altora-151059

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

De ce au ales americanii 4 iulie, semnificatia zilei
După moartea soției sale a crescut de unul singur cei 6 copii. Privește cum l-a răsplătit soarta!
Laura Condrea: Nu era genul care sa se omoare, ci genul care te omora el pe tine.
Mencinicopschi arestat pentru dezvaluiri: Piata romaneasca este plina de legume si fructe false din import tratate cu radiatii ionizante, care pot duce la obezitate, boli cardiovasculare, diabet de tip II pana la cancer
Motivul halucinant pentru care Guvernul Cioloș s-a împrumutat în secret cu 500 de milioane de euro de la Banca Mondială
Iata cine se afla in spatele celor 20 de It-isti de la Sibiu care au ca scop stoparea distribuirilor stirilor ce nu le convin, in principal site-uri CRESTINE | Ce dovezi mai vreti?
Protest ziua a patra: ISTERIA IMPOTRIVA Bisericii din Piata Universitatii continua sa fie intretinuta la maximum de catre infiltratii de extrema stanga din ONG-urilor lui SOROS si de catre activistii si simpatizantii lor
Despre Forţa vindecătoare a rugăciunii
Gata, nu mai pot fi TEORII conspirationiste: Directorul CIA ADMITE ca CHEMTRAILS ( darele mortii) sunt planuri de geoinginerie
Economisti internationali au recunoscut ca Ceausescu se poate compara cu cei mai mari economisti ai tuturor timpurilor, la cum a gestionat tara. A fost dovada clara, a ceea ce se preda astazi in marile Universitati, sa ai scoala vietii, mai intai, experienta necesara si apoi partea teoretica.
UPDATE – VERDICT TERIBIL AL UNUI SPECIALIST: GENERALUL COLDEA SUFERA DE DEMENTA
Dumnezeu este cea mai frumoasa prietenie posibila. Sfaturile parintelui Pantelimon de la manastirea Oasa
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite