Cardinalului VATICANULUI: Credem ca Iisus nu se mai intoarce. Il asteptam de veacuri, era probabil beat cand a promis ca se va reintoarce

Distribuie!by Incredibil in ce vremuri traim, in cele prevestite ca preotii se vor lepada de Iisus. Cardinalul Giorgio Salvadore a facut un anunt oficial cu privire la faptul ca anul acesta se implinesc 1981 de ani de cand Vaticanul il asteapta pe Iisus, incheiand astfel anul acesta asteptarea intoarcerii Domnului pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Incredibil in ce vremuri traim, in cele prevestite ca preotii se vor lepada de Iisus.

Cardinalul Giorgio Salvadore a facut un anunt oficial cu privire la faptul ca anul acesta se implinesc 1981 de ani de cand Vaticanul il asteapta pe Iisus, incheiand astfel anul acesta asteptarea intoarcerii Domnului pe pamant. Totusi a cerut oamenilor sa nu isi piarda credinta, in ciuda acestor stiri.


Cardinalul Salvadore a afirmat: ” Credem ca Iisus nu se mai intoarce. Asteptam de veacuri, probabil ca e ocupat sa ajute alti oameni in alte parti.”

In Ioan 14:1-3 Iisus a promis discipolilor sai ca se va intoarce:


  • 1 Să nu vi se tulbure inima. Aveţi credinţă în Dumnezeu şi aveţi credinţă în Mine.
  • 2 În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc.
  • 3 Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi.

Cardinalul a explicat de ce crede el ca Iisus si-a incalcat promisiunea spunand ca era probabil beat cand a facut promisiunea. “Avand abilitatea sa transforme apa in vin, cu totii facem promisiuni pe care nu le putem tine cand suntem beti, Iisus nu a fost cu nimic mai diferit”, a adaugat cardinalul Salvadore.

loading...

Biserica sustine ca se va focusa acum atentia in a-si reface reputatia in jurul lumii, dar ca nu isi va pierde optimismul pentru a doua venire a salvatorului.

Mai aveti ceva de adaugat? V-ati dat seama in slujba cui lucreaza acesti cardinali si papi? Totul este facut in asa fel incat credinciosii sa isi piarda credinta. Aceasta blasfemie pe care a putut-o face din nou biserica intareste avertismentele biblice cu privire la biserica Catolica numita ‘Curva cea mare” si la marturiile oamenilor aflati in moarte clinica care au vazut papi si preoti in iad.

Mare grija sa nu va pierdeti credinta din cauza astora, sa nu le indepliniti planurile.

Sursa: Jewsnews.co.il

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite