Casa Albă acuză mass-media de „raportări false” în activitatea de informare de la învestirea lui Donald Trump. Cum s-a făcut de râs din nou presa din SUA

Distribuie!by Ofițerul de presă de la Casa Albă, Sean Spicer, a acuzat mass-media de „rapoarte false” cu privire la inaugurarea lui Donald Trump, ca parte a ceea ce el a numit-o o încercare „rușinoasă” pentru a minimiza entuziasmul pentru noul presedinte, scrie foxnews. Spicer a chemat presa în sala de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ofițerul de presă de la Casa Albă, Sean Spicer, a acuzat mass-media de „rapoarte false” cu privire la inaugurarea lui Donald Trump, ca parte a ceea ce el a numit-o o încercare „rușinoasă” pentru a minimiza entuziasmul pentru noul presedinte, scrie foxnews.

Spicer a chemat presa în sala de ședințe, la sfârșitul primei zile de mandat a lui Trump pentru a condamna în mod specific două subiecte  raportate – informația eronată a unui reporter de la Time, care a spus că un bust al lui Martin Luther King a fost scos din Biroul Oval și fotografii în care apar mulțimi mici de oameni care ar fi asistat la inaugurarea de vineri.


Spicer l-a numit pe respectivul reporter, care a oferit informația Twitter, „iresponsabil și nesăbuit.”

El a continuat să spună că fotografiile de la inaugurare au fost editate pentru a minimiza sprijinul „enorm” de care a beneficat președintele pe „National Mall”.


Spicer, a vorbit apoi și despre ceea ce el a numit estimări inexacte ale mulțumii, subliniind că „nimeni nu a avut numărul exact al participanților”.

loading...

Cu toate acestea, Spicer a continuat să pună în aplicare propria lor estimare bazată pe capacitatea anumitor spații ce se întind de la Capitoliu la Monumentul Washington și a declarat: „Aceasta a fost cea mai mare audiență înregistrată vreodată la o inaugurare, atât în ​​persoană cât și în întreaga lume.”

http://www.activenews.ro/externe/Casa-Alba-acuza-mass-media-de-„raportari-false-in-activitatea-de-informare-de-la-investirea-lui-Donald-Trump.-Cum-s-a-facut-de-ras-din-nou-presa-din-SUA-140290

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite