Casa devenita loc de PELERINAJ peste noapte. Fenomenul care a ZGUDUIT lumea ortodoxa – VIDEO

Distribuie!by Timp de patru luni, o tanara a ramas intepenita in picioare fara ca medicii sa o poata ajuta. In aceasta perioada, nu a facut nicio miscare, nu a mancat si nu a baut apa. Pentru doctori, cazul este in continuare o enigma la care nu au raspuns.   Nu doar medicii au fost […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Timp de patru luni, o tanara a ramas intepenita in picioare fara ca medicii sa o poata ajuta. In aceasta perioada, nu a facut nicio miscare, nu a mancat si nu a baut apa. Pentru doctori, cazul este in continuare o enigma la care nu au raspuns.

 

Nu doar medicii au fost alertati, ci si autoritatile din Rusia, unde s-a petrecut acest miracol, si care au incercat sa controleze situatia. Cu toate acestea, secretul nu a putut fi tinut ascuns, casa unde se afla tanara incremenita transformandu-se intr-un loc de pelerinaj, pana cand autoritatile au interzis orice vizita.

 

Dupa patru luni, tanara si-a revenit la normal, complet, fara nici un ajutor din partea altora. Povestea sa a devenit inclusiv subiectul unul film rusesc, intitulat “Minunea“. De fapt, este vorba despre o minune petrecuta in zilele noastre, savarsita de catre Sfantul Ierarh Nicolae, ea fiind consemnata in mai multe carti ortodoxe de specialitate.

 

S-a intamplat in noaptea de Revelion

 

Intamplarea s-a petrecut in noaptea de 31 decembrie 1955, in localitatea ruseascaKuibisev (actuala Samara), pe strada Cikalov, nr. 84, 31. In noaptea de Anul Nou, la o petrecere intre tineri, o fata numita Zoia a inceput sa danseze cu icoana Sfantului Ierarh Nicolae, datorita faptului ca prietenul ei, numit tot Nicolae, nu a putut veni la petrecere, fiind de serviciu. Petrecerea de Anul Nou s-a nimerit in Postul Craciunului de la rusi, cand nu este recomandat sa se faca petreceri.

 

In timp ce tanara dansa cu icoana Sfantului Nicolae, un zgomot nefiresc a zguduit incaperea, iar o lumina orbitoare a tulburat privirea celor prezenti. Rezultatul: fata a ramas incremenita precum o piatra cioplita, cu icoana Sfantului Nicolae in brate.

 

Acele de seringa se rupeau in trupul fetei

 

Medicii, chemati de urgenta, au ramas fara raspuns, nici unul dintre ei nemaivazand si nemaiauzind despre asa ceva. Nici macar acele de seringa nu puteau patrunde in trupul fetei. Impietrirea fizica a Zoiei a durat vreme de patru luni, in care comunistii, aflati la putere, s-au straduit a tainui minunea pe cat le-a stat in putere. Dupa trecerea celor patru luni, vreme in care multime de oameni s-au intors la dreapta credinta a Bisericii Ortodoxe, botezandu-se, Sfantul Nicolae o va ierta pe cea care i-a batjocorit sfanta icoana, scrie crestinortodox.ro, citat de jurnalul.ro

 

Asistenta de la Salvare

 

Sora asistentei de pe salvare, a marturisit, zicand: “Sora mea a ajuns acasa foarte tulburata. Desi militia o pusese sa dea o declaratie prin care se angaja sa pastreze tacerea asupra celor intamplate, ea mi-a povestit cum incercase sa-i faca Zoiei injectii, insa a fost imposibil. Era ca si cum trupul Zoiei ar fi fost de piatra – acele seringii nu intrau in piele, ci se rupeau. Oamenii ziceau ca o pedepsise Dumnezeu. Tot orasul vorbea despre acest eveniment.”

 

Un articol din revista “Voljskaia Kommuna”, publicat in numarul din data de 24 ianuarie 1956, vorbea despre minune si despre tipetele infioratoare ce se auzeau din cand in cand, dinspre trupul impietrit al fetei.

 

Profesorii atei, veniti din Moscova, au dat o sentinta pe care abia daca o puteau crede ei insisi: fata sufera de o forma necunoscuta de tetanos. Insa nu exista boala care sa faca trupul rigid precum o piatra, si nici alta cauza nu poate da putere unui trup sa nu poata fi urnit din loc, ba inca sa mai stea si patru luni in picioare, mai scrie sursa citata.

 

Aparitia Sfantului Nicolae

 

Sambata, in ajunul Bunei Vestiri, in cea de-a treia saptamana a Postului Pastilor, un batran cu barba alba s-a apropiat de militienii care pazeau casa si i-a rugat sa-l lasa sa intre la fata. Nedandu-i voie, batranul a venit si a doua zi. In ziua de Buna Vestire, cand militienii plecasera pentru cateva momente din fata casei, batranul a intrat la Zoia.

 

Intorsi in fata casei, militienii au auzit din interior cuvintele batranului, zicand catre fata: “Asadar, ai obosit de atata stat in picioare?” Intrand speriati in casa, nestiind cine i-a pacalit, intrand la fata fara voia lor, ei nu au gasit pe nimeni.In ziua de 23 aprilie (6 mai, dupa calendarul nou), cand se praznuiau Pastilor, Zoia a revenit la viata. Dupa aproape patru luni (128 de zile), vreme in care fata nu a mancat, nu a baut si nu a sezut, ea a inceput a se misca si a vorbi ca mai inainte.

 

Curgandu-i lacrimi neincetate, Zoia striga in gura mare: “Lumea moare din pricina pacatelor! Rugati-va, aveti credinta!” Apoi, ea a spus tuturor ca batranul care a chemat-o la viata a fost Sfantul Nicolae, din icoana.

 

Ce au scris ziarele

 

In ziarul “Komso-molskaia pravda”, un articol marturisea: “Multi credinciosi din Samara o cunosc pe pensionara Anna Ivanovna Fedotova. “In acele zile am fost de doua ori in casa Zoiei, isi aminteste Anna Ivanovna, veneam de departe. Casa era inconjurata de militieni. Am hotarat sa intreb despre cele intamplate pe unul din ei. Am zarit un militian tanar, care tocmai iesea pe poarta. L-am ajuns din urma si l-am intrebat: “Spuneti-mi, este adevarat ca Zoia a incremenit?” El a raspuns: “Ma intrebi exact ca si sotia mea, insa eu nu-ti voi spune nimic, ci mai bine priveste singura.” El si-a scos de pe cap chipiul si mi-a aratat parul albit: “Vezi? Este mai graitor decat orice cuvant. Noi am semnat si ni s-a interzis sa vorbim despre aceasta. Dar daca ai sti cat de frica mi s-a facut cand o priveam pe aceasta fata impietrita!”

 

Parintele Vitali Kalasnikov, paroh al Bisericii Sfanta Sofia, isi aminteste: “Matusa mamei mele, Anna Pavlovna Kalasnikova, in 1956, lucra in calitate de medic la Salvare, in Kuibasev. In acea zi, dimineata, ea a venit la noi si ne-a spus: “Voi dormiti, dar orasul e demult in picioare!” si ne-a povestit despre tanara incremenita. Ne-a mai spus ca, desi semnase sa nu spuna nimanui nimic, in acel moment ea venea de acolo. O vazuse pe Zoia, care era ca o stana de piatra. Vazuse si icoana Sfantului Nicolae in bratele ei. Incercase sa-i faca o injectie, insa toate acele se rupsesera. Toti am ramas zguduiti de cele povestite. A. P. Kalasnikova a lucrat la Salvare inca multi ani. S-a stins din viata in anul 1996. Eu m-am preotit inainte de moartea ei. Mai sunt in viata si azi cei carora le-a povestit ea despre Zoia in acea dimineata.”

loading...

http://turism.bzi.ro/casa-devenita-loc-de-pelerinaj-peste-noapte-fenomenul-care-a-zguduit-lumea-ortodoxa-video-18139

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite