Cat a fost primar la Sibiu, Iohannis nu participa la Ziua Nationala a Romaniei, dar la cea a Austriei era nelipsit!

Distribuie!by Cât a fost primar la Sibiu, Klaus Werner Iohannis nu participa la Ziua Națională a României, dar de la cea a Austriei era nelipsit! Ziua Austriei, sărbătorită în data de 26 octombrie 2013 la Sibiu. În fotografie: Andreas Huber (consulul onorific al Austriei la Sibiu și fin al primarului), […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cât a fost primar la Sibiu, Klaus Werner Iohannis nu participa la Ziua Națională a României, dar de la cea a Austriei era nelipsit!

Ziua Austriei, sărbătorită în data de 26 octombrie 2013 la Sibiu. În fotografie: Andreas Huber (consulul onorific al Austriei la Sibiu și fin al primarului), Klaus Werner Iohannis (primarul municipiului Sibiu pe vremea aceea și naș al consulului), Michael Schwarzinger (ambasadorul Republicii Austria la data respectivă).


Marius Albin Marinescu

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Cu ce gresesc parintii din capitalism fata de cei din comunism? Peste 600.000 de copii sunt diagnosticați cu anxietate și depresie
Nu se construiesc autostrazi in Romania dintr-un motiv simplu. Nu vrea vestul, mai ales Olanda. 
MIEREA, o raritate: Albinele mor pe capete în toată țara
Olivia Steer: Vaccinurile sunt un mit, nu te protejează, te îmbolnăvesc. Autoritatile sunt innebunite
Olivia Steer- concluzie dupa ce o fetita a murit din cauza ca "nu ar fi fost vaccinata". Cauza reala sunt INFECTIILE INTRASPITALICESTI nu ce minte mass-media oficiala!!!!
1907: Un medic american a cântărit sufletul uman
Fake News: expresia propagandei și ideologiei totalitare
Strategii de supraviețuire în timpul ocupației germane: pâine pe cartelă, zahărul, carnea, ouale, laptele, rarități!
Nicușor Dan, care a recunoscut că a fost plătit de Fundația Soroș, e prieten bun cu Remus Cernea și cu Alina Mungiu Pippidi, cea care a organizat linșajul mediatic. Nu votați cu ONG-urile lui Soroș și cu rețeaua de activiști progresiști internaționaliști.
A murit una dintre mostenitoarele castelului Bran, pai daca regele a abdicat si a abandonat poporul lasandu-l pe mana altora, Castelul Bran trebuia sa ramana in mana poporului!
ADEVĂRUL ISTORIC despre ZIUA FEMEII: 8 martie sărbătorește o BAIE de SÂNGE și o MINCIUNĂ mondială
„Dacă Ceaușescu ar fi explicat românilor că organismele mondiale sioniste ne jupoaie cu dobânzile și trebuie să facem efortul de a achita cât mai grabnic creditul, românii ar fi înțeles și ar fi acceptat.” Și nu se mai întâmpla nimic în decembrie 1989
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite