Cat de adevarata e stirea despre ce s-a vazut pe cer cu trei ore inainte de cutremurul din 77 ?

Distribuie!by Circula o stire  cu titlul urmator: Cutremurul din `77 a fost produs de ceva PARANORMAL! Uite ce s-a văzut pe cer cu trei ore înainte de seismul ce a zguduit România din temelii! Cat de adevarata o fi aceasta stire, nu stim, insa e mult mai probabil sa fie […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Circula o stire  cu titlul urmator:

Cutremurul din `77 a fost produs de ceva PARANORMAL! Uite ce s-a văzut pe cer cu trei ore înainte de seismul ce a zguduit România din temelii!

Cat de adevarata o fi aceasta stire, nu stim, insa e mult mai probabil sa fie adevarat zvonul conform caruia cutremurul din 77 sa fi fost provocat de rusi, decat balivernele cu OZN-uri. Tehnologia de provocare seismica exista dupa spusele lui Tesla, atat la rusi cat si la americani, iar mai aproape de noi si cu mai multa ciuda pe tara noastra erau rusii atunci.


 

>Iata cum prezinta mass-media oficiala detaliile:

 

Acesta este cel care a realizat cea mai importantă arhivă de rapoarte privind obiectele zburătoare neidentificate din România. A publicat un material într-o revistă de specialitate, în care vorbește despre ceea ce s-a întâmplat în data de 4 martie 1977, ora 18:30, cu puțin timp înainte de producerea cutremurului de 7,2 grade ce a zguduit România.


Se pare că undeva în preajma Pădurii Cazacului din Prahova, profesorul Călin Turcu a văzut pe cer o lumină albăstruie, iar în preajma acesteia erau trei discuri luminoase, ce pluteau misterios.

loading...

După trei ore de la această stranie observație s-a produs marele cutremur, motiv pentru care ufologii au considerat că ar fi o legătură între apariția OZN-urilor și producerea seismului.

Sursa> a1.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

La Mărășești au murit 30.000 de oameni, pentru țară, în Colectiv 60, pentru o bere!
Franța: cartiere întregi sub controlul jihadiștilor!!! A început războiul religios
SCOALA – FABRICA DE SCLAVI / Treaba gandita demult si finantata atunci de Rockefeller iar acum de Soros
Sebastian Ghiţă, noi dezvăluiri: Vacanțe de lux cu Coldea de la SRI și Dîncu, când se tăiau salariile și pensiile românilor. Iohannis tace complice?
Revelatia iadului - veti regreta daca nu veti citi!!!!
Iohannis își face bucătărie de lux | Administrația prezidențială investește 29.000 de euro în farfurii, pahare și tacâmuri
Se spreyaza viroze si gripe prin CHEMTRAILS ca sa aibe motiv sa depopuleze, sa vanda medicamente si sa promoveze vaccinurile!!!
Olivia Steer: De ce pe orice prospect al vaccinurilor, la efecte secundare, este trecut autismul? Sunt curioasă ce are de spus un oncolog despre viața lui personală, de ce recomandă pacienților citostatice, dar el nu ar face asta niciodată
Ontario, Canada: S-a votat legea TOTALITARĂ prin care statul îți poate lua copiii dacă ești împotriva ideologiei LGBT sau îi educi în spirit CREȘTIN
Vin in curand vremuri cand nu vor mai aproviziona supermarketurile, cand nu vor mai furniza energie electrica, iar cei care nu si-au pregatit o gradina, un sistem de autonomie totala vor fi distrusi!!!
Mai mulţi români decat prima oara au adus 500 de cruci pentru a fi sfinţite pe locul viitoarei moschei
Mircea Badea: Dacă se înjumătățește bugetul SRI, 80% din entitățile media sunt PA!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite