Cat de adevarata e stirea despre ce s-a vazut pe cer cu trei ore inainte de cutremurul din 77 ?

Distribuie!by Circula o stire  cu titlul urmator: Cutremurul din `77 a fost produs de ceva PARANORMAL! Uite ce s-a văzut pe cer cu trei ore înainte de seismul ce a zguduit România din temelii! Cat de adevarata o fi aceasta stire, nu stim, insa e mult mai probabil sa fie […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Circula o stire  cu titlul urmator:

Cutremurul din `77 a fost produs de ceva PARANORMAL! Uite ce s-a văzut pe cer cu trei ore înainte de seismul ce a zguduit România din temelii!

Cat de adevarata o fi aceasta stire, nu stim, insa e mult mai probabil sa fie adevarat zvonul conform caruia cutremurul din 77 sa fi fost provocat de rusi, decat balivernele cu OZN-uri. Tehnologia de provocare seismica exista dupa spusele lui Tesla, atat la rusi cat si la americani, iar mai aproape de noi si cu mai multa ciuda pe tara noastra erau rusii atunci.


 

>Iata cum prezinta mass-media oficiala detaliile:

 

Acesta este cel care a realizat cea mai importantă arhivă de rapoarte privind obiectele zburătoare neidentificate din România. A publicat un material într-o revistă de specialitate, în care vorbește despre ceea ce s-a întâmplat în data de 4 martie 1977, ora 18:30, cu puțin timp înainte de producerea cutremurului de 7,2 grade ce a zguduit România.


Se pare că undeva în preajma Pădurii Cazacului din Prahova, profesorul Călin Turcu a văzut pe cer o lumină albăstruie, iar în preajma acesteia erau trei discuri luminoase, ce pluteau misterios.

loading...

După trei ore de la această stranie observație s-a produs marele cutremur, motiv pentru care ufologii au considerat că ar fi o legătură între apariția OZN-urilor și producerea seismului.

Sursa> a1.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Sexy-consiliera lui Gabriel Oprea, stăpână peste profesorii din Sectorul 4 |Toți profesorii, învățătorii și educatorii trebuie să asculte de tânăra de 24 de ani
Dezvaluiri socante ale unei foste sataniste
Anii '90 Brasov- Kronstadt
Daca nu au putut tinerii liberi si frumosi sa salveze tara poate reusesc CIOBANII|Protestul OIERILOR ar putea fi SALVAREA eliberarii de sub jugul masonic!
Magda Vasiliu, prezentatoare TV: Avem infractori, violatori, talhari in libertate, pentru ca, vezi Doamne, ne sanctioneaza Bruxelles-ul… De ce nu intereseaza pe nimeni drepturile bolnavilor din spitale?
Ritual de sacrificiu satanic filmat la CERN în fața statuii zeului hindus al distrugerii, Shiva
Medic din Cluj : “Mă uit la o pacientă abandonată într-un pat şi am bănuiala sumbră că nu a dat şpagă”
3 zile de la BUBUITURA întinsă pe 50 km de la GALAȚI: Autoritățile TAC în mod inconștient | Oamenii vehiculează ipoteze ȘOCANTE: Au fost DOUĂ bubuituri și o navă de RĂZBOI naviga pe Dunăre în zonă
Mesaj pentru trupa Taxi: Dumnezeu nu preferă lemnul! Lemnul îl preferă nemții și austriecii, în special pe cel tăiat din România
40 de familii au cerut rezidenţă în satul unde sunt case gratuite
ZIUA RECUNOSTINTEI: ziua in care americanii bastinasi au hranit emigranti fara acte din Europa, care apoi i-au nimicit si cer astazi altora viza si documente sa intre in tara "lor"
Prof. dr. psihiatru Aurel Romila: trăim într-o lume de tâmpiţi, în care dacă rosteşti numele lui Dumnezeu, se ridică toţi împotriva ta
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite