Cât de bolnavă este Carmen Iohannis de nu s-a prezentat nici azi la Parchet? Sfidează justitia, căci în concedii si deplasări în străinătate îi sar toate bolile. Ce s-ar întâmpla dacă un român de rând ar proceda așa?

Distribuie!by Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen, nu s-a prezentat ieri la Parchetul General de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, invocându-le procurorilor, prin intermediul avocatului său, motive de sănătate. Astfel, avocatul acesteia a depus documente medicale care atestă că soția președintelui nu se poate prezenta în vederea audierii. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen, nu s-a prezentat ieri la Parchetul General de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, invocându-le procurorilor, prin intermediul avocatului său, motive de sănătate.

Astfel, avocatul acesteia a depus documente medicale care atestă că soția președintelui nu se poate prezenta în vederea audierii. Este deja a doua oară când Carmen Iohannis nu a ajuns la Parchetul General pentru a da declarații privind dosarul deschis în urma denunțului depus de SC Jurindex Media SRL, societate care administrează site-ul Lumeajustiției.ro.


loading...

Alături de președintele României și de notarul Radu Gabriel Bucșă, Carmen Iohannis este acuzată de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual și spălare de bani.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite