Cate sosii a avut regele Mihai si care dintre ele s-a aflat pe “patul de moarte” al regelui?

Distribuie!by Cate sosii avea regele Mihai? Nu mai este niciun secret ca marii printi sau regi, sefi de stat sau persoane importante publice, au avut cel putin 2 sau trei sosii. De regele Mihai se spunea inca din anii 40 ca nu putea fi in acelasi timp in mai multe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cate sosii avea regele Mihai? Nu mai este niciun secret ca marii printi sau regi, sefi de stat sau persoane importante publice, au avut cel putin 2 sau trei sosii. De regele Mihai se spunea inca din anii 40 ca nu putea fi in acelasi timp in mai multe locuri, mai ales cand se faceau dezvaluiri cu privire la copii nelegitimi ai sai. De multe ori femei care pretindeau ca au copii cu un rege sau alte persoane importante  aveau un soc in cazul testului ADN ca acei copii se dovedeau a nu avea un ADN corespunzator cu cel al carui credeau ele ca ar fi fost.

Au existat de asemenea numeroase zvonuri ca regele Mihai ar fi murit acum 2 ani si ca pe patul de moarte s-ar fi aflat ccu totul altcineva, sau ca sicriul ar fi fost gol, speculatii intarite si de scandalul cu nepotul Nicolae care nu a fost lasat sa isi vada bunicul, caci si-ar fi dat seama imediat ca nu era el.


Sa nu uitam ca si regele Mihai facea pe ortodoxul, rol care i-a iesit al naibii de bine, chiar si cu maicutele ortodoxe care l-au ingrijit pe patul de moarte timp de cativa ani, desi zvonurile erau ca regele Mihai ar fi fost mort de mult. La cat de oculte si intunecate sunt practicile Caselor Regale si la cate sosii avea regele Mihai, chiar de varsta lui, ar fi fost de-a dreptul  hilar ca maicutele sa nu fie implicate in schema asta, pentru ca dau credibilitate maxima, desi e foarte dubioasa asocierea unor membri ai manastirilor ortodoxe cu casele regale, linii din care Biblia ne spune clar ca se va ridica anticristul, care va uni toate religiile inclusiv islamismul si budismul in asa numitul New Age. Sa nu uitam ca mari calugari au condamnat casele regale demascandu-le in mod repetat. De aceea mare atentie, pentru ca diavolul se imbraca in haine de oaie, se face chiar inger de lumina, iar crestinii sa ii deosebeasca prin faptele lor si sa isi aminteasca impotriva cui trebuie sa lupte ( Efeseni 6:12) si avertismentele bibice impotriva dragonului rosu, balaurul cel mare, adica casele regale ale lumii, simbolul lor fiind acest dragon, balaur, reptila.

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

E dovedit ştiinţific. Unicul aliment care stimulează inteligenţa: CAFEAUA
O LECȚIE PENTRU ROMÂNI: Noaptea în care fermierii francezi și-au salvat culturile! GALERIE FOTO
În Suedia, guvernul fuge, parlamentul se dezintegrează, ţara arde în haosul războiului civil. (Vine războiul – 7)
Ce mesaj vor sa transmita illuminati prin numărul 192? Mesajul ascuns în desenul din lanul de grâu din Salinas, California.
Adevarata biografie a Elenei Udrea
Tudose şi SECRETELE SOŢIEI SALE. Sunt în joc MILIOANE DE EURO. Detalii explozive
ARME SILENȚIOASE PENTRU RĂZBOAIE TĂCUTE DE UCIDERE ÎN MASĂ. Gheorghe Piperea a descoperit principiile de inrobire, control si distrugere psihico-spirituala a populatiei, aplicate (si) asupra poporului român: “Întotdeauna există un PROFIT ÎN CONFUZIE… Familiile clasei de jos trebuie DEZINTEGRATE printr-un proces de SUPRA-OCUPARE A PĂRINȚILOR şi de transfer către stabilimente guvernamentale de îngrijire zilnică a COPIILOR, RĂMAȘI, PRACTIC, ORFANI, prin separarea funcţională de părinţii ultra-ocupaţi cu PLATA DATORIILOR”
Închideţi televizorul sau televizorul o să vă închidă minţile
ALO IOHANNIS/CIOLOS |Cehii și rușii acuză Norvegia că răpește copii pentru material genetic
Harta pe judeţe a celor mai mari companii. Firmele străine domină trei sferturi din ţară | iar romanii pleaca la munca in strainatate din cauza salariilor de mizerie!
Julia Roberts se spală pe dinți cu bicarbonat de sodiu!
Panoul "antivaccinare" a fost retras din Brasov | Ministerul Sanatatii vrea sa amendeze cu 5000 de Euro indrazneala de a informa, dar lor nu isi dau amenda pentru spitalele mizerabile din orase
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite