CATRENUL BLESTEMAT al lui Nostradamus: „AL TREILEA RAZBOI MONDIAL pleaca din Romania”!

Distribuie!by Lucrarea lui Vlaicu Ionescu un cunoscut decriptolog a lui Nostradamus nu a facut lumina in cazul folosirii numelui tarii noastre “Romainie” in Centurii. Amas s’approche venant d’Esclavonie L’Olestant vieux cate ruinera Fort desolee vera sa Romainie Puis la grand flamme estaindre ne scaura. Sau, tradus: Din Rusia se apropie […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lucrarea lui Vlaicu Ionescu un cunoscut decriptolog a lui Nostradamus nu a facut lumina in cazul folosirii numelui tarii noastre “Romainie” in Centurii.

Amas s’approche venant d’Esclavonie
L’Olestant vieux cate ruinera
Fort desolee vera sa Romainie
Puis la grand flamme estaindre ne scaura.


Sau, tradus:

Din Rusia se apropie in masa..
Distrugatorul  va ruina acel oras,
Violenta distrugere “Romanie” va suferi,
Astfel,flacarile Marelui Razboi ne mai putand fi oprite.


Aceste randuri fac referire la tara noastra si se pot gasi in Centuria V, catrenul 26. Intrebarea care se pune este daca Nostradamus se refera la tara noastra inversand doar literele dintr-o greseala, lucru care este des utilizat de prezicator. Acest catren vrea sa ne atraga atentia ca urmatorul razboi mondial il va incepe Rusia ce va invada tarile vecine de le vest care au aderat la NATO. Simpla greseala de ortografie sau nu Romania este tinta unui atac violent din partea vecinilor care de la est care au subjugat-o aproape 50 de ani.

Interesant este ca acest razboi va incepe numai dupa ce Romania o sa fie la pamant din punct de vedere economic si politic (fort desolee= fort dezolant, se refera la perspectiva unei tari distruse si saracite). Atunci focurile unui nou razboi mondial (sau nu) nu o sa mai fie oprite si iadul se va dezlantui pe Pamant.

loading...

Sursa: efemeride.ro

CATRENUL BLESTEMAT al lui Nostradamus: „AL TREILEA RAZBOI MONDIAL pleaca din Romania”!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Salariul lui Mugur Isarescu lunar: 12.000 de Euro
Iohannis impinge AGENDA GAY si acuza familia traditionala si sustinatorii acesteia de FANATISM RELIGIOS ( denumire echivalenta cu ISIS, jihadisti, Boko Haram sau talibani)
Neurochirurg Lidia Gheorghitescu: Și eu și profesorul Dănăilă ne rugăm în timpul operațiilor pentru că am văzut cazuri medicale disperate care doar printr-o minune dumnezeiască au reușit să se vindece și asta mi-a întărit credința în Dumnezeu. Noi, ca medici, muncim și ne facem datoria dar Dumnezeu este Cel care ne coordonează. Din experiența mea am înțeles că în medicină este 50% muncă iar Dumnezeu îți dă restul”, mărturisește doamna doctor.
Vigantol, vitamina D3… sau cum iți poți distruge copiii cu avizul medicului
SUA: Un bărbat crescut de două lesbiene ia poziţie împotriva căsătoriilor unisex: Familiile gay au devenit o INDUSTRIE masivă. Copiii se fabrică pentru a fi vânduţi sau cumpăraţi
Pr. Dr. Pavel Chirila - Cateva GRESELI GRAVE in alimentatie care ne costa foarte scump
Suferinta fizica indica probleme emotionale ascunse
EXCLUSIV/ Guvernul SCAPĂ o INFORMAȚIE BOMBĂ: Serviciile secrete de 6 ORI MAI NUMEROASE decât Securitatea lui Ceaușescu
Nicidecum de la FMI: Serbia imprumuta de la arabi un miliard de dolari
Conduce gradinite in Norvegia, castiga mii de euro/luna, dar isi creste copiii in Romania. Occidentul l-a ucis pe Dumnezeu
O chelneriţă dezvăluie secretul şocant din bucătăria restaurantelor. Ce pun în mâncare
Fostă vedetuţă TV, fiica senatoarei PSD de Neamţ a devenit subsecretar de stat cu zero experienta in domeniu, in timp ce tinerii capabili trebuie sa paraseasca tara!!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite