Cazul NADAS: Asta inseamna case regale si descendentii lor, sclavie pentru ei. Amintiti-va de Horia, Closca si Crisan, ucisi de masonerie pentru ca nu au mai suportat sa lucreze pentru grofi.

Distribuie!by Asta inseamna case regle si descendentii lor, sclavie pentru ei. Amintiti-va de Horia, Closca si Crisan, ucisi de masonerie pentru ca nu au mai suportat sa lucreze pentru grofi. Urmariti clipul de mai jos: URMASII GROFILOR IAU TRANSILVANIA… de medialert loading... Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Asta inseamna case regle si descendentii lor, sclavie pentru ei. Amintiti-va de Horia, Closca si Crisan, ucisi de masonerie pentru ca nu au mai suportat sa lucreze pentru grofi. Urmariti clipul de mai jos:


URMASII GROFILOR IAU TRANSILVANIA… de medialert


loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Garguii – simboluri sataniste ale reptilienilor expuse pe Catedralele Gotice ale Bisericii Crestine ! Acestea influenteaza subconstientul uman prin energia lor negativa !
Suedia: După poligamie, „tineretul” cere legalizarea incestului și a necrofiliei
Despre regii României și șmecheria prin care suntem exploatati din umbră de străini: disocierea beneficiarului exploatării de administratorul sistemului de exploatare (nom)
SOCANT: Gunoaiele Barnevernet ii sperie pe copiii BODNARIU ca parintii lor vor muri!!!!!!!
MEGA-TUNURI ÎN ROMÂNIA: Azi, VÂNZAREA Petrom | Năstase și CLICA sunt LIBERI și BOGAȚI!
Radu Gyr: crestinul patriot, incarcerat in dictatura regala, eliberat de Dej de la condamnarea la moarte pentru Ridica-te Gheorghe, Ridica-te Ioane!!!
Revoltător! Suma uriașă pe care o cere Casa Regală a României ANUAL de la bugetul de stat
Mihai Eminescu, despre vânzarea pământului: oare poporul isi va mai recastiga pamantul patriei din maini straine?
Regele Mihai a fost membru al cultului Moral Re-Armament MRA despre care actrița Glenn Close mărturisește ca fiind o grupare asupritoare care i-a afectat membrii familiei teribil
Printul Charles ataca opozantii islamismului si ii indeamna pe crestini sa se gandeasca la Mohamed de acest Craciun
Familia regală cere statului român despăgubiri de peste un milion de lei pentru ca nu poate baga drujba in padure. Acum intelegeti legatura Casei Regale cu legea PSD de exploatare a zonelor protejate?
Ce cauta nemernicul de Charles in Romania ? Sasone vinde Romania zambind!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite