Cazul NADAS: Asta inseamna case regale si descendentii lor, sclavie pentru ei. Amintiti-va de Horia, Closca si Crisan, ucisi de masonerie pentru ca nu au mai suportat sa lucreze pentru grofi.

Distribuie!by Asta inseamna case regle si descendentii lor, sclavie pentru ei. Amintiti-va de Horia, Closca si Crisan, ucisi de masonerie pentru ca nu au mai suportat sa lucreze pentru grofi. Urmariti clipul de mai jos: URMASII GROFILOR IAU TRANSILVANIA… de medialert loading... Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Asta inseamna case regle si descendentii lor, sclavie pentru ei. Amintiti-va de Horia, Closca si Crisan, ucisi de masonerie pentru ca nu au mai suportat sa lucreze pentru grofi. Urmariti clipul de mai jos:


URMASII GROFILOR IAU TRANSILVANIA… de medialert


loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Iata cat timp au platit romanii tribut turcilor| Acest popor a suferit destul | Nu vrem moschee in Romania!
Legătura dintre Bivolaru, Patriarhul Daniel, Isărescu, Regele Mihai, Stănculescu, Hurezeanu și anticristul zis și "Nikky"
Iata avertismentele biblice impotriva brazilor de Craciun, obicei pagan din Germania, promovat de Casa Regala in Marea Britanie si SUA
Ciudata boală de care a suferit regele Carol al II-lea. De ce a avut monarhul un apetit sexual anormal si de ce apare in special la membrii caselor regale
IOHANNIS VA RAMANE IN ISTORIE CA LUDWIG-NEBUNUL, ESTE RUPT DE REALITATE! UN SOCIOLOG A ANALIZAT ACTIUNILE PRESEDINTELUI!
Dr. Richard Shepherd, dezvăluiri despre cauza morţii prinţesei Diana: "De fapt, avea doar câteva oase rupte și o leziune toracică mică"
Norvegia: Rețea de pedofili de 51 de persoane, între care și politicieni, care abuzau copii, inclusiv bebeluși. Unul din pedofili plănuia să-și violeze propriul copil, aflat încă în burta mamei! Ipoteză: copii români între victime!
Lovitură post-mortem a lui Victor Atanasie Stănculescu: Regele Mihai, demascat?
Printul Charles dezvaluie motivele reale pentru care e interesat de Transilvania: Genealogia mea arata ca ma trag din Vlad Tepes!!!
Carol I este campionul dărâmării de biserici şi mânăstiri. Nici tătarii, nici Cuza şi nici Ceauşescu nu l-au întrecut
Cate sosii a avut regele Mihai si care dintre ele s-a aflat pe "patul de moarte" al regelui?
Au fugit cu copiii din UK, ca să nu îi ia statul britanic MONARHIC-tarile MONARHICE rapesc copii reusiti de langa parinti ca sa-i ii sacrifice pe urma
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite