Ce, bai?! Cica sa iasa Romania din UE! Pai nici n-a intrat! Daca avem dreptul sa le spalam batranii la cur si sa ne pozam cu “le tour Eiffel”, asta nu inseamna ca suntem in UE.

Distribuie!by Ce, bai?! Cica sa iasa Romania din UE! Pai nici n-a intrat! Daca avem dreptul sa le spalam batranii la cur si sa ne pozam cu “le tour Eiffel”, asta nu inseamna ca suntem in UE. Noi suntem in evul mediu, iar ca mental in Neolitic. Daca avem veleitati […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce, bai?! Cica sa iasa Romania din UE! Pai nici n-a intrat! Daca avem dreptul sa le spalam batranii la cur si sa ne pozam cu “le tour Eiffel”, asta nu inseamna ca suntem in UE. Noi suntem in evul mediu, iar ca mental in Neolitic. Daca avem veleitati independente, o sa ne faca ce ne-a facut alesul Yohanis! Ce ne-a facut?!
Ia fiti atenti la mine! Ati vazut “Star Wars”? Era o discutie intre Lando Calrisian si Darth Vader:
Lando: Nu asa ne-a fost intelegerea!
Vader: Am schimbat intelegerea! Roaga-te sa n-o schimb mai rau!
Ati inteles? O pula ati inteles! Pana nu intelegeti ca TOTI sunt masoni, adica SATANISTI, care se inchina la Tatal Minciunii, n-ati inteles NIMIC! Retineti! La ei minciuna este o virtute! Cu cat mint mai mult si cu cat distrug mai mult, cu atat sunt mai bine cotati si cresc in grad! Cu atat le merg mai bine afacerile si au o intrare mai buna la superiorii lor din strainatate!
Cine pune distrugerea Romaniei si a BIOLOGIEI nationale pe seama “incompetentei” alesilor este prost ca noaptea si la fel de periculos ca ei! Sau cine crede ca unii sunt mai putini rai decat ceilalti! Liderii acestui neam sunt, TOTI, dusmanii de moarte a natiunii romane si ai natiunilor in general! Sunt, de asemenea, dusmanii lui Cristos si ai diferentierii sexuate. Sunt TOTI – iar daca nu sunt, vor deveni, la ordin – EUGENISTI, traficanti de arme si organe si tradatori de tara! Retineti: TOTI! Cand ii vedeti, asta trebuie sa faceti!
https://www.youtube.com/watch?v=uHH6YVHGh90

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Antreprenorii locali încep să ridice glasul: Suntem cocoşaţi de taxe, suntem alungaţi din oraşe, statul nu face decât să omoare investiţiile, iar pe 25 ale lunii, dacă nu am bani în cont mă execută. Nu ştiu dacă o ducem bine
MASINA NOUA: Iohannis continua sa risipeasca banii statului
Învăţături ale lui Arsenie Boca pentru bogaţi şi săraci: Deşertăciunea e a umbla după bogăţiile cele pieritoare şi a nădăjdui în ele
Cei trei „escu”… ai apocalipsei neamului românesc
Domnule Cioloş, aţi cheltuit 2 miliarde de euro între 12 Decembrie şi 28 Decembrie 2016?!
BEBELUȘII S-AU ÎMBOLNĂVIT DE LA VACCINURI. Corpul de control al Guvernului a sesizat Parchetul în cazul copiilor cu SHU. "La 17 bebelușilor îmbolnăviți le fuseseră administrate anterior vaccinul hexavalent şi alte vaccinuri"
BOHEMIAN GROVE: ritualurile masoneriei şi orgiile homosexuale ale conducătorilor lumii
De ce ascund autoritățile cazurile de Sindrom Hemolitic Uremic înregistrate anul trecut?
Luptătorul Daniel Ghiţă spune că aşa-zişii membri ai galeriilor i-au recunoscut că sunt plătiţi de partide să spargă protestele: "Vor să ne sperie, să plecăm acasă. Nu trebuie să ne lăsăm intimidaţi!"
Farfuriile zburatoare din orasul lui Kronos, Kronstadt, Brasov
Mircea Malița, fost ministru al invatamantului pe vremea lui Ceausescu, ambasador roman SUA, diplomat: pe vremuri diplomatii faceau scoli speciale de diplomatie, nu erau numiti de partide sau nepregatiti!
Finlanda a gasit solutia lui Ceausescu de a nu mai avea boschetari: toata lumea primeste locuinte. Dreptul la locuinta trebuie sa fie un drept fundamental al omului!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite