Ce coincidență! Bill Gates are patentul vaccinului pentru virusul mortal de la Wuhan!

Distribuie!by Pandemia cu coronavirusul din China a luat toată lumea prin surprindere. Mai puțin pe Bill Gates și o mână de promotori ai globalizării, care s-au pregătit din timp. undația Bill și Melinda Gates au organizat la sfârșitul lui 2019 un exercițiu în caz de pandemie, în care a fost simulată o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Pandemia cu coronavirusul din China a luat toată lumea prin surprindere. Mai puțin pe Bill Gates și o mână de promotori ai globalizării, care s-au pregătit din timp.

undația Bill și Melinda Gates au organizat la sfârșitul lui 2019 un exercițiu în caz de pandemie, în care a fost simulată o epidemie globală cu un coronavirus.

Fundația Gates este și finanțatoarea grupului care deține patentul vaccinului pentru virusul mortal și care lucrează la fabricarea acestuia.


În iunie 2015, Institutul Pilbright, finanțat de guvernul britanic, a depus o cerere de patent pentru un coronavirus viu, aprobată pe 20 noiembrie 2018.

Fundația Bill și Melinda Gates a donat 189.232 dolari Institutului Pilbritght, în 2013, pentru „îmbunătățirea înțelegerii și a utilizării efective instrumentelor actuale de control și a măsurilor (inclusiv vaccinuri) împotriva flagelurilor provocate de rozătoarele mici și a febrei aftoase, două maladii grave care afectează șeptelul și care sunt răspândite în țările puțin dezvoltate.”


Apoi, scrie InfoWars, în noiembrie 2019, site-ul Pilbright a publicat un articol despre finanțarea de către Fundația Gates a unei „rețele de anticorpi pentru șeptel”, cu suma de 5,5 milioane de dolari.

„Programul de cercetare ambițios va duce la o colaborare extinsă între mai multe organizații de cercetare britanice cu scopul de a utiliza rezultatele în domeniul maladiilor șeptelului și în domeniul imunologiei”, scria Institutul Pilbright în noiembrie 2019.

Șeful echipei de cercetători, profesorul John Hammond, a declarat:

„Noile tehnologii ne-au creat oportunitatea de a folosi aceste răspunsuri amănunțite ale anticorpilor pentru a crea noua generație de vaccinuri și terapii, care vor îmbunătăți sănătatea animalelor și, în ultimă instanță, sănătatea umană, asigurând în același timp siguranța aprovizionării noastre cu hrană.”

În același timp, institutul a anunțat pe rețeaua Linked.In scoaterea la concurs al unui post de cercetător post-doctoral, pe durata a patru ani.

„Titularul postului va răspunde în fața șefilor Grupului Coronavirus și ai grupului de lucru de Oncogeneză Virală și va colabora strâns cu o echipă multidisciplinară pentru realizarea Rețelei de Anticorpi pentru Șeptel”, se arată în anunț.

Toate acestea, cu puțin înainte ca pandemia să izbucnească la Wuhan, din cauza unui rozător mic (liliac) bolnav, care a mușcat un porc domestic, de la care maladia s-a răspândit la măcelarul care l-a tranșat.

loading...

Între timp, pe 18 octombrie 2019, deci tot înaintea izbucnirii pandemiei, Fundația Bill și Melinda Gates, Johns Hopkins Bloomberg School for Public Health și Forumul Economic Mondial au organizat în colaborare un eveniment la New York, unde „politicieni, oameni importanți de afaceri și oficiali din domeniul sănătății” au realizat o simulare a unei pandemii cu coronavirus.

Intitulată Event 201, simularea i-a pus pe participanți „în situația de a se afla în mijlocul unei pandemii necontrolate de coronavirus care se împrăștie asemenea unui incendiu din America de Sud pentru a face ravagii în lumea întreagă”.

Potrivit Universității Johns Hopkins, „în simulare, CAPS (coronavirusul) a provocat 65 de milioane de morți în 18 luni”.

Un profesor de la Imperial College din Londra avertiza recent că actualul coronavirus are aceeași rată a mortalității ca gripa spaniolă, care, în 1918, a provocat între 20 și 50 de milioane de morți.

Un video realizat cu prilejul simulării, care prezintă desfășurarea imaginară a pandemiei, arată că virusul imuno-rezistent botezat CAPS paralizează comerțul internațional și călătoriile, aruncând economia mondială într-o criză fără precedent.

În respectiva înregistrare video, Tom Inglesby de la Johns Hopkins Center promovează globalizarea drept singura soluție de luptă împotria virusului mortal.

El spune:

„Există probleme noi care nu pot fi rezolvate decât de companiile multinaționale în colaborare cu guvernele.”

Business Insider scria joi că „un grup sprijinit de Bill Gates finanțează biotehnologiile necesare pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva coronavirusului mortal de la Wuhan”.

https://evz.ro/ce-coicidenta-bill-gates-are-patentul-virusului-mortal-de-la-wuhan-se-asteapta-60-de-milioane-de-morti.html?fbclid=IwAR0eCYI8esRidU-y9NvsaKrMbBYEUcKlqC7VVkGfkDfs9fzsLpyW8Ej1jU4

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Cum a ajuns România să trimită toată rezerva de 103 tone de aur plus alte 32 de miliarde de euro cash la Londra. Explicațiile lui Mugur Isărescu
Mesajul dur al lui Dragoș Pătraru pentru toate multinaționalele din România: „Tâmpiților, ia dublați voi salariile! Mama voastră de pomanagii! Asta e culmea tupeului: să te plângi că românii nu mai vor să muncească degeaba!”
Pilotul rus care a supravietuit doborarii avionului militar: Turcia nu a transmis niciun avertisment
Mișcări de trupe americane spre București în prima zi de Paște
Antonie Iorgovan, ultima mare indiscreție
Bocancii militarilor elvetieni sunt fabricati in Romania pe salarii de mizerie
BOMBA IN JUSTITIE ! Impozitul pentru sănătate nu mai e obligatoriu. ICCJ a decis ” nu poti fi asigurat cu forta”; Sistemul a fost infrant! Pentru asta insa un curajos s-a batut 3 ani in instante, nu a stat sa se vaite …FELICITARI!
TRUMP: Voi fi cel mai mare reprezentant al crestinilor cum nu au mai avut de mult| IUBESC BIBLIA| FIICA lui IVANKA: Maternitatea este cea mai importanta slujba
Unul dintre oamenii cei mai buni ai lumii
ÎNŞELĂTORIA BOMBEI ATOMICE 1945| Cea mai teribila manipulare din istoria omenirii
9 teorii ale conspiraţiei care s-au dovedit ADEVĂRATE
ȘI-AU BĂTUT JOC DE NOI în ultimul hal ! Suporterii francezi i-au făcut în toate felurile pe fotbaliștii români: „Au venit la cerșit”, „Partida a fost anulată. Balonul a fost furat de români” sau „S-au antrenat spălând parbrize” | GALERIE FOTO
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite