Ce concept! Uite cum a transformat un tânăr din Brasov o Dacia 1100! | FOTO

Distribuie!by Cine își mai amintește de Dacia 1100, automobilul care a făcut ravagii la sfârșitul anilor ’60, atunci când a apărut pe piața mioritică? Acesta era primul autoturism românesc și a fost mândria lui Ceaușescu la vremea respectivă. Alex Mariș este un tânăr care au văzut un potențial enorm în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cine își mai amintește de Dacia 1100, automobilul care a făcut ravagii la sfârșitul anilor ’60, atunci când a apărut pe piața mioritică? Acesta era primul autoturism românesc și a fost mândria lui Ceaușescu la vremea respectivă.

Alex Mariș este un tânăr care au văzut un potențial enorm în această mașină și i-a dat o formă futuristică. „Conceptul a fost proiectul meu de licență acum 2 ani, dar până acum, în decembrie, nu l-am prea promovat pentru că nu apucasem să îl fac să arate cum voiam eu”, a povestit Alex pentruauto-bild.ro.


1100_08

Acesta a mai spus că a folosit imaginile cu Dacia 1100 modernă pentru proiectul de diplomă de la Facultatea de Design de produs și mediu din Brașov.

„În plan era sa folosesc conceptul Dacia 1300 pentru proiectul de diplomă , dar ar fi fost posibil să apară probleme de drepturi de autor, astfel, ca să nu pierd ceea ce pregatisem deja, am creat un nou concept. Și a ieșit ce vedeți”, a adăugat Alex.


Talentatul tânăr a încheiat: „Sunt pasionat de masini în general, si mai ales de automobilele vechi și normale, dacă le pot spune asa, cele pe care le vedem zilnic pe stadă, nu cele extravagante”.

loading...

1100_06

Vezi AICI IMAGINI!

Ce concept! Uite cum a transformat un tânăr din România o Dacia 1100! | FOTO

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Copilul tău te-a ales pe tine să îi fii mamă. Dintre atâtea miliarde de oameni. Sigur trebuie să fii specială.
Cum să vă albiți natural dinţii cu ajutorul foliei de aluminiu
REȚEAUA SOROS. BANI „ALBI” pentru POLITICIENII și ONG-urile care se implică în VIAȚA POLITICĂ DIN ROMÂNI.. Zdrențele Sorosiste: Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, Mihai Răzvan Ungureanu, Sandra Pralong, Cătălin Drula, Cristian Ghinea, Violeta Alexandru, Mungiu Pippidi, Nicușor Dan, Clotilde Armand, Liviu Mihaiu, (Bau) Victoria-Violeta Alexandru,Cristina Guseth, Gabriel Petrescu,Mihai Dragoș, Edmond Niculuşcă, Sorin Ioniţă, Vladimir Tismaneanu, Neagu Djuvara, Elena Calistru, Dinu Zamfirescu, Laura Ştefan, Mihnea Berindei , Virgil Ierunca si Monica Lovinescu….etc.
O fata de la ţară, cu 10 la Bac. „Mi-am împărţit timpul între pasiunea pentru informatică şi îngrijirea animalelor, să le ofer părinţilor mei o viaţă mai bună”
Zeul obscen adorat de strămoşii noştri: cine a fost Priapus şi de ce miresele erau obligate să se aşeze pe falusul său imens
Valiza viitorului nu va mai trebui cărată, ci te va urmări precum un cățel
Profesorul Florian Colceag despre societatea românescă: „Suntem menținuți la un nivel infantil pentru a fi mai bine controlați!”
Si-a construit singur o centrala termică în soba de teracotă si acum cu un foc incalzeste toata casa. Uite cum a facut
Adevărul dur despre ceaiul la pliculeţ. Nu vei dori să îl mai bei!
Firijba, unde oamenii sunt nemuritori, cel mai vechi sat din România, minunea din Vâlcea
O bătrână singură din Serbia a moştenit o avere, dar a decis să o doneze. Femeia spune că are nevoie doar de pâine, apă şi lemne de foc
Fata care a uimit un sat intreg! A luat 10 la Capacitate! Mama ei a fost femeie de serviciu la scoala din sat! „Nu m-am gandit niciodata sa plec din Romania. Si-asa au plecat multi!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite