Ce credeți suntem sau nu colonie? Soția unui înalt ofițer din Armata SUA ajunge ministru în România în Guvernul Ciolos/Soros. Ministrul Mediului, Cristiana Pașca-Palmer, este soția unui oficial al Administrației SUA.

Distribuie!by Întrebarea care se pune este simplă: mai ajungea doamna Palmer, ministru în România dacă nu era soția domnului Palmer, ofițer superior în Administrația SUA ? Nu înțelegem de ce se mai leagă unii de Elena Ceaușescu. Cel puțin Elena Ceaușescu era soția președintelui României.   Ministrul Mediului, doamna Cristiana […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Întrebarea care se pune este simplă: mai ajungea doamna Palmer, ministru în România dacă nu era soția domnului Palmer, ofițer superior în Administrația SUA ? Nu înțelegem de ce se mai leagă unii de Elena Ceaușescu. Cel puțin Elena Ceaușescu era soția președintelui României.

 


Ministrul Mediului, doamna Cristiana Pașca-Palmer, este soția unui oficial al Administrației Statelor Unite.

Jurnalul Național intuia în ediția din 26 noiembrie, pe baza unor repere biografice din surse publice românești și ale Comandamentului NATO de la Bruxelles, că ministrul român este căsătorită cu Tod Palmer, ofițer superior al Armatei SUA.


Avem acum și confirmarea oficial.

Din declarația de avere a ministrului Mediului, puvlicata la 30 de zile de la instalarea în funcție, aflăm că soțul are venituri în calitate de angajat al US Government.


Funcția actuală de la Bruxelles a comandorului Palmer în Comandamentul NATO este de reprezentare din partea Guvernului Statelor Unite.

Tod Palmer a lucrat mulți ani la Pentagon, în posturi de mare responsabilitate la cabinetele subsecretarilor de stat, având apoi misiuni de legătură pe linie militară între Administrația SUA și Regele Arabiei Saudite.

Studiile universitatre aprofundate ale Cristianei Pasca in Statele Unite s-au intersectat mereu cu ale comandorului Tod P. străinătate ale ofițerului superior american au fost urmate în aceleași locuri – Washington, Djedah, Bruxelles – de angajamentele profesionale ale româncei.

loading...

Cariera de succes a Cristianei Pașca-Palmer de la Uniunea Europeană coincide în ultimii ani cu noile misiuni îndeplinite de Tod Palmer la Bruxelles.

Declarația de avere a doamnei Cristiana Palmer o plasează între miniștrii cei mai avuți ai cabinetului tehnocrat.

Activele din conturi de economii si fonduri de pensii la care se adaugă și plasamente în fonduri de investitii cumuleaza proape 1,5 milioane euro.

Veniturile din salariile pe anul trecut la UE ale doamnei Palmer au fost de 112 mii euro, în timp ce soțul a primit 110 mii euro de la US Government.

Cristiana Pașca deține terenuri în zona montană Măgura-Moeciu și 1.000 mp moșteniți în comuna Ileana, județul Călarași.

Cristiana Palmer a fost timp de patru ani șeful Unității Mediu, Schimbări climatice Resurse naturale, din cadrul Comisiei Europene

Autor: DAN CONSTANTIN. Sursa: Jurnalul National

 

(FLUIERUL)

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Mârlanul, în trenul de Constanța este fost sef la Hidroelectrica, iar afirmatia "copilul e al societatii nu al tau", este o mentalitate tipic masonica!
România importă PEPENI de 7,3 milioane de euro | chiar asa am ajuns noi care produceam pepeni in comunism pentru intreaga Europa?
“Ateul” Cioloş nu şi-a făcut Cruce şi nu a jurat pe Biblie la investirea de la Cotroceni
CASA BÂNTUITĂ DIN GIURGIU. O familie terorizată zi și noapte. POLIȚIA a fost la fata locului, au vazut ce se intampla dar nu stiu ce sa faca
Zici că-i banc! Cum a aflat Grindeanu că o sa fie premier
Ce se întâmplă dacă aplici usturoi tocat pe tălpile picioarelor? Efectul este incredibil!
DEMANTELAREA României continuă: FMI şi Comisia Europeană ne impun DISTRUGEREA Căilor Ferate Române
România, cea mai drastică scumpire a benzinei din lume - Suntem în top 10 la suferinţă la pompă
O chelneriţă dezvăluie secretul şocant din bucătăria restaurantelor. Ce pun în mâncare
VIDEO: Modalitatea care va scapă de impozitul la masina si va da dreptul la liberă deplasare fără rovigneta| Imprastiati informatia sa afle toata lumea!!!
Marturie Athonita: ANTIHRISTUL in 2018? Despre pilda smochinului, infiintarea statului Israel si generatia de 70 de ani
Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV, laureat al premiului NOBEL pentru Medicină, avertizează: Se intră în dictatura vaccinurilor! Cu această vaccinare riscăm să otrăvim puțin câte puțin toată populația care ne va urma
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite