Ce mașini conduc trei dintre miliardarii lumii. Ai crede că au super-mașini, dar când colo…

Distribuie!by Cum ar fi să ai atâția bani în cont încât să îți poți alege orice automobil din lume? Mulți dintre miliardarii lumii, deși sunt plini de bani, aleg să conducă mașini modeste tocmai pentru a nu ieși în evidență. Ingvard Kamprad, fondastorul Ikea si detinatorul unei averi de 65 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cum ar fi să ai atâția bani în cont încât să îți poți alege orice automobil din lume? Mulți dintre miliardarii lumii, deși sunt plini de bani, aleg să conducă mașini modeste tocmai pentru a nu ieși în evidență.

Ingvard Kamprad, fondastorul Ikea si detinatorul unei averi de 65 miliarde de euro, conduce un Volvo 240 din anul 1993. Mașina costă aproximativ 1.500$. Suedezul a mărturisit în dese rânduri că preferă să meargă cu metroul pentru că e mai ieftin.


Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, conducea în urmă cu câțiva ani un model Acura TSX, o mașină de aproximativ 30.000 de dolari. Averea sa? 64 miliarde de dolari. O nimica toată.

 

Eric Schmidt, unul dintre cei mai importanți oameni de la Google, cu o avere estimată la 12,3 milioane de dolari, conduce un automobil la fel de modest: Toyota Prius de 11.000$.


loading...

Ce mașini umile conduc trei dintre miliardarii lumii. Deținătorul IKEA: “Prefer să merg cu metroul”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

O LGBT-ista a incercat sa intrerupa manifestatia pentru sustinerea familiei traditionale din Cluj
Elevul cu sindromul Down care a luat Bac-ul cu nota 7, in atentia autoritatilor
Miliardarul Soros isi dezvaluie planurile: „UE trebuie sa accepte 1 MILION de refugiati ANUAL”
Președintele SUA, Donald Trump, discurs fulminant despre Dumnezeu și familie: Noi știm că părinții, nu birocrații, știu cel mai bine cum să-și crească proprii copii și să creeze o societate înfloritoare
Într-o clinică din SUA, BOGATII își înjectează SANGE TANAR pentru a trăi mai MULT | probabil acolo a ajuns sangele tinerilor de la Untold si Colectiv de nu s-a regasit in tara
Incredibil! O fantomă ( demon) a apărut într-o emisiune în direct – video
FIZICIENII DE LA CERN DORESC SĂ REALIZEZE O CONEXIUNE CU UN UNIVERS PARALEL
Klaus Iohannis a pierdut definitiv casa luată prin marturii mincinoase | Intrebarea e daca vor face puscarie Carmen Iohannis si Klaus pentru ca s-au dat mostenitori falsi? Rade planeta de noi ce presedinte avem!!!
Cum va reusi conducerea corupta sa distruga romanul si persoanele juridice de la anul? Impozite de 25 de ori mai mari pentru ROMANI!!!
Fratele mason Victor Stănculescu: Vom avea plăcerea și onoarea de a intîmpina la congresul nostru pe Victor Atanasie Stănculescu. Fratele nostru Stănculescu (Video)
Școala ”homosexualității” sau identitatea de gen ca „ofertă educațională” pentru liceenii români
Cum scapi, natural, de negi, veruci, papiloame și toate excrescențele de pe piele
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite