Ce ne așteaptă în România. Filmare cu imigranți ilegali musulmani în Europa

Distribuie!by Video şocant! Vezi ce fac imigranţii non-europeni în Ungaria. Video şocant! Vezi ce fac imigranţii nor-europeni în Ungaria, la Debrecen, lângă graniţa cu România. Eu pana azi credeam ca refugiatul e un om sarac, necajit, nemancat de zile intregi, cu familia dupa el, ceva bagaje din ce a putut […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Video şocant! Vezi ce fac imigranţii non-europeni în Ungaria. Video şocant! Vezi ce fac imigranţii nor-europeni în Ungaria, la Debrecen, lângă graniţa cu România.

Eu pana azi credeam ca refugiatul e un om sarac, necajit, nemancat de zile intregi, cu familia dupa el, ceva bagaje din ce a putut lua cu el si cu o atitudine umila de om care vrea hrana si adapost pe undeva, oriunde ar fi primit, fara pretentii de a îsi alege in ce tara sa ceara azil si drepturi, doar sa scape de razboi. Dar aici avem niste tineri in toata puterea, obraznici, indoctrinati, care par sa nu duca vreo lipsa materiala din moment ce isi permit ca intr-o tara straina sa ameninte si sa protesteze….Ei par a fi programati sa imprastie teroare si in final sa ucida..tot ce am vazut pana acum ca se intampla la altii undeva departe,se va intampla de acum langa noi si\sau cu noi! Sa ne ajute Dumnezeul nostru!


loading...

 

 

SURSA: http://www.infocs.ro/video-socant-vezi-ce-fac-imigrantii-non-europeni-in-ungaria/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite