CE NU S-A DAT LA TV: 300.000 de evrei ultra-ortodocsi au iesit in strada

Distribuie!by Iata ca profetiile Noului Testament, pe care ei nu il recunosc incep sa se adevereasca. Peste 300.000 de evrei ultra-ortodocsi s-au vazut nevoiti sa iasa in strada duminica trecuta si sa protesteze impotriva deciziei guvernului de a-i obliga la inrolarea in serviciul militar. Din 1947, de cand s-a infiintat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata ca profetiile Noului Testament, pe care ei nu il recunosc incep sa se adevereasca.

Peste 300.000 de evrei ultra-ortodocsi s-au vazut nevoiti sa iasa in strada duminica trecuta si sa protesteze impotriva deciziei guvernului de a-i obliga la inrolarea in serviciul militar. Din 1947, de cand s-a infiintat statul Israel, evreii de confesiune ultra-ortodoxa erau singurii care nu erau obligati sa serveasca armatei militare, desi cu totii stim ca in Israel si femeile trebuie sa faca armata.


Duminica trecuta, strazile Ierusalimului erau blocate de sute de mii de evrei ultra-ortodocsi imbracati in negru,  pentru a protesta impotriva propunerilor guvernamentale de dreapta si a deciziilor ce vor fi luate de catre parlamentul israelian, luna aceasta.

Ultra-ortodocsii insista ca tinerii lor sa faca armata prin rugaciune si studiu pentru a pastra traditiile evreiesti, serviciul miitar fiind o incalcare a legilor, a traditiilor si a poruncilor credintei lor.


Aceasta decizie din partea guverului israelian nu face decat sa expuna pericolul si pregatirile pe care statul Israelian le face pentru razboaiele ce vor urma, care vor izbucni imediat dupa semnarea oricarui Tratat de Pace si care au fost profetite de atatea mii de ani.

 

 

 

Image: Ultra-Orthodox Jewish men participate in a rally in Jerusalem

loading...

Image: Ultra-Orthodox Jewish men sit during a rally in Jerusalem

1.gif

Apasati pe fotografie pentru a o vedea in marimea originala

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite