Ce campanie de denigrare s-a purtat inca din comunism la adresa Elenei Ceausescu chiar de cei pe care ii scosese din mizerie. Ce purta Elena CEAUŞESCU în poşetă ÎN MOMENTUL EXECUȚIEI!

Distribuie!by Elena Ceauşescu îşi ţinea credinţa ascunsă în poşetă. Soţia fostului lider român comunist avea în momentul excuţiei sale din 25 decembrie 1989 o iconiţă în poşetă, anunţă Realitatea. Descoperirea a fost făcută de colonelul în rezervă Adrian Eugen Cristea cu puţin timp înainte ca cei doi să fie împuşcaţi. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Elena Ceauşescu îşi ţinea credinţa ascunsă în poşetă. Soţia fostului lider român comunist avea în momentul excuţiei sale din 25 decembrie 1989 o iconiţă în poşetă, anunţă Realitatea.

Descoperirea a fost făcută de colonelul în rezervă Adrian Eugen Cristea cu puţin timp înainte ca cei doi să fie împuşcaţi.


Fostul colonel declară în cartea sa ”A fi sau a avea” că la momentul respectiv nu a dat atenţie acestui detaliu, acesta fiind concentrat pe ceea ce avea de făcut.

”S-a găsit o iconiță, dar în timpul acela nu i-am dat atenție, întrucât eram prins cu alte treburi”, mărturiseşte colonelul.


Deşi doctrina comunistă interzicea practicile religioase, Elena Ceauşescu credea în Dumnezeu.

loading...

Soţii Ceauşescu au fost executaţi în 25 decembrie 1989 după ce au fost judecaţi şi acuzaţi de genocid şi subminarea puterii în stat întrucât au determinat în decursul vremii moartea a 60.000 de persoane, au organizat acţiuni armate împotriva poporului român şi a puterii de stat, au distrus bunuri obşteşti şi au încercat să fugă din ţară pe baza unor fonduri de peste un miliard de dolari depuşi la bănci din străinătate.

Acuzaţiile formulate de completul de judecată al Tribunalului Extraordinar Militar au fost încadrate în categoria de crime grave săvârşite împotriva poporului român.

Sursa: B1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite