CE SE INTAMPLA DACA AGATI UN CD DE GEAM?! VEI FOLOSI ASTA TOATA VARA!

Distribuie!by Metoda este incercata de multe ori si functioneaza. Multa lume spune ca este cea mai sigura si usoara de folosit pentru a tine mustele la distanta. Tot ce ai nevoie pentru tine mustele afara din casa, pe timpul verii, este: un CD sau DVD si o bucată de ață. Leagă dvd-ul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Metoda este incercata de multe ori si functioneaza. Multa lume spune ca este cea mai sigura si usoara de folosit pentru a tine mustele la distanta.

Tot ce ai nevoie pentru tine mustele afara din casa, pe timpul verii, este: un CD sau DVD si o bucată de ață.


Leagă dvd-ul cu ața și agață-l de tocul geamului. Se pare că muștele se sperie de lumina care e reflectată de dvd și evită zona respectivă. Astfel, nu vor mai profita de faptul că e geamul deschis și nu vor mai intra la tine în casă.

Sursa: stireazilei.ro


loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

DUPA CE VEI CITI ASTA, NU VEI MAI ARUNCA NICIODATA ACESTE PUNGI!
20 de plangeri comune care ne scad vibratia
REȚEAUA SOROS. BANI „ALBI” pentru POLITICIENII și ONG-urile care se implică în VIAȚA POLITICĂ DIN ROMÂNI.. Zdrențele Sorosiste: Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, Mihai Răzvan Ungureanu, Sandra Pralong, Cătălin Drula, Cristian Ghinea, Violeta Alexandru, Mungiu Pippidi, Nicușor Dan, Clotilde Armand, Liviu Mihaiu, (Bau) Victoria-Violeta Alexandru,Cristina Guseth, Gabriel Petrescu,Mihai Dragoș, Edmond Niculuşcă, Sorin Ioniţă, Vladimir Tismaneanu, Neagu Djuvara, Elena Calistru, Dinu Zamfirescu, Laura Ştefan, Mihnea Berindei , Virgil Ierunca si Monica Lovinescu….etc.
O fata de la ţară, cu 10 la Bac. „Mi-am împărţit timpul între pasiunea pentru informatică şi îngrijirea animalelor, să le ofer părinţilor mei o viaţă mai bună”
SOC la HOLLYWOOD! ! Fetiţa Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt a început tratamentul pentru SCHIMBAREA de sex ! Vestea face înconjurul lumii!
Toți, cu excepția soției sale, îl considerau nebun. O să fii uimit când vei afla numele acestui bărbat!
Vrei să contești un act emis de Fisc? Cum procedezi în acest an
Profit anual de 50.000 euro la hectar cu o tufă despre care nimeni nu ştie cât trăieşte
Campanie de vaccinare cu peripeţii la Curtea de Argeş! Opt copii au ajuns la spital după vaccinare
Dr. Bogdan Cioata: medicul care a schimbat lumea nasterii in Romania
Geniala de etnie roma admisă la 5 universităţi de top din Marea Britanie. Părăsită de mamă, blamată de toţi, a învăţat până a cucerit lumea
Nu Numai Comisia Europeană e controlată de SOROS, dar și Banca Centrală Europeană. Bloomberg: Soros a avut o întrevedere cu principalii decidenți ai Băncii Centrale Europene pentru a discuta "o integrare mai profundă a zonei euro"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite