Ce trebuie sa facem cand apare o boala mare in familie

Distribuie!by a) Trebuie să fie Spovediţi şi Împărtăşiţi bolnavul şi cei din familie: părinţii, soţia/soţul, fraţii. Pentru aceasta trebuie să facă o săptămână de post dacă se găsesc în afara celor 4 posturi din an. Se face Spovedanie generală, la care se spun păcatele începând de la 7 ani şi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

a) Trebuie să fie Spovediţi şi Împărtăşiţi bolnavul şi cei din familie: părinţii, soţia/soţul, fraţii. Pentru aceasta trebuie să facă o săptămână de post dacă se găsesc în afara celor 4 posturi din an. Se face Spovedanie generală, la care se spun păcatele începând de la 7 ani şi până la vârsta la care eşti.

b) În ziua când se citesc Moliftele Sf. Vasile ţin post negru cel bolnav şi cei din familie şi posteşte şi Preotul. Cu cât postesc mai multe persoane, cu atât mai puternică este rugăciunea. Diavolii pleacă numai la post negru. Postul negru este o Crucificare, o jertfire. Prin Crucificare l-a învins Iisus pe satan. După citirea Moliftelor Sf. Vasile cei neputincioşi pot mânca mâncare de post.


c) Pentru boli mai grele se citesc Moliftele Sf. Vasile la 6 dimineaţa, la ora 12, la 18, la 24, la 6 dimineaţa. Astfel respingi diavolii din toate schimburile. Şi diavolii lucrează în ture: de zi, de seară, de noapte, de revărsatul zorilor. Pentru aceasta trebuie post negru neîntrerupt. Postul negru îl ţin cel bolnav, cei din familie şi posteşte şi Preotul, altfel diavolii sar pe el când citeşte Moliftele.

d) Dacă nu se vindecă, înseamnă că a uitat să spună sau a ascuns un păcat greu, un păcat mare, pe care nu l-a Spovedit şi de aceea diavolul stă. Nu pleacă.


e) Să facă din nou toţi o Spovedanie corectă, apoi Sf. Maslu pentru iertare de păcate şi vindecare de boală. Se fac 1-3-5-7-9 Sf. Masluri. Vede de la al câtelea apare vindecarea. Dacă te-ai vindecat, te opreşti, nu mai faci şi celelalte Sf. Masluri. Se merge apoi la Preot zilnic ca să citească Moliftele Sf. Vasile pentru alungarea duhurilor necurate.

Ce trebuie s-a facem când vrem să facem acasă Agheasmă, adică Sfeştanie pentru Sfinţirea casei şi a celor ce locuiesc în ea?

loading...

Agheasmă este cuvânt românesc. Sfeştanie este cuvânt slav. Amândouă au acelaşi înţeles. Aghios în limba greacă = Sfânt. Atunci când se face Agheasmă, postesc toţi ai casei şi posteşte şi Preotul. După ce s-a făcut Agheasmă, se poate mânca. Postul negru se tine ca să fie mai puternică rugăciunea. Cu cât postesc mai multe persoane, cu atât mai puternică este Sfinţirea, deci va fi o Agheasmă mai puternică. Dacă Preotul adaugă la această Agheasmă şi Moliftele Sf. Vasile, atunci ea va avea putere şi mai mare de alungare a duhurilor necurate. Când faci Agheasmă, trebuie să fii curat de 3 zile: fără beţie, fără fumat, fără relaţii cu soţia.

Preot Alexandru Argatu, Vă sfătuiește Arhimandritul Ilarion Argatu: Despre vrăji și farmece și lupta împotriva lor, 2006

Pr. Argatu: Molitfele Sf. Vasile cel Mare se citesc numai cu pregătire specială

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite