Cea mai bună cremă antirid din lume se fabrică la Cluj. A câştigat premiul cel mare la World Quality Selection 2014

Distribuie!by Compania clujeană Cosmetic Plant a câştigat marele premiu pentru crema BIOLIV Antirid de zi la World Quality Selection 2014, cel mai cel mai important concurs internaţional de calitate a produsului din lume organizat de către Monde Selection. La aceeaşi competiţie, compania din Cluj s-a ales cu un al doilea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Compania clujeană Cosmetic Plant a câştigat marele premiu pentru crema BIOLIV Antirid de zi la World Quality Selection 2014, cel mai cel mai important concurs internaţional de calitate a produsului din lume organizat de către Monde Selection. La aceeaşi competiţie, compania din Cluj s-a ales cu un al doilea premiu: Gold Award pentru noua cremă GreenStem Antiaging de zi matifiantă.

Compania clujeană Cosmetic Plant a primit la Bruxelles trofeul mondial pentru excelenţă în calitate pentru crema BIOLIV Antirid de zi la World Quality Selection 2014, cel mai cel mai important concurs internaţional de calitate a produsului din lume organizat de către Monde Selection.


Un al doilea produs al companiei a fost premiat cu Gold Award – noua cremă GreenStem Antiaging de zi matifiantă (foto în dreapta).

Cremă„Suntem onoraţi să fim, pentru a doua oară, premiaţi cu două dintre cele mai mari distincţii acordate de Monde Selection în cadrul competiţiei World Quality Selections. Acest lucru ne reconfirmă faptul că suntem pe drumul cel bun în ceea ce priveşte dezvoltarea de noi produse inovatoare bazate, din ce în ce mai mult, pe ingrediente provenite din culturi de plante BIO (organice), care respectă standardele de calitate mondiale”, a declarat Susana Laszlo, director general al Cosmetic Plant, potrivit blogului companiei clujene.

Crema premiată cu trofeul calităţii la Bruxelles costă 15 lei, potrivit site-ului Cosmetic Plant.


Bioliv şi GreenStem – game inovatoare pe piaţa de cosmetice

Crema Bioliv Antirid de zi are în componenţa sa o combinaţie de ingrediente active valoroase, precum uleiul de măsline bio, extractul bio din frunze de măslin, şi o tripeptidă cu acţiune similară cu cea a botoxului, care dispune de proprietăţi puternice de intensificare a sintezei colagenului şi a acidului hialuronic proprii pielii. Toate acestea conferă preparatului o acţiune antirid remarcabilă, demonstrată prin teste in vitro de către producătorul ingredientului activ.

loading...

Extractul BIO din frunze de măslin este stimulant, antioxidant, tonifiant, se arată pe site-ul companiei clujene. Uleiul de măsline BIO este emolient şi hidratant, bogat în acizi graşi esenţiali cu proprietăţi hrănitoare şi hidratante, acţionând în scopul calmării, catifelării şi refacerii tenului. Alături de uleiurile vegetale de migdale dulci şi sâmburi de struguri, reduce pierderile de apă din epidermă şi restabileşte elasticitatea pielii.

A început ca o afacere de familie

Cosmetic Plant este unul dintre producatorii importanti de produse cosmetice din Romania. Infiintata ca afacere familiala la Cluj-Napoca in 1991, compania a pus pe prim plan calitatea produselor fabricate. Farmacist Ileana Mester, fondatoarea Cosmetic Plant, a crezut din plin in puterea pe care natura o poate conferi stiintei si a mizat pe folosirea ingredientelor naturale in toate produsele sale.

Despre Monde Selection

Fondat in 1961, Monde Selection, concursul internaţional care răsplăteşte calitatea, are misiunea de a testa produse din diverse industrii şi de a le premia dupa criterii riguroase de calitate şi inovare. Juriul Monde Selection pentru produse cosmetice este format din experti independenti specializati in cosmetologie, profesori universitari şi chimişti.

Articol relatat de ziarul Adevărul.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Adevarul: Cum „preacurveau“ româncele cu străinii şi-şi părăseau bărbaţii pentru turci, nemţi şi ruşi. Ţărăncile erau cele mai oneste
Colosala poveste a Paraschivei, fata de la ţară admisă cu 9,40 la Medicină. Are 25 de ani, a abandonat şcoala de sărăcie şi a reluat-o graţie unui preot cu suflet uriaş
Singurul CAP din România plăteşte tractoriştii cu 2000 de euro şi n-are an fără profit de măcar un milion. Doar prin CAP se poate face treaba
Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola
O femeie şi-a construit singură o casă folosind indicaţiile de pe Youtube
Cele 20 reguli intelepte din codul secret al amerindienilor pentru a avea o viata mai buna!
Medic stomatolog, despre moda nefastă a implanturilor dentare: E ca şi cum ţi-ai pierde picioarele şi-ţi iei scaun cu rotile
Nici profesorii de biologie nu cunosc aceste lucruri! Sigur, nu le înveți la școală! Știai că limba are amprentă, despre viteza strănutului sau că… femeile clipesc de două ori mai mult decât barbații ? Dacă nu, afli acum, citind aceste curiozități legate de corpul nostru și de viață, în general
#COLECTIV Dezvăluiri ȘOCANTE: Cineva a oprit curentul și instalația de ventilare | ACUZAȚII GRAVE la adresa lui Adrian Rugină: Cum să-l declari erou naţional, când el a fost principalul cap aici!
Un colind românesc a ajuns hit în Asia – 19 săptămâni pe primul loc în topul asiatic (VIDEO)
Cat de greu e sa faci un P.F.A. in Romania si ce urmeaza dupa? De ce nu simplificati totul cum e in vest, sa poti avea un P.F.A. in maxim 2 ore? CA SA NE CARAM DIN TARA NU?
Dr. Bogdan Cioata: medicul care a schimbat lumea nasterii in Romania
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite