Ceausescu ne-a lasat mostenire un stat la cheie: fara datorii, cu o industrie puternica, o agricultura irigata si intensiva. Noi in douazeci de ani am pierdut totul, inclusiv independenta statului

Distribuie!by Acum se vede clar cata dreptate avea Ceausescu cand a fortat industrializarea Romaniei chiar cu sacrificarea bunastarii populatiei si chiar cu sacrificarea propriei vieti si cat de iresponsabili au fost cei care timp de 20 de ani au deschis larg portile capitalurilor straine. Bancile si multinationalele urmand logica profitului […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Acum se vede clar cata dreptate avea Ceausescu cand a fortat industrializarea Romaniei chiar cu sacrificarea bunastarii populatiei si chiar cu sacrificarea propriei vieti si cat de iresponsabili au fost cei care timp de 20 de ani au deschis larg portile capitalurilor straine.

Bancile si multinationalele urmand logica profitului maxim nu au dat Romaniei decat locuri de munca prost platite, expatrierea integrala a profiturilor, sugrumarea concurentei autohtone, transformarea tarii intr-o piata de desfacere.N-am invatat nimic din lectiile istoriei.Capitalurile straine nu vin intr-o tara subdezvoltata sa o dezvolte, ele vin sa faca profit maxim, adica sa spolieze si sa jefuiasca, iar cand nu mai e nimic de luat se retrag.


Daca aceste capitaluri ar contribui la iesirea din subdezvoltare atunci nu ar mai exista exista tari subdezvoltate.

Departe de a contribui la dezvoltare, capitalurile straine intretin subdezvoltarea, o alimenteaza prin concurenta ucigatoare care o fac industriilor nationale, prin distrugerea monedelor locale, prin promovarea coruptiei pentru a-si inlesni interesele.


Desi suntem in Europa din punct de vedere geografic ca profil economico-social ne indreptam spre America-latina sau Africa.

Vechii liberali isi dadeau foarte bine seama de asta cand au lansat lozinca “prin noi insine”.

loading...

Acum Romania se confrunta cu o dubla indatorare, indatorarea statului la FMI si indatorarea populatiei la bancile occidentale. Ceausescu dupa ce a platit datoria externa a Romaniei a modificat constitutia in sensul ca a interzis contractarea de noi datorii.

Stia el ce stia! Personal nu cred ca exista iesire pentru Romania in actuala conjunctura geopolitica.

Ceausescu ne-a lasat mostenire un stat la cheie: fara datorii, cu o industrie puternica, o agricultura irigata si intensiva. Noi in douazeci de ani am pierdut totul, inclusiv independenta statului. Tara s-a depopulat ,patru milioane de oameni lucreaza in strainatate,s-a inglodat in datorii insurmontabile.

(autor Florian Liviu)

http://fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp?artid=333469

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

SCAPA DE NASUL INFUNDAT IN DOAR 2 MINUTE CU ACEST TRUC GENIAL!
Dezvăluirile unui pădurar care a făcut parte din “Mafia lemnului”. ”Am fost plătit de reprezentantul Schweighofer ca să dau lemn în plus. Mita o împărțeam: pentru mine, pentru director, pentru politruci”
De-a lungul șoselelor României se pot vedea copii care cerșesc, copii care vând nimicuri, copii care spală parbrize: Uitați-vă în jurul vostru - E UN FENOMEN!
Fotografii nemaivăzute din Coreea de Nord. Un fotograf din Malaezia a surprins scene inedite din țara comunistă
DISTRIBUITI! Copiii BODNARIU in mare pericol la familiile unde sunt plasati: au prezentat lovituri, arsuri, zgarieturi si vanatai la ultima intalnire cu parintii!!! BARNEVERNET se face ca ploua!!!!
După doctori, ne pleacă și profesorii din țară | Iohannis a fost profesor si nu a facut nimic de 4 ani pentru breasla care i-a adus atatea case...
Profetiile si avertismentele lui Nicolae Ceausescu din data de 20.12.1989 s-au indeplinit
Declaratie fara precedent in lume la o televiziune israeliana: in Siria e un holocaust si nimeni din lume nu se baga, nici Natiunile Unite, nimeni! Mi-e rusine ca fiinta umana ca nu facem nimic!!!
S-a sinucis Cornel Babes in martie 1989 pe partia Bradul dandu-si foc singur sau a fost lichidat de catre securitate? Presa tot relateaza ca s-ar fi sinucis, fara sa aibe NICIO dovada concreta!
Sofer crestin, acuzat in Canada: a refuzat sa conduca un autobuz care promova celebrarea „Gay Pride”(Video)
SINGURUL SAT DIN ROMANIA UNDE NU EXISTA NICIO CARCIUMA! DE CE SPUN LOCALNICII CA NU VOR BARURI SI CRASME!?
Justiția ticăloasă din România se face preș in fata străinilor! Românca Ana Maria Nedelcu va fi extrădată în Canada
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite