CEAUSESCU se tragea dupa MAMA dintr-un capitan al lui TUDOR VLADIMIRESCU!

Distribuie!by Acum patru decenii, moartea, tot la 81 de ani, a mamei lui Nicolae Ceausescu a produs un veritabil miracol, pentru acele vremi: “dictatorul” si-a inmormantat mama cu slujba de inmormantare, tinuta de un sobor de preoti, si a facut pomeni pentru intregul Scornicesti. Inca si mai de necrezut, Ceausescu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Acum patru decenii, moartea, tot la 81 de ani, a mamei lui Nicolae Ceausescu a produs un veritabil miracol, pentru acele vremi: “dictatorul” si-a inmormantat mama cu slujba de inmormantare, tinuta de un sobor de preoti, si a facut pomeni pentru intregul Scornicesti. Inca si mai de necrezut, Ceausescu a dat ordin sa se construiasca o biserica in amintirea mamei, lucru care a fost executat intocmai. Dictatorul comunist a facut asta pentru ca Lixandra Ceausescu fusese dintotdeauna o femeie profund religioasa. La fel a procedat si cand murise tatal sau, Andruta, cu un an inainte. Cum a primit Nicolae Ceausescu vestea mortii tatalui relateaza, intr-o carte de amintiri, Mihaela Ceausescu, nepoata a dictatorului: “Era pur si simplu coplesit de durere si de deznadejde. Umbla cumva ratacit si indurerat prin cele doua odaite din casa parinteasca. Acceptase inmormantarea cu popi de dragul bunicii, Lixandra, dar maximum doi”.
Lixandra Ceausescu era  apreciata de vecinii sai ca fiind o femeie „ muncitoare si apropiata faţa de cei din jur”. Ea batea des bisericile si mergea chiar la presupusi sfinti, precum legendara Fecioara de la Parepa. Se mai stie despre mama lui Ceausescu, Militaru, dupa tata, faptul ca se tragea din familia unui capitan din oastea lui Tudor Vladimirescu.
http://www.sroscas.ro/…/10/04/povestile-mamelor-de-presedi…/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Hop și niște RUȘI! Dezvăluiri ȘOCANTE despre locul unde trimitea Ghiță BANII făcuți cu Ponta și Serviciile!
Nicusor Dan, explicaţii despre controversa din declaraţia sa de avere: „Nu-mi aduc aminte ce am făcut cu banii"
Supa lui Hipocrate - combate cancerul, bolile de inima si de rinichi
Emisiune la TVR 1, desființată de președintele Coaliției pentru Familie: Este înfricoșătoare mizeria slugărniciei televiziunii publice
Europarlamentar PNL: Guvernul ignoră standarele duble de calitate din UE, România va deveni o groapă de gunoi a Europei
Un fost pilot CIA depune marturie ca niciun​ ​avion nu a lovit Turnurile Gemene la 11/09/2001
Susținut de Trump, Viktor Orban lichidează organizațiile lui Soros
Jurnaliștii italieni văd „Umbra lui Soros peste România”. Rolul jucat de Klaus Iohannis și Sandra Pralong în ceea ce ar putea fi o nouă „primăvară”. Nu arabă, ci românească!
Presa americana: Ceausescu dorea sa construiasca 14 centrale ATOMICE in Romania pana in anul 2000
Stema României nu este albastră, domnule Președinte!
CE NU S-A DAT LA TV: 160.000 de francezi si 15.000 de germani au strigat JOS MASONERIA, JOS HOMOSEXUALITATEA, JOS PEDOFILIA , NU VA MAI SUPORTAM LEGILE DRACONICE!!!
Alexandru Căutiş: Apăraţi-o pe asistenta Violeta Maria Naca | A fost ameninţată de cineva foarte mare din cauză că a povestit cum a decurs salvarea, cu întârziere. Are sufletul încercat de grozăviile pe care le-a văzut, dar mai ales pentru că i se cere să ascundă adevărul!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite