Ceea ce ei nu vor sa stiti: Gaddafi a pus in practica cel mai mare proiect de irigatii al planetei

Distribuie!by   – A folosit veniturile din petrol sa construiasca scoli, universitati, spitale si infrastructura! Inainte de Gaddafi, mai putin de 1/5 era alfabetizat si majoritatea populatiei nu avea acces la educatie! Dupa venirea lui Gaddafi, scoala a devenit gratuita, inclusiv invatamnatul superior, iar cei stiutori de carte reprezinta acum […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1

 


– A folosit veniturile din petrol sa construiasca scoli, universitati, spitale si infrastructura! Inainte de Gaddafi, mai putin de 1/5 era alfabetizat si majoritatea populatiei nu avea acces la educatie! Dupa venirea lui Gaddafi, scoala a devenit gratuita, inclusiv invatamnatul superior, iar cei stiutori de carte reprezinta acum 83%! In Libia asistanta medicala e gratuita: toti au acces gratuit in policlinici si spitale, inclusiv…”rebelii”! Medicamentele sunt si ele GRATUITE! Daca cineva bolnav trebuie sa se opereze in strainatate, statul plateste toate cheltuielile! Hrana de baza e subventionata de stat iar electricitatea este distribuita in teritoriu! Un sistem gigantic de irigatii a fost construit de Gaddafi, iar taranii au GRATUIT acces la sursa de apa din sistem! Astfel, Libia este autosuficienta dpdpv alimentar! Oricine doreste in Libia sa faca agricultura, i se ofera GRATIS teren, o casa, seminte, utilajele agricole necesare!

In continuare se vad parintii lui Gaddafi si casa lor- in spate: oameni modesti, o casa modesta! Tuturor libienilor statul  le pune la dispozitie o casa sau un apartament GRATIS! Libienii au CEL MAI RIDICAT standard de viata din Africa: inaintea rusilor, Braziliei sau Arabiei Saudite! Gaddafi a considerat ca adevarata democratie este atunci cand TOTI cetatenii se bucura de veniturile aduse de bogatiile tarii (petrol) si acestea sunt folosite la dezvoltarea acesteia! Banii cuveniti fiecarui cetatean din vanzarile de petrol sunt DIRECT depusi in conturile din banca ale acestora! Femeile au acces deplin la educatie si sunt incurajate sa munceasca!


loading...

Libia s-a opus invadarii Irakului si a criticat pe liderii arabi care au sustinut aceasta invazie! In Octombrie 2010, Gaddafi este singurul lider arab, care si-a cerut scuze formal, pentru implicarea arabilor in capturarea si vanzarea de africani (sclavi) Asta a infuriat pe ceilalti lideri arabi aroganti si ipocriti cu servilismul lor fata de imperialismul vestic! Asa, Gaddafi a devenit izolat in lumea araba! Apoi Gaddafi a afirmat ca este de datoria lui sa se ingrijeasca de soarta africanilor prin Europa sau orice alta zona a lumii, de greutatile si nevoile acestora! El mai planuia o unificare a Africii pentru a avea o independenta REALA in fata capitalismului vestic!Dorinta sa era de a crea Statele Unite ale Africii! Cand razboaie au izbucnit in Uganda, Etiopia, Eritrea, Gaddafi a fost cel care s-a implicat in negocierile de pace!  In 1982, in Libia s-a stabilit „mathaba” mondial! Mathaba= oameni ce impartasesc aceleasi aspiratii revolutionare de libertate! Multe astfel de grupuri educationale au primit suport tehnic si material din partea Libiei! Din cauza acestui sprijin, Gaddafi a fost catalogat drept „terorist”!

Ce nu se stie despre …Gaddafi !


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Un fost Ateu acum pustnic prin padurile muntilor.Politicienii reprezinta exact ceea ce sunt aceia care ii aleg. Daca noi suntem needucati ne alegem oamenii care ne reprezinta. Daca suntem corupti ne alegem oamenii care ne reprezinta. Daca suntem cinstiti, credinciosi, ne alegem oameni care ne reprezinta.
Toata medicina contemporana o afacere. Interviu cu un medic roman stabilit in Franta
Tot mai multi oameni vor sa fie suverani in Romania, adica neplatitori de taxe- un sofer din Romania a fost luat cu asalt de politisti deoarece nu avea placute de inmatriculare "legale"
Inovaţia care va schimba modul în care interacţionăm cu cei dragi: telefonul cu hologramă
Scenariu apocaliptic: Romania ar urma sa fie impartita intre Rusia si Ungaria. SRI tace! Garda Maghiara se pregateste de razboi
Magistrala Albastră împlineşte 33 de ani! Dupa revolutie nu s-a mai progresat cu nimic! (VIDEO)
Case de modă internaționale vând cojocul de Bistrița cu 4400 Euro bucata, industria artizanală românească s-a prăbușit în 1989 după 100 de ani de la înființare altfel făceam noi aceste cojoace
Oameni de stiinta de top din guvern refuza sa isi vaccineze copiii
Crestin din Arad a gasit 95.000 de euro într-un dulap second-hand cumpărat de pe olx. I-a returnat proprietarului care habar nu avea de existenta lor
Se prabuseste Facebook? A luat avânt o campanie intitulată #deletefacebook (șterge facebook), iar mari companii, precum cea a lui Elon Musk, și-au șters deja paginile.
Ion Cristoiu: DIPI, serviciul secret al Ministerului de Interne, este cel mai puternic
E OFICIAL! ANAF le DĂ MAREA LOVITURĂ chiar în prag de sărbători. Banii trimiși în România de românii plecați la muncă în străinătate VOR FI VERIFICAȚI în detaliu, iar apoi IMPOZITAȚI. Măsura aceasta ÎI VA AFECTA enorm pe co-naționalii noștri!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite