Ceea ce presa oficiala va ascunde: Milioane de italieni protesteaza impotriva vaccinarii obligatorii

Distribuie!by Milioane de italieni au iesit impotriva legii vaccinarii obligatorii, insa mass-media oficiala incearca sa treaca cu vederea peste aceste proteste. De peste o luna italienii ies in toate orasele, impotriva dozei obligatorii de 53 de vaccinuri care vor sa fie administrate oricarui copil. Copii nevaccinati nu vor fi primiti […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Milioane de italieni au iesit impotriva legii vaccinarii obligatorii, insa mass-media oficiala incearca sa treaca cu vederea peste aceste proteste. De peste o luna italienii ies in toate orasele, impotriva dozei obligatorii de 53 de vaccinuri care vor sa fie administrate oricarui copil. Copii nevaccinati nu vor fi primiti la scoala sau vor fi luati de la parintii lor, spune legea.

Italia este pe cale sa faca un experminet de vaccinare, corupta de politicienii sai, prin marile concerne farmaceutice.Protestatarii fac parte din toate clasele sociale. Senatorul Bartolomeo Pepe spune ca italienii ies in primul lor pentru dreptul lor de a fi liberi si ca guvernul lor le ia drepturile.


Parinti ai caror copii au suferit daune in urma vaccinarilor spun ca este inadmisibil ce se intampla, chiar si presa occidentala tace si se face ca nu vede protestele.

loading...

Sursa: http://yournewswire.com/millions-italians-mandatory-vaccination/


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite