CEHIA FACE APEL LA ROMANIA: NU MAI ACCEPTATI TOATE REBUTURILE DIN VEST!

Distribuie!by Oficiali din Cehia, Slovacia, Ungaria şi Bulgaria au reclamat, de-a lungul timpului, faptul că produse vândute în aceste ţări sub branduri internaţionale sunt de calitate mai slabă decât produsele similare vândute în Europa de Vest. Cehii au invocat şi un studiu efectuat de Universitatea Cehă de Chimie, în care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Oficiali din Cehia, Slovacia, Ungaria şi Bulgaria au reclamat, de-a lungul timpului, faptul că produse vândute în aceste ţări sub branduri internaţionale sunt de calitate mai slabă decât produsele similare vândute în Europa de Vest.

Cehii au invocat şi un studiu efectuat de Universitatea Cehă de Chimie, în care se arată că anumite produse internaţionale au compoziţii diferite în Cehia faţă de cele din Germania. Cu toate acestea, demersurile făcute la Comisia Europeană nu au dat dreptate autorităţilor cehe, scrie digi24.ro.


Ministrul adjunct al Agriculturii din Cehia, Jiri Sir, cere României să se alieze împotriva brandurilor ce oferă calitate inferioară în Europa de Est.

“Da, căutăm alianţe. Odată ce vom avea rezultatele, le vom prezenta în Grupul Visegrad Plus, incluzând România, Bulgaria, Slovenia. (…) Suntem puţin nemulţumiţi de situaţia din Uniunea Europeană, că nu am primit nicio reacte pozitivă la cererea noastră, dar poate este din cauza faptului că nu am explicat mai bine despre ce este vorba” – a spus ministrul adjunct al Agriculturii din Cehia, Jiri Sir, în interviul pentru HotNews.

Liderii statelor din grupul de la Vişegrad, respectiv Cehia, Ungaria, Polonia şi Slovacia, se vor întâlni săptămâna viitoare la Bratislava pentru a cere Uniunii Europene să acţioneze împotriva companiilor producătoare de alimente care includ ingrediente de calitate inferioară în produsele destinate statelor membre mai sărace.


loading...

Ministrul ceh al Agriculturii, Marian Jurecka, a spus săptămâna trecută că oamenii s-au săturat să fie ”coşul de gunoi al Europei”, în timp ce şeful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban a calificat standardele duble de calitate drept ”cel mai mare scandal din istoriei recente”.

Cehia face apel la Romania: Nu mai acceptati toate REBUTURILE din vest!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

SRI DESPRE SATANISMUL DIN ROMANIA 2001 -SRI nu ne-a mai spus niciodata de-atunci ce s-a mai intamplat si cum a evoluat Satanismul in Romania
GRAV: SRI va avea acces la orice calculator. Legea securităţii cibernetice a fost votată de Senat.Suntem urmariti, identificati si introdusi in baza de date !!
Abia acum începe iadul. S-a tăiat capul viperei, iar veninul se împrăştie acum în tot corpul
AVERTIZARE! CRIZA FINANCIARA de care ne vom aminti si peste 100 de ani – previziunea bancherului care a speculat si criza creditelor toxice
Fără precedent: Un ONG a înaintat o plângere la SRI împotriva Institutului „Elie Wiesel”: Creează FALSA idee că în România ar exista un val de antisemitism împotriva căruia simte că are menirea de a lupta
Sfatul omului cu cel mai ridicat coeficient de inteligență din lume: ”Întoarce-te la lucrurile simple, îți va fi mult mai bine”
3 zile de la BUBUITURA întinsă pe 50 km de la GALAȚI: Autoritățile TAC în mod inconștient | Oamenii vehiculează ipoteze ȘOCANTE: Au fost DOUĂ bubuituri și o navă de RĂZBOI naviga pe Dunăre în zonă
Riscurile casatoriei cu musulmani: o romanca a ramas fara fetita dupa ce tatal egiptean a rapit-o | femeia e disperata iar autoritatile egiptene nu o ajuta cu nimic!!!
Afla cum profita UE de Romania
"Rețeta de mântuire" a părintelui Paisie Aghioritul pentru toți cei osteniți și împovărați
Experimentele pe oameni:atrocitati comise in numele stiintei
Soros a dat din nou 400.000 de Lire spune ziarul The Sun, sa opreasca Brexitul
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite