Cei care nu cunosc motivele PACTULUI de a primi emigranți vor răspunde in fața ISTORIEI | se răsuceste Ștefan Cel Mare în mormânt la ce vrea să facă Iohannis

Distribuie!by Pentru cei care nu cunosc urmările pactului: 1) Între 5 și 7 milioane de români sunt plecați din țară din cauza sistemului corupt care a sărăcit țara. Pe ei trebuie în primul rând să îi aducem acasă. Nu alte populații. 2) În urma valului de musulmani, Suedia este a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru cei care nu cunosc urmările pactului:
1) Între 5 și 7 milioane de români sunt plecați din țară din cauza sistemului corupt care a sărăcit țara. Pe ei trebuie în primul rând să îi aducem acasă. Nu alte populații.
2) În urma valului de musulmani, Suedia este a doua țară din lume la numărul de violuri.
3) În Anglia și Franța sunt zeci de zone în care poliția nu poate intra. Ambulanțele și pompierii intră cu serviciile speciale.
4) Doar 7% din migrantii musulmani lucrează. Deci explicația că sunt forță de muncă, dispare.
5) Migrantii vor primii câte un card cu aceeași sumă de bani în orice țară ar ajunge. Deci justificarea că nu vor dori să vină la noi în țară, pică și ea.

loading...

6) In Italia musulmanii intra cu forta in vilele italienilor, le ocupa, ii dau afara pe proprietari , iar politia nu face nimic, mai intai de frica, apoi ca trebuie scosi doar prin proces care dureaza ani de zile. Refugiatii expulzati din tara se intorc la urmatorul val si beneficaza iar de card si bani si de sedere in ce tara vor ei.
Și altele.
Să nu lăsăm fraților să se întâmple așa ceva și în țara noastră!
Vă așteptăm la protest!


Doamne miluiește Neamul nostru Românesc!

Sursa: Baricada

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite