Cel mai frumos popor reieșind din trăsăturile aristocratice ale feței, este poporul…

Distribuie!by ”Toți călătorii europeni care au fost vreodată în Georgia unanim recunosc frumusețea femeilor de aici. Popoarele vecine, adică turcii și perșii, la fel recunosc această idee”. (Immanuel Kant – filosof german, părintele filosofiei clasice germane.) ”Atunci când îi descria pe perși, Chardin afirmă:  – Sângele lor a devenit mult mai nobil în urma căsătoriilor cu femeile georgiene, care este probabil cel mai frumos popor din lume. Cu greu găsești în Persia vreun bărbat care să nu aibă în genealogia sa o femeie din Georgia”. (Charles Darwin – naturalist englez.) loading... ”Cel mai frumos popor reieșind din trăsăturile aristocratice ale […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

”Toți călătorii europeni care au fost vreodată în Georgia unanim recunosc frumusețea femeilor de aici. Popoarele vecine, adică turcii și perșii, la fel recunosc această idee”. (Immanuel Kant – filosof german, părintele filosofiei clasice germane.)

”Atunci când îi descria pe perși, Chardin afirmă:  – Sângele lor a devenit mult mai nobil în urma căsătoriilor cu femeile georgiene, care este probabil cel mai frumos popor din lume. Cu greu găsești în Persia vreun bărbat care să nu aibă în genealogia sa o femeie din Georgia”. (Charles Darwin – naturalist englez.)

loading...

11c8fd2a26

”Cel mai frumos popor reieșind din trăsăturile aristocratice ale feței, sunt georgienii”. (Rietzel  – om de știință german. (Znob. Purtziel – nr.1020)).

”Neamul georgienilor este cel mai frumos neam din lume. Nu am văzut aici nici un bărbat sau femeie urâtă. Cu toții sunt frumoși. Fiecare femeie are ceva deosebit. Au un trup mlădios și grațios. Femei plinuțe întâlnești rar”. (Memoire sur l’ethnographie de la Perse (Paris, 1866))

”Georgienii, deși sunt un popor războinic, pot prețui plăcerea. Au dansuri foarte frumoase, iar tinerii lor dansează foarte energic.

Judecând după exterior, georgienii fac parte din cele mai frumoase popoare din lume. Sunt înalți și puternici, au o culoare și formă plăcută a feței și ochi mari. Sunt buni la inimă și foarte ospitalieri.” (Din geografia Imperiul Rus – 1892)

”Blumenbach îi considera idealul uman și credea că omul alb a provenit de la ei. El scria: Tipul Caucazian – sau tipul de munte (am în vedere partea sudică a muntelui) produce cei mai frumoși oameni din lume. Aceștia sunt georgienii.” (Poporul georgian în Iran – 1956)

”Sir Thomas Herbert trecând prin Persia în anul 1627 menționa: În Asupas locuiesc cel puțin 40 de mii de georgieni. Sunt cu toții creștini și îl cinstesc pe Sfântul Gheorghe. Spre deosebire de musulmani, ei au ochii gri pe care Aristotel îi considera un indicator al temperamentului. Părul lor este deschis la culoare și ei îl înfășoară în pânză aurită.” (Citare după Oberling P. Georgians and Cirсassians in Iran, p.140.)

”Georgienii sunt războinici și neînfricați. Sunt creștini și au o credință puternică. Toți saracinii au frică de ei. Ei îl cinstesc pe Sfântul Gheorghe și poartă un steag înaintea armatei atunci când pornesc la război. Perșii îi numesc ”lupi”, iar țara lor – ”Țara lupilor.

Femeile lor sunt foarte frumoase iar bărbații foarte puternici. Ei mereu au fost văzuți ca apărători ai creștinismului în această parte a lumii…” (Davind Lang, Apărătorii locurilor sfinte.)

Dacă ți-a plăcut acest articol, arată-l prietenilor tăi!

Cel mai frumos popor reieșind din trăsăturile aristocratice ale feței, este poporul…

loading...

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspirații Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii indeplinite: Conspiratii, Arta, Fibonacci, Divizia de Aur, Rapire, Serialul Sosirile, Medicina Naturista, Geometrie Sacra, Spiritualitate, Reptilieni, Biblie si multe altele... Contact: came@cocoon.ro