Cel mai mare festival muzical din Suedia, anulat din cauza violurilor

Distribuie!by Organizatorii celui mai mare festival muzical din Suedia au anulat ediția din 2018 după o serie de violuri și alte agresiuni sexuale comise în acest weekend și în timpul ediției de anul trecut, scrie Russia Today. Poliția suedeză a confirmat că a primit patru plângeri pentru viol și 23 de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Organizatorii celui mai mare festival muzical din Suedia au anulat ediția din 2018 după o serie de violuri și alte agresiuni sexuale comise în acest weekend și în timpul ediției de anul trecut, scrie Russia Today.
Poliția suedeză a confirmat că a primit patru plângeri pentru viol și 23 de plângeri pentru alte agresiuni sexuale comise în timpul celor trei zile ale festivalului, dar, până acum nu a fost identificat nici un suspect.
Premierul suedez  Stefan Lofven a calificat aceste acte drept „respingătoare”, comise de „oameni mizerabili”, și a spus că este în favoarea folosirii mijloacelor de supraveghere video în cadrul acestui gen de manifestări.
„Anumiți bărbați, pentru că de bărbați este vorba, nu pot, în mod evident, să se comporte corect. Este o rușine. De aceea am decis să nu mai organizăm Bravalla în 2018”, au anunțat într-un comunicat organizatorii festivalului Bravalla, care s-a derulat între 28 iunie și 1 iulie în apropiere de Norrkoping (sud-est).
Ediția din 2016 a fost și ea marcată de agresiuni sexuale care, potrivit organizatorilor, pot explica relativă scădere a afluenței de public din acest an: au fost vândute 45.000 de bilete, față de 52.000 anul trecut.
Un val de agresiuni puse pe seama imigranților tineri la mai multe festivaluri muzicale suedeze în 2014 și 2015 a provocat o puternică dezbatere politică, dar ulterior majoritatea anchetelor au fost închise, notează AFP.
http://www.activenews.ro/externe/Cel-mai-mare-festival-muzical-din-Suedia-anulat-din-cauza-violurilor-144433

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite