Cel mai mare secret al lui David Icke….

Distribuie!by   David Icke sustinea in cartea Truth Vibrations ca Iisus nu a murit pe cruce, ca era viu cand l-au dat jos de pe cruce, in cartea Love Changes Everything sustine ca a murit, dar inainte i s-a adresat lui….suntem curiosi ce zice in urmatoarele de carti despre Iisus…. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1

 

1


David Icke sustinea in cartea Truth Vibrations ca Iisus nu a murit pe cruce, ca era viu cand l-au dat jos de pe cruce, in cartea Love Changes Everything sustine ca a murit, dar inainte i s-a adresat lui….suntem curiosi ce zice in urmatoarele de carti despre Iisus….

1.gif

 

1

loading...

 

Iata in continuare, dupa ce v-am aratat cum David Icke recunoaste ca se lasa posedat de niste entitati cand scrie carti, sau pur si simplu a relatat ca aceste entitati ii ghideaza vorbele, cititi ce povesteste David ca a patit cand a intrat o data intr-o biserica si a vazut o pictura cu Iisus:
“Uitandu-ma la o mare pictura de-a lui Christos, imaginea a devenit neagra in fata ochilor mei si a inceput sa se miste. Doar fata lui Christos statea linistita. Era ca si cum cineva imi gaurea capul cu un burghiu. Corpul meu vibra din varful capului pana la baza coloanei vertebrale ca si cum ceva trecea prin mine. Am primit un cadou de energie de la unul din maestri acestui sistem planetar.”


1

 

Cautati orice sursa din care Zeitgeist noteaza ca s-a inspirat si veti constata ca sunt nimic altceva decat falsuri si scrieri ale unor iluminati. Si aici ma refer la minciuni despre cum au incercat asimiliarea diferitelor personaje cu imaginea lui Iisus.
Au venit cu putin adevar amestecat cu multa minciuna si iata cum a muscat lumea momeala….si s-au rupt de credinta….doar pentru ca le-a dat niste adevaruri ascunse tot de ei, s-au increzut pe loc in ce au afirmat…rupandu-se de la credinta pe care au primit-o mostenire din mosi stramosi…

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite