Cel mai nepatriot presedinte Iohannis|concediu in Florida, revelion cu cine? Schweighofer, consulul Austriei?

Distribuie!by Preşedintele Klaus Iohannis îşi va petrece sărbătorile de iarnă în Statele Unite ale Americii, în Florida, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale. Potrivit surselor citate, şeful statului va intra în concediu şi va pleca împreună cu soţia spre Florida, unde cei doi îşi vor petrece Crăciunul. Este posibil ca […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Preşedintele Klaus Iohannis îşi va petrece sărbătorile de iarnă în Statele Unite ale Americii, în Florida, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Potrivit surselor citate, şeful statului va intra în concediu şi va pleca împreună cu soţia spre Florida, unde cei doi îşi vor petrece Crăciunul. Este posibil ca şeful statului să nu se întoarcă în ţară decât după Revelion.


Klaus Iohannis şi-a petrecut şi o parte a lunii decembrie 2014 în Florida. Astfel, după câştigarea alegerilor prezidenţiale şi după ce şi-a dat demisia de la Primăria Sibiu, dar înainte de depunerea jurământului ca preşedinte al României, Iohannis a petrecut o săptămână în Palm Beach.

loading...

Şeful statului şi soţia au fost în vizită la o familie de prieteni români, cărora preşedintele le-a botezat copilul. Este vorba de omul de afaceri sibian Marius Vecerdea, care este finul şi antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Dosarul Black Cube, Laura Kovesi și casele lui Iohannis
Povestea impresionanta a unui rom din orfelinat, astazi doctorand la Energetica: m-au bagat la scoala speciala chiar daca eram sanatos
Un politician român se revoltă: Ne-am săturat de Europa necreștină, birocratică, corporatistă și musulmană! Europa ne bagă pe gât acum și Guvernul, din care trebuie să facă parte marionetele CE și foștii angajați FMI!
PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI- ca sa intelegem ce se intampla in lume si de ce!!!
Șeful Raiffeisen protestează, artiștii reacționează. Paul Hitter și Florin Chilian și-au închis conturile la banca austriacă: Băncile străine să NU se amestece în politica națională!
Iohannis a finanţat din bani publici hobby-ul finului şi gazdei sale din America
Copii din Siria îndeamnă lumea, prin intermediul unor fotografii cu Pokémon, să îi caute şi să îi salveze
Adevarul despre CANCER pe care medicii nu vor sa-l recunoasca!
Un nou tractor românesc ar putea renaște din cenușa de la Brașov
România a pierdut cea mai valoroasă carte din lume – Codex Aureus. Manuscrisul care ar valora 10 miliarde de dolari a ajuns la unguri
Acesta este textul pentru care vor să-l interzică pe Petre Țuțea: Statul acesta îi apără pe străini de noi. Ca-n colonii. Aici stă cauza indolenței noastre: în EXPLOATARE. De ce și pentru cine să muncești în plus?
Printre celebrităţi a apărut o modă stranie de a-şi mânca placenta după ce au născut. Experţii avertizează că această practică este periculoasă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite