Cel mai popular zeu (demon) al hinduismului: Narasimha

Distribuie!by Narasimha, este un avatar al zeului hinduist Vishnu si este proslavit din cele mai vechi scrieri orientale. Narasimha este un zeu mutant, cel mai adesea reprezentat jumatate om, jumatate leu, cu gheare si proslavit ca “Marele Protector”, pentru cei loiali in vremuri de nevoie. Exista multe referinte despre Narasimha […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Narasimha, este un avatar al zeului hinduist Vishnu si este proslavit din cele mai vechi scrieri orientale.
Narasimha este un zeu mutant, cel mai adesea reprezentat jumatate om, jumatate leu, cu gheare si proslavit ca “Marele Protector”, pentru cei loiali in vremuri de nevoie.
Exista multe referinte despre Narasimha in Purane si in Mahabharata, fiind mereu in rivalitate, invidie si gelozie cu ceilalti demoni, de parca el nu ar fi, incarnandu-se in ce forma doreste el, nemuritor, invincibil si ucigas.
Acest zeu, foarte irascibil si razbunator cere o proslavire deosebita si dedicata fata de ceilalti zei si cere incantari de rugaciuni demonice. Exista sute de temple in Orient inchinate acestui zeu, fiind una dintre deitatile cele mai populare ale hinduismului.

Daca studiem atent reprezentarile acestui zeu ( demon) vom vedea ce forma hidoasa si razbunatoare are si vom intelege imediat de ce a trimis Creatorul pe Fiul sau acum 2000 de ani pe aceasta planeta. Sa ne avertizeze de acesti demoni mutanti si ca sa ne arate cine sunt acesti zei. Este adevarat ca multi hinduisti si budisti s-au crestinat dandu-si seama ca religia lor este una demonica si L-au recunoascut inca de acum 2000 de ani pe Mantuitor, El care a venit sa puna capat fricii si inchinarii insuflate de catre acesti zei mutanti, care sunt nimeni altii decat ingerii decazuti.


Citeste si: Kapala, craniile tibetane din care se bea sange in cinstea zeilor

loading...

1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite