Cele 7 izvoare din Bucegi – locul cu cea mai pura apa de pe Planeta

Distribuie!by Dumnezeu ne da atatea resurse in aceasta tara. Cum poate lumea sa il acuze pe Creator pentru ce fac oamenii in tara asta. Dumnezeu ne da, oamenii nu vor sa ia darurile si nici nu ii sunt recunoscatori. Bucegii sunt plin de pustnici, care locuiesc pe versanti unde nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dumnezeu ne da atatea resurse in aceasta tara. Cum poate lumea sa il acuze pe Creator pentru ce fac oamenii in tara asta. Dumnezeu ne da, oamenii nu vor sa ia darurile si nici nu ii sunt recunoscatori. Bucegii sunt plin de pustnici, care locuiesc pe versanti unde nu se poate ajunge decat cu elicopterul si care se roaga pentru acest neam si pentru bunastarea lui. Salvamontii nu inteleg cum e posibil sa vada in zona circulata, cateodata calugari despre care ei stiu ca locuiesc pe versanti si nici nu isi dau seama cum se hranesc acestia. Ei stau foarte retrasi si nu discuta cu oamenii, decat cu cine le spune direct Dumenezeu sa o faca. Acum cativa ani un elicopter de armata israelian a incercat sa ajunga la unul dintre acesti calugari pentru a accesa anumite informatii, dar rugaciunile si vibratia atat de puternica a calugarilor nu a lasa ca nimic sa se apropie de zona lor. Eu personal am fost anul trecut de 5 ori in Bucegi in speranta sa intalnesc unul si de fiecare data mi s-au intamplat lucruri uimitoare din care am inteles cate ceva. Odata cand eram in drum spre un loc in care aflasem ca mai stau calugarii, a aparut un om de nicaieri, imbracat in haine lejere, nu de munte si cu o plasa in mana. S-a oprit si mi-a dat un bulgare de bulz, spunandu-mi ca mi-e foame, bulzul era cald. Cu 5 minute inainte, in acea pustie eu rostisem ca imi e foame. Alta data cand urcam niste stanci mi-a fost sete si am constatat ca nu mai era apa, afara era foarte cald si cabanele de salvamont erau la ore distanta, ce credeti ca am gasit in minutul urmator? Un izvor cu o apa atat de rece si de curata, ca dupa ce am baut o gura prinsesem deja puteri dincolo de forta mea fizica.

Oamenii de stiinta sunt uimiti sa constate asa ceva! Cele 7 izvoare din Bucegi au cea mai pura apa de pe Planeta unde nu exista nicio bacterie!


1

Descoperirea din Bucegi este considerata de oamenii de stiinta ca fiind un adevarat mister. Însă, informatii desecretizate de curand, arata ca inca de pe timpul lui Ceausescu, securistii stiau despre aceste izvoare, care au si fost analizate inca din anii `30.

loading...
Unde se afla cele 7 izvoare miraculoase?
In Bucegi, catre rasarit, in Cheile Zanoaga, mai exact intre frumosul Lac Bolboci si Scropoasa, se gasesc sapte izvoare a caror apa uimeste stiinta si alimenteaza mitul.
Aflate sus in munti, la 1300 de metri, izvoarele isi aprovizioneaza suvoaiele dintr-un lac subteran, ce isi are sursele nesecate, parca in infinit, ci nu in strafundurile stancoase ale unei grote ascunse.
Cu un debit de aproximativ 400 de litri pe secunda, izvoarele tasnesc la suprafata dintotdeauna.
Cercetatorii romani si straini incearca sa aduca in planul palpabilului, digerabilului si acceptabilului, natura celor 7 izvoare vii, printr-o lamurire stiintifica. Drept pentru care au considerat ca apa trece printr-un camp magnetic, care ii ordoneaza structura moleculara, pana la ideal.
De asemenea, oamenii de stiinta vin sa intareasca constatarea cum ca ar fi cea mai pura si mai energizata apa din lume, prin ipoteza ca izvoarele ar traversa un zacamant de argint. Acesta impiedica dezvoltarea bacteriilor care sunt intr-adevar inexistente. Ceea ce este cel putin straniu, fiindca in raport cu limita minima acceptata a numarului de bacterii, care este 5 in orice apa din lume, izvoarele noastre au 0.
In prezent, zona este inchisa sub justificarea cel putin aparenta, ca ar fi destinata in intregime cercetarilor. Nu stim insa daca nu se vrea cumva doar monopolul, ca in vremurile trecute, cand doar marele demnitar avea exclusivitate pentru a-si asigura nemurirea.
Izvorul Sapte Bolovani, vizitat de experti ai Atlanticului de Nord
Expertii NATO din Berlin s-au aventurat in primavara anului trecut pana la Bolovani, recoltand apa in niste recipienti, continut ce a aratat, in urma unor analize sofisticate de laborator, ca lichidul nu contine deloc nitrati, fiind cel mai pur din Europa. In decembrie 2006, compania FURRY INFOR SRL din Campina a concesionat prin licitatie izvorul si terenul aferent de la Bolovani, pe o perioada de 49 de ani. Directorul firmei respective i-a declarat ziaristei Laura Pistol de la „Ziua”: „Nici nu am castigat bine licitatia – asta se intampla la inceputul acestei luni – si ne-am pomenit cu o scrisoare prin care ni se propunea o colaborare. Reprezentantii NATO doreau ca noi sa imbuteliem si sa distribuim apa de la Bolovani trupelor aflate in misiune pe teritoriul tarii noastre. Proiectul va fi demarat in vara anului viitor, iar in prima faza va trebui sa cumparam utilaje pentru captarea si transportul apei din munte. Acest lucru presupune montarea unei conducte de 15 km care sa strabata intreaga zona muntoasa. Investitia va ajunge la cel putin un milion de euro. Apoi, in etapa a doua, vom construi pe DN 1, la kilometrul 108, o fabrica moderna de imbuteliere” . Investitia poate redresa simtitor bugetul local si rata somajului din orasul Comarnic.
1a 1
Surse: Obiectiv.info
Foto: arhiva personala

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite