Cele 9 cercuri ale iadului in viziunea lui DANTE ALIGHERI |Trebuie citit deoarece Dante dupa moartea sa a aparut in visul unuia dintre fiii sai si i-a spus unde a ascuns manuscrisele!!!

Distribuie!by Moartea lui Dante este plină de mistere. Aceasta a avut loc în 1322. Fiii lui Dante doreau foarte mult să afle unde este manuscrisul ”Comediei” dar nu îl puteau găsi. Peste exact 8 luni de la moartea sa, unul dintre fii a spus că tatăl i s-a arătat în vis […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Moartea lui Dante este plină de mistere. Aceasta a avut loc în 1322. Fiii lui Dante doreau foarte mult să afle unde este manuscrisul ”Comediei” dar nu îl puteau găsi. Peste exact 8 luni de la moartea sa, unul dintre fii a spus că tatăl i s-a arătat în vis și i-a spus să caute în perete. Dimineața fiul a căutat în peretele ce i s-a arătat în vis și… minune! Manuscrisele erau exact acolo!

Primul cerc – Aici stau cei care nu au făcut nimic rău în viață, dar nu au fost botezați. Ei sunt triști dar nu suferă durere.

Al doilea cerc – Cei care au păcătuit din dragoste. Ei vor fi chinuiți de furtuni.

Al treilea cerc – Aici ajung cei care mănâncă exagerat de mult. Pedeapsa: vor putrezi necontenit, fiind păziți de câinele Cerber.

Al patrulea cerc – Lăcomia. Acești oameni vor trebui mereu să care greutăți.

Al cincilea cerc – Ura și lenea. Pedeapsa: păcătoșii vor trebui să lupte mereu între ei, fiind până la gât în noroi.

Al șaselea cerc – Aici stau cei care i-au învățat pe alții lucruri greșite. Ei vor fi chinuiți de furii în morminte de foc.

loading...

Al șaptelea cerc – Violatorii și ucigașii. Oamenii de aici se vor chinui într-un râu de sânge aflat într-un pustiu încins, în care trăiesc câini ucigași.

Al optulea cerc – Mincinoșii și fățarnicii. Ei vor sta mereu în excremente și vor fi biciuiți necontenit de demoni.

Al nouălea cerc – Trădătorii. Îi poți întâlni aici pe Iuda, Lucifer și Brutus. Ei vor suferi veșnic într-un lac înghețat.

http://perfectmedia.tv/dupa-ce-au-gasit-biserica-osemintele-lui-dante-cercetatori-au-facut-o-descoperire-uluitoare/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite