Cercetatorii avertizeaza despre chimicalele din vopseaua de par: 87 din 100 de paciente care s-au vopsit timp indelungat au facut CANCER la SAN!!!

Distribuie!by Nu mai folosi vopseaua de păr plină de chimicale, din comerț! Încearcă ASTA!  Potrivit cercetătorilor, majoritatea chimicalelor găsite în vopseaua de păr, pot duce la cancer. 87 din 100 din pacientele care au folosit vopsea de păr timp îndelungat au cancer la sân. Produsele naturale nu îți vor da […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Nu mai folosi vopseaua de păr plină de chimicale, din comerț! Încearcă ASTA!
 Potrivit cercetătorilor, majoritatea chimicalelor găsite în vopseaua de păr, pot duce la cancer. 87 din 100 din pacientele care au folosit vopsea de păr timp îndelungat au cancer la sân. Produsele naturale nu îți vor da rezultatele celor comercializate, dar cel puțin îți vor întări părul și nu îi vor face rău.
Există mai mult de 5000 de produse chimice în vopseaua de păr normală. Cafeaua deține beneficii sănătoase și este complet naturală. Îți va da culoarea dorită, strălucirea și chiar îți va face părul să crească mai repede.
Cum să folosești cafea pentru vopsirea părului: Prepară o cafea organică puternică, espresso dacă este posibil. Las-o să se răcească. Amestecă 2 lingurițe de cafea organică, 2 cești de balsam și 1 ceașca de cafea rece. Pune amestecul pe păr și lasă-l să acționeze aproximativ 60 de minute. Acest procedeu va colora părul în mod natural și îți va da o strălucire impresionantă, fără să îi facă rău părului. Cum să reîmprospătezi culoarea La început spăla-te pe păr cu șampon și apoi cu cafea. Lasă cafeaua pe păr 20 de minute; folosește oțet de mere pentru a fixă culoarea pe păr. Spăla părul cu apa călduță.
Sursa: desanatate.com
Chat conversation end

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

O CURĂ DE 10 ZILE, creată de un medic JAPONEZ, promite SĂ VINDECE orice boală și SĂ REÎNTINEREASCĂ întreg organismul
Semnele care Indica Faptul ca Ai Candida si Ce Trebuie sa Faci in Privinta Asta
S-A ADEVERIT! Profeţia lui Ioan de la Ierusalim
ARSENIE BOCA: NU POT SA VA MINTUIESC, CI DOAR SA VA TREZESC
Herr Iohannis, dar referendumul pentru familie, pentru care au semnat 3 milioane de români, pe când? Sau pentru ăsta nu vă dau voie stăpânii coloniei România?
VIDEO Vadim despre monarhie: Fi-v-ar regele al dracu de golan, ati tocat miliarde de dolari din tara asta si tot mai vreti!
Alimentându-ne doar cu curmale și apă, avem posibilitatea de a supraviețui ani întregi.
Metoda care te slabeste instant! Asiaticii o folosesc de mii de ani
Dr. N.C. Paulescu inventatorul insulinei vorbeste despre importanta lui Iisus, a lui D-zeu si a bisericii in stiinta si contra raului de pe planeta
Atentatul terorist din Franta de la Charlie Hebdo: o operatiune sub Drapel Fals pusa la punct de serviciile secrete ! Au nevoie de un pretext pentru a putea da legi "Big Brother" !
Medicii ieșeni de la Maternitatea Cuza Vodă refuză să mai facă chiuretaje. Am jurat să salvăm vieți, nu să le luăm!
Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan: Eu nu cred în Iisus doar pentru că aşa am fost educat de părinţi. Sunt un intelectual trecut prin şcoli, care a căutat să-şi explice lumea. Dar dintre toate ma­rile spirite care au trăit pe Terra (Buda, Confucius, Pi­ta­gora etc) Iisus are cea mai perfectă acoperire ştiinţi­fică.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite